Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
artık çiçeklerimde beni mutlu etmiyor (
bu hafta spora başlıcam inşallah,cumartesi günüde kardeşimi alıp balığa gitmek istiyorum,inşallah kendimde o gücü bulabilirim,biryerlerden başlayıp kendimi toparlamam lazım, şöyle biraz sallanmam üzerimdeki ölü toprağını atmam lazım,bu konuda desteklerinizi bekliyorum,son zamanlarda baktımda hiçbirşey yapmıyorum,nerde eski funda nerde şimdiki funda...bu şekilde devam edersem zaten benden iyi bir anne de olmaz,

evet önce spor,sonra saç bakımı,belki biraz alışveriş.....geçmişe dönüş :)))

Çanımm çok geçmiş olsun.iyi misin şu an ?
Evet canım çektirdim gerçekten de iyi oldu uyuttular beni.Toplam yarım saat bile sürmedi tabi ben hatırlamıyorum bu arada biraz kanama var.Bugün bile oluyor iki gün geçmesine rağmen azıcık da olsa geliyor.Bu da geçti şükür .Bakalım sonuçlarımı Hastaneye vermem gerekiyor onu da versem beklemeye alcam kendimi..
Tatlım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim hayırlısını verir bakalım ben halletmeye başladım inan taktım kafaya.Çok ağlıyorum eşime o da bana tamam sen çok üzülüyorsun diye tedaviye başlayalım diyor :)) tamamen duygusal..
Sizlerin de eşleriniz inşallah aklını başına alır bir an önce başlarlar çünkü zaman ile yarışıyoruz.mesela bana tamam dediler hooop Hsg çıktı..eğer çektirmeseydim günümün geçmesiyle bir sonraki adetimi bekleyecektim..
hhehehhe malum yaz geldi Kuşadası'nı çok severim ben, orda da buluşuruz canım yeter ki görüşelim..öpüyorum.
Yonca sen nerdesin canım ?

:)))) süpersin aşkım.

canım arkadaşım en zorunu aştınız dr buldunuz herşey güzel olacak fsh yüksekliği aşırı değilse kafana takma

canım kardeşini tebrik ederim Allah mesut etsin

meliscim geçmiş olsun bende üç aydır öteliyorum etrafımda kim çektirdiyse üç ayda hamile kaldı inşallah cnm senin heberinide duyarız

günaydın canlarım,

bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum,ağrılarım azaldı çok şükür,kanama yine çok ama napalım birkaç kaşık pekmez fazla içerim :))

insanın karar verebilmesi ne güzel,inşallah verdiğim kararları uygulayabilirim,öncelikle kendimi rahatlatacak ,stresten uzaklaştıracak, depresyondan çıkaracak şeyler yapmam lazım,dün bahsettiğim gibi
1.sırada spor var,birkaç kilo vermenin bana çok iyi geleceğinden eminim,
2.sırada boğazda sabah içilecek bir çay ve yanında simit :)) gidip dertlerimi suya bırakmak istiyorum
3.sırada eşimle konuşmak geliyor,işte en zoru bu aslında bunu başarabilirsem stres felan herşey geçecek inşallah :)) Rabbim sonumuzu iyi etsin
4.sırada görümcemle konuşmak var,belki üçle dördüncü sıra arasında değişiklik yapabilirim,sonuçta eşimin tüm yükünü ben çekmek zorunda değilim,birazda ailesi uğraşsın

güne mutlu başlayın mutlu geçsin derlerya öyle yapmaya çalışıyorum :))ne demişler..en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir......
birde güzel bir tatil yapabilseydim ne güzel olacaktı....

melishcim teşekkürler,inşallah bu hafta başlarım bunları okumaya ,birde bana fikir vermiş oldun,googleda eşler arası dua diye arattım ve eşlerin arasının düzelmesi için olan dualardan buldum,şimdi bol bol dua okumam gerekecek :)))

"benim büyük bir derdim var "deme
derdine dönüp "benim büyük bir RABBİM var "de

bu söü çok severim ama keşke uygulamayada geçirebilsem,hayt ne kadar güzel olacak değilmi

öptümmmmmmm.....

fundacim insallah atmis oldugun bu adim senin icin hayirli olur...insallah en kisa zamanda guzel sonuclara ulasirsin...bu aralar cok fazla yiprandin sakin üzülme bunlarda gececek...dualarim seninle ve diger arkadaslarimla--

yoncacim hayirli ugurlu olsun insallah..rabbim mutluluklarini hic bir zaman bozmasin hayirli evlatlarla artirsin insallah-...bizim yasadiklarimizi hic bir zaman yasatmasin...benim de kardesim 4 yil önce evlendi..cok guzel bir duygu.gerci ben senede 1 defa falan anca görebiliyorum ama olsun... birde ufakligimiz var 3 yasinda.

bu telaslar guzel telaslar..yorucu ama sonunda mutlu olmak var ya degiyor degilmi...

meliscim cokkkkkkkkkkkk gecmis olsun...insallah en kisa zamanda tedaviye falan gerek kalmadan hemencik hamile kalirsin...oluyormus sanirim bu sekilde.rahim filmi cekildiktekten sonra cok hamile olan var...insallah sende olursun...olmasa bie en azindan bu süreci atlatmis oldun---cok gecmis olsun tekrardan..

canim benim kendini az da olsa toparlanma cok sevindim...bazen hersey oyle ust uste geliyorki kaldiramiyoruz ruhen ve bedenen..ama inan bana hepsi geciyor..sadece sabirli olmak ve bol bol dua etmek gerek.

spora baslarsan zaten bir nebze olsun düsüncelerinden uzaklasip rahatlayacaksin...

bogazda cay ve simit:))))) cok guzel bir fikir hatta bende olmak isterdim dermisim:))) cok severim simiti...her yil tatile geldigimde ilk saldirdigim yer simitcilerdir:))) tatil boyu sade simit yiyorum desem yalan olmaz..oyle cok özlüyorum ki...burda malesef simit olmuyor, olsa bile ayni tat asla degil....daha dün kiz kardesimle konusurken ona dedim ki beni havaalanina almaya gelirken yaninda sakin simit getirmeyi unutma baska bisey istemem diye:))) hem de citir olsun mümkünse:)))) neyse canim cok uzattim haliba simit muhabbetini:)) napiyim dayanamiyorum simiti duyunca:))

esinle mutlaka konusmalisin..herseyi icine atarak tek basina mücadele edersen bir gun bu birikimler patlama noktasina gelir ve daha cok uzulursun...bizim kocalar biraz fazla rahat olduklarindan bizim sürekli hatirlatmamaiz gerekiyor...bazen bende cok kiziyorum.cocuk falan istemiyorum diye ona bagirdigimda oluyor ...ama gene dayanamayip gene ben kosturuyorum...bizim imtihanimizda bu yapacak bisey yok tatlim...ona anlayacagi dilde üstüne basa basa gercekleri anlat ki belki kafasi dank eder...ama lütfen kelimeleri agir kullanma,,birbirinizi kirmadan bu süreci atlatin..kolay degil biliyorum ama senin güclü olman lazim.beterin beteri var canim..bunlarda gecer..

aslinda görümcenle konusma fikrine pek katilmiyorum...cünkü ne kadar kötü de olsa onlarin kardesi.sen gelinsin..sana cok iyi gibi görünüp en kucuk bir sorunda hersey basina tapiliyor.ben bizzat yasadim...bana sen gelinimiz degil kiz kardesimsin derdi..bende herseyimi onunla paylasirdim..sonra kardesiyle sorun yasadilar herseyin en kötüsü ben oldum..kardesine gene toz kondurmadi..ben bir defa daha düsün derim konusmadan önce...belki herkes ayni degildir ama tedbirli olmak gerek sonunda daha fazla üzülmemen icin...sen kocanla iyi ol inan bana kimseden fayda yok...

kendine cok iyi bak herseyin hayirlisi olsun canim....takma kafana herseyi.....dünyaya bir defa geliyorsun...yarin sana bisey olsa kimse uzulmez...onun icin bos ver salla gitsin

simdi gelelim bana:)) 3 gündür ortalikta yoktum...burada 3 günlük bir tatil vardi bizde bunu firsat bilip kafa dinlemeye gittik..evde yoktum yani.o yuzden de yazamadim sizlere.ama hep aklim sizdeydi neler yaptiniz diye...gelir gelmezde hemen buraya kostum..öyle alismisim ki sizlere sanki benden bir parca olmussunuz..sevdiklerimden haber alamamak gibi bir uzntu yasadim inanin..ama sükürler olsun ki guzel seylere baslangic yapmissiniz...

bende birazcik dinlenip geldim ama simdide ev islerim ve tatil hazirliklarim basliyor...yavas yavas onlari halletmem lazim...

allah izin verirse persembe günü test sonucumuzu alacagiz..sabirsiklila onu bekliyorum...eger sperm bulunursa hemen tüp bebek asamasi basliyor...dualariniza cok ihtiyacim var..insallah hormon degerleri düzelmistir de canli sperm bulunur...

bu arada ben hala adet olamadim nerdeyse 2 ay olacak(( test sonucunu bekliyorum o bi gelsin ondan sonra bende gidip bi kontrol olucam doktora..bende bu sorun hep var arkadaslar ilk degil yani..

merhaba canım,inşallah iyisindir,

geliş tarihin belli oldumu,kardeşine simit siparişi verdiğine göre yakın tarih gibi görünüyor,hayırlısı bakalım,isviçrede çok güzel bir yer,geçen sene gitmiştim,düzenli olan her yere bayılıyorum ben,oraları gördükçe istanbul için çok üzülüyorum aslında,boğaza gidiyorum ama hep oraların eski halini düşünmeye çalışıyorum,bu kadar binayla dolmadan önce Allah bilir ne kadar güzeldir değilmi ,inşallah bizim insanımızda elindekilerin kıymetini bilir ve biraz daha dikkatli olur, istanbula geldiğin zaman hangi semtte kalıyorsun?

yadecim,eşimle ilgili artık şikayet etmicem,onunla ilgili burda yazı yazmıcam diye inan kendimle çok mücadele ediyorum,ayrıca eşimin gerçekten iyi yönleride var yoksa bu evlilik bu kadar uzamazdı, ama kalbimi her konuda çok kırıyor,kendisi bunalımda ve ben iki yıldır sürekli ona destek olmaya çalışıyorum, hep diyorum ki gel beraber atlatalım bugünleri vs..vs.. ama baktım ki artık o iyileşmeyecek,artık ben kötüleşmeye bunalıma girmeye başladım..şimdi bu işe dur demenin zamanı geldi. ben ömrümü böyle geçiremeyeceğimi anladım artık,çocuk olur olmaz bilemem ama mutsuz bir evde büyüyen çocuk daha kötü,bu yüzden eşimle konuşucam, izin tarihinde bir hafta ayrı kalmak istiyorum,uzaklaşmak iyi gelecek sanırım bana,işin kötü yanı artık onunla birlikte yaptığım hiçbirşeyden zevk almıyorum,eskiden o geldiğinde kapıda karşılar yanağından öperdim,şimdi olduğum yerden kımıldamıyorum eve gelmiş gelmemiş....fark etmiyor,bugün yarın konuşucam ve bunun böyle gitmeyeceğini son defa söylicem,kendi toparlarsa onun için iyi olur,toparlamazsada olacakları zaman gösterecek........

görümcemlede konuşmayı hala düşünüyorum,sen söylediklerinde haklısın sonuçta onun kardeşi ,kardeşine sahip çıkacak biliyorum ama hiç umrumda değil,gözüm karardı benim....bu aşamada kendimi durdurmama imkan yok malesef

yadecim bende aynı senin gibiyim,aklım hep sizlerde oluyor .) bakıyorum diğer arkadaşlarda bizim gibi :)) birbirimiz için alışkanlık olduk,

ev işi derken taşınıyormusun yoksa,umarım müstakil bahçeli olan evlerdendir,

perşembe gününü bende merakla beklicem,inşallah güzel haberlerle gelirsiniz,hemen bize haber ver ,meraktan çatlarız yoksa,melishin bir mesajı var ordaki dualara baktınmı,şifa Allahtan,inşallah en kısa sürede gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlısıyla nasip etsin,

inşallah senin düzensizlik probleminde düzelir,iki taraflı uğraşmak zorunda kalmazsın

Son düzenleme:
arkadaşlar az önce ivi tüp bebekte aradılar beni,ne yaptınız diye soruyorlar,bende bence tamam eşimin kararını bekliyorum dedim

bu arada yoncacım, natali hanımla konuşurken seninde adın geçti,böylece gerçek adını öğrenmiş oldum :)) ama ben ısrarla yok benim arkadaşımın adı yonca deyip duruyordum :)))) sonra bende jeton düştü.aaa dedim ben internetteki adını biliyorum :))))

meliscim geçmiş olsun bende üç aydır öteliyorum etrafımda kim çektirdiyse üç ayda hamile kaldı inşallah cnm senin heberinide duyarız
yaa evet bunu ben de okudum nette araştırırken hatta birisi şu yorumu yapmış madem hamileliği kolaylaştırıyor neden hsg çekimi yapılmıyor da tüp bebek yapın diyor dr lar diye..Rabbim hayırlısını versin canım..Benim sorunum eşten yaa olur mu bilmiyorum . hani tüpler kapalı olunca bu filmle açılıyormuş ya ondan hamile kalma şansı artıyor ama bilmiyorum inşalah arkadaşım :)) olursam siz de çektirirsiniz :)))))
Tatlım benim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder amin :))
Sağol canım inşallahhhh :)))
canım yaa biraz daha düşün, karasızlık en kötü karardan iyidir derler ..düşün tamam mı.

:)))) ben bu akşam dışardayım , artık yarın ya da gece okuyabilirsem okuyacağım..öpüyorum sizi. dualarımdasınız arkadaşlarım, bu arada gerçekten eve gelir gelmez hemen pc başına koşuyorum gerçekten size alıştım ben deeeeeeeeee..hadii geldiğimde hamileyimmm diye yazan olsunn..

selam kızlar,

daha önce araştıran veya deneyen oldumu bilmiyorum akşam haberlerde sülük tedavisinden bahsediyordu,eşimde acaba banada faydası olurmu dedi,bende artık bu konuda araştırma yapmayacağım dediğim için "bilmem googlde ara "dedim :)))şimdi size bulduğu bilgiyi göndericem

günümüzde her 6 insandan biri kısır sperm azlığı,ölü sperm gibi sebeplerden dolayı bir çok insanın çocuğu olmuyor nasılki insanın kalp damarları veya beyin yada ayak damarları tıkanabiliyorsa aynı şekilde sperm kanalıda bazı insanlarda tıkanabiliyor tamamen yahut az dolayısı ile gitmesi gereken sperm gidemiyor ve çocuk olamıyor sülüğün salyası tıkanan damarları açtığı herkesçe malumdur dolayısı ile uzman kontrolünde sülük seansı yapıldığı takdirde bu sorun ortadan kalkıyor biz çok olumlu neticeler aldık bilgi için

slkle ksrla son

AKCİĞER TEDAVİSİNDE
*BAŞ AĞRILARINDA
*MİGREN VE SİNÜZİT
*BOYUN ENSE VE OMUZ AĞRILARINDA
*BURKULMALARDA 'Her türlü"
*ÇIBANLARDA VE HER TÜRLÜ SİVİLCELERDE
*FELÇ,KISMI FELÇ,EMES
*SAÇKIRAN,SAÇ DÖKÜLMELERİ
*DAMAR TIKANMALARINDA
*SİNİR VE DAMAR SIKIŞMASI
*DİŞ ETİ İLTİHABINDA
*DİZ KREÇLENMESİNDE
*EKLEM AĞRILARINDA
*GÖZ DAMARLARININ ZAYIFLAMASINDA ve GÖZTANSİYONU (GLOKOM)
*GÖZ BEBEĞİNİN BOZULMASI
*HEMOROİD(basur)
*HORMON RAHATSIZLIĞI
*KALP RAHATSIZLIĞI
*KALP KAPAĞI İLTHABINDA
*KALP DAMAR İLTHABINDA
*KALP DAMAR TIKANIKLIĞINDA
*KAN PIHTILAŞMASINDA
*SEDEF VE EGZAMA
*KIL DÖNMESİ
*KULAK ÇINLAMASI UĞULTUSU ÜZENGİ KEMİĞİ DEFORMASINDA
*YÜKSEK VE HİPER TANSİYON
*MANTAR HASTALIĞININ HEPSİNDE ve özellikle Tırnak mantarında
*MENEJİT HASTALIĞINDA
*OMURGA KEMİKLERİNİN DİSKLERİNDE
*MENİSKÜS,DİZ AĞRILARI
*ŞEKER HASTALIĞI (DİABET)
*TESTİS ŞİŞMELERİNDE ve İLTHAPLANMASINDA
*KISIRLIK,SPERM AZLIĞI,ÖLÜ SPERM
*ZEHİRLİ GUATIR

eşim yaptırmayı düşünüyor, bu onun yaptığı ilk araştırma :)) vatana millete hayırlı olsun

slk tedavisi ve faydalar

ya fundacım inan sana karşı bir sevgim oluştu...bu mücadelenin içinde birçok sıkıntı ile uğraşıyorsun ve bunu çok güzel ifade ediyorsun.canım doğru kararlar almışsın eşinle konuş..kendini toplamak zorunda bu iş tek tarafın çabası ile olacak şey değil....

bak haksızlık yapmışız enişteye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…