Çanımm çok geçmiş olsun.iyi misin şu an ?günaydın ,
çalışanlar sanırım bugün beni çok iyi anlarla,regl günüm ve çok ağrım var, bende kazsızlık var,2 sene yakındır tedavi görüyorum ,
tam kanımı topladım derken regl döneminde sanki tükeniyorum,elim ayağım tutmuyor,başım dönüyor,karnıma sanki çatallar saplayıp damarlarımı çekiyorlar gibi(eve gidip uyumak istiyorum....
Evet canım çektirdim gerçekten de iyi oldu uyuttular beni.Toplam yarım saat bile sürmedi tabi ben hatırlamıyorum bu arada biraz kanama var.Bugün bile oluyor iki gün geçmesine rağmen azıcık da olsa geliyor.Bu da geçti şükür .Bakalım sonuçlarımı Hastaneye vermem gerekiyor onu da versem beklemeye alcam kendimi..melis bardon canım geçmişi okumadan yazmıştım sen hsg yi cektirmişsiz geçmiş olsun canım anesteziyle cektirmişsiz bende öyle çektir diyecektim korkutmak istemedim insanın gerçekten canı yanıyor .ben anestezisiz cektirmiştim .
Tatlım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim hayırlısını verir bakalım ben halletmeye başladım inan taktım kafaya.Çok ağlıyorum eşime o da bana tamam sen çok üzülüyorsun diye tedaviye başlayalım diyor :)) tamamen duygusal..MELİScim geçmiş olsun canım zcu nun da dediği gibi çok ağrılı oluyomuş bende duymuştum...
....en azından atlatmış oldun ,kurtuldun canım ....çünkü onun streside kötü......ben çektirmedim henüz daha o aşamaya gelmediğimiz için...
tek iyi sonuçlar çıksında çekicez acıları ,sancıları napaalım başka çaremiz yokki..
arkadaşım doğru evet izmirde değilmiş ama çok yakınmış...45 dk.dediler ama 1,5 saate olsa olsun ben yinede gelicem:)
bu arada FUNDAM merak etme sanada gelicem sanada gelicem
ALLAH kısmet ederse cidden görüşmek istiyorum arkadaşlarımla...
artık çiçeklerimde beni mutlu etmiyor(
bu hafta spora başlıcam inşallah,cumartesi günüde kardeşimi alıp balığa gitmek istiyorum,inşallah kendimde o gücü bulabilirim,biryerlerden başlayıp kendimi toparlamam lazım, şöyle biraz sallanmam üzerimdeki ölü toprağını atmam lazım,bu konuda desteklerinizi bekliyorum,son zamanlarda baktımda hiçbirşey yapmıyorum,nerde eski funda nerde şimdiki funda...bu şekilde devam edersem zaten benden iyi bir anne de olmaz,
evet önce spor,sonra saç bakımı,belki biraz alışveriş.....geçmişe dönüş :)))
merhaba kızlar,ben geldim,bugün yazdıklarınıza baktım ama henüz kimseye birşey yazamadım, kısaca bugünden bahsedeyim,yada ısaca değil uzun uzun yazayım.
sabah bildiğiniz gibi medicineda kadın doğumcuya gidecektim, aslında evden 8:30 gibi çıkıp erkenden gidip sıra almayı umuyordum ama benim tembel eşim sağolsun 9 da çıksak olurmuuu.. diye sordu,bende tama dedim,içimden de ya sabır funda gerilme dedim,neyse saat 9 oldu evden çıktık kapıyı kilitledik bir baktım üzerindeki tshirtün kolları kırışık duruyor, bu ne ütüsüz mü dedim ,evet demezmi!!!!! kan beynime sıçradı tabiki, bir daha içeri girdik,gömlek buldum ütüledim ve tekrar çıktık saat olu 9:15, hastaneye gidene kadar 9:30 oldu tabi ben ancak 10. sırayı alabildim, eşiminde göğsünde bir kitle vardı onuda genel cerraha gösterecektik o da genel cerrahtan sıra aldı, herşeyin üstüne doktorlarda geç gelmiş..neyse eşim doktorla görüştü ve ultrason çektirmeis gerekti,gitti ultrasondan sıra aldı,bu arada saat oldu 10:30 kadın doğumcuda sııra daha 5te bana tabi soldan soldan geldiler,çünkü 12de ivide randevum var, gittim paramı geri aldım ve sırayı iptal ettirdim, eşimn ultrasonunuda akşam saat 6ya kadar çektirebiliyormuşuz bunu öğrendim ve çıktım ordan
neyse 12:20 gibi ivide erol beyle görüşmeye başladık,gayet güzel detaylı anlattı,bizim yaşımızda tedaviyle normal şekilde bebek sahibi olmanın imkansız olmadığını ama çok zor olduğunu söyledi,hergeçen günün bizim zararımıza olduğunu söyledi, eşimde azda olsa sperm çıkışı olduğu için eğer bu spermler kaliteliyse teseye gerek yokmuş, sperm tahlili verirken daha az çıkarsa şöyle yapabilirmişiz ,istedikleri kalitede ve sayıda sperm elde edene kadar birkaç kez sperm verip her seferinde bunları dondurabiliyorlarmış, banada yumurta sayısını artıracak bir tedavi uygulayacaklarmış sonuçta Allah kısmet ederse bebeğimize kavuşabilecekmişiz,konuşmalardan sonra baktım eşimde artık tüp bebeği kabullendi,Erol beyin eşimden istediği birkaç tahlil var kağıt eşimde tahlillerin ne olduğunu hatırlamıyorum, daha sonra yazarım,20 günde sonuç alınabiliyormuş, benim FSh değerlerim biraz yüksekmiş,
açıkcası arkadaşlar başka tüp bebek merkezini gezmeyi düşünmüyorum,erol bey eğer bizde yaptırmazsanız size tavsiye edeceğim yerler memorial ,amerkan hastanesi gibi bu konuda çok kaliteli olan yerler olabilir dedi, ama sanırım ben İVİde bu işe başlıcam,Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah,
bu arada benim sevgili eşim doktora şöyle bir yorum yaptı, ben artık o kadar çok bu konuda araştırma yapıyormuşum ki kafayı yemek üzereymişim,aynı şeyi 10 kez okuyormuşum!!!! sanki ben salağım bir seferde okununca anlamıyorum, bu yorum ve bunları söylerken ses tonu o kadar kalbimi kırdıki anlatamam size,benim gözler doldu,sesim gitti,moralim sıfıra indi, gelirken yolda dedim ki ,şu an araba alacak olsan naparsın ilk gittiğin yerden alırmısın,"yok dedi önce birkaç bayii dolaşırmış,peki dedim geçen gün alt kata kombi alırken internette ve mağazalarda ne kadar uğraştın?? cevep yok.. benim dedim hep kötü yönlerimi bulmaya neden çalışıyorsun,bak dedim çok araştırdım belki ama Kaan hoca gibi iyi bir doktoru bulduk, seninde beğendiğin ivi tüp bebeği bulduk ,neden dedim bunları görmüyorusunda olumsuz birşeyler bulmaya çalışıp kalbimi kırıyorsun..cevap yok tabi...ne diyeyim belki o da kendince haklıdır ama şunu söyliyeyim eğer ben burda bu kadar araştırma yapmasam ,herşeyi eşime bıraksam şu an biz ne aşamasındaydık biliyormusunuz,3 ay önce aldığımız 0 sperm sayısı olan tahlil sonucu eşimin elinde el el üstünde oturuyo olacaktım,hi,çbir umudumuz olmayacaktı ve stres içinde olacaktık..
sonuçta moralim o kadar bozulduki doktora daha başka soru soramadım,tıkandım kaldım, boğazımda bir düğümle çıktık ordan ,hayatımda ilkkez çantamı biryerde unuttum düşünün artık ne kadar gerildiğimi,çantamı erol beyin ofisinde unutmuşum...neyseki yola çıkmadan aklıma geldi ve aldım...ne diyeyim..herşeyi mevlam görüyor...
arkadaşlar bu arada yurt dışından bir arkadaşım istanbula gelmiş,yarın bana uğrayacak benim bu akşam temizlik yapamam gerekiyor,geç saatlere kadar burda olmayabilirim ama uğrmaya çalışıcam,şu an aklıma gelmeyen şeyler varsa onları da yazarım..
öptümmmmm
FISTIKLARIM hepinize günaydın...dün gelemedim:2: yemin ederim aklım sizde kaldı.......bizim gelinin ailesi gelmiş izmirden ....çok ani oldu...pzt.bekliyoduk ama vazgeçmişler yardım etmek için erken gelelim demişler...annemlerdeydim bende mecburen....sizi bi özledim bi özledimmm ki :)
merhaba kızlar,ben geldim,bugün yazdıklarınıza baktım ama henüz kimseye birşey yazamadım, kısaca bugünden bahsedeyim,yada ısaca değil uzun uzun yazayım.
sabah bildiğiniz gibi medicineda kadın doğumcuya gidecektim, aslında evden 8:30 gibi çıkıp erkenden gidip sıra almayı umuyordum ama benim tembel eşim sağolsun 9 da çıksak olurmuuu.. diye sordu,bende tama dedim,içimden de ya sabır funda gerilme dedim,neyse saat 9 oldu evden çıktık kapıyı kilitledik bir baktım üzerindeki tshirtün kolları kırışık duruyor, bu ne ütüsüz mü dedim ,evet demezmi!!!!! kan beynime sıçradı tabiki, bir daha içeri girdik,gömlek buldum ütüledim ve tekrar çıktık saat olu 9:15, hastaneye gidene kadar 9:30 oldu tabi ben ancak 10. sırayı alabildim, eşiminde göğsünde bir kitle vardı onuda genel cerraha gösterecektik o da genel cerrahtan sıra aldı, herşeyin üstüne doktorlarda geç gelmiş..neyse eşim doktorla görüştü ve ultrason çektirmeis gerekti,gitti ultrasondan sıra aldı,bu arada saat oldu 10:30 kadın doğumcuda sııra daha 5te bana tabi soldan soldan geldiler,çünkü 12de ivide randevum var, gittim paramı geri aldım ve sırayı iptal ettirdim, eşimn ultrasonunuda akşam saat 6ya kadar çektirebiliyormuşuz bunu öğrendim ve çıktım ordan
neyse 12:20 gibi ivide erol beyle görüşmeye başladık,gayet güzel detaylı anlattı,bizim yaşımızda tedaviyle normal şekilde bebek sahibi olmanın imkansız olmadığını ama çok zor olduğunu söyledi,hergeçen günün bizim zararımıza olduğunu söyledi, eşimde azda olsa sperm çıkışı olduğu için eğer bu spermler kaliteliyse teseye gerek yokmuş, sperm tahlili verirken daha az çıkarsa şöyle yapabilirmişiz ,istedikleri kalitede ve sayıda sperm elde edene kadar birkaç kez sperm verip her seferinde bunları dondurabiliyorlarmış, banada yumurta sayısını artıracak bir tedavi uygulayacaklarmış sonuçta Allah kısmet ederse bebeğimize kavuşabilecekmişiz,konuşmalardan sonra baktım eşimde artık tüp bebeği kabullendi,Erol beyin eşimden istediği birkaç tahlil var kağıt eşimde tahlillerin ne olduğunu hatırlamıyorum, daha sonra yazarım,20 günde sonuç alınabiliyormuş, benim FSh değerlerim biraz yüksekmiş,
açıkcası arkadaşlar başka tüp bebek merkezini gezmeyi düşünmüyorum,erol bey eğer bizde yaptırmazsanız size tavsiye edeceğim yerler memorial ,amerkan hastanesi gibi bu konuda çok kaliteli olan yerler olabilir dedi, ama sanırım ben İVİde bu işe başlıcam,Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah,
bu arada benim sevgili eşim doktora şöyle bir yorum yaptı, ben artık o kadar çok bu konuda araştırma yapıyormuşum ki kafayı yemek üzereymişim,aynı şeyi 10 kez okuyormuşum!!!! sanki ben salağım bir seferde okununca anlamıyorum, bu yorum ve bunları söylerken ses tonu o kadar kalbimi kırdıki anlatamam size,benim gözler doldu,sesim gitti,moralim sıfıra indi, gelirken yolda dedim ki ,şu an araba alacak olsan naparsın ilk gittiğin yerden alırmısın,"yok dedi önce birkaç bayii dolaşırmış,peki dedim geçen gün alt kata kombi alırken internette ve mağazalarda ne kadar uğraştın?? cevep yok.. benim dedim hep kötü yönlerimi bulmaya neden çalışıyorsun,bak dedim çok araştırdım belki ama Kaan hoca gibi iyi bir doktoru bulduk, seninde beğendiğin ivi tüp bebeği bulduk ,neden dedim bunları görmüyorusunda olumsuz birşeyler bulmaya çalışıp kalbimi kırıyorsun..cevap yok tabi...ne diyeyim belki o da kendince haklıdır ama şunu söyliyeyim eğer ben burda bu kadar araştırma yapmasam ,herşeyi eşime bıraksam şu an biz ne aşamasındaydık biliyormusunuz,3 ay önce aldığımız 0 sperm sayısı olan tahlil sonucu eşimin elinde el el üstünde oturuyo olacaktım,hi,çbir umudumuz olmayacaktı ve stres içinde olacaktık..
sonuçta moralim o kadar bozulduki doktora daha başka soru soramadım,tıkandım kaldım, boğazımda bir düğümle çıktık ordan ,hayatımda ilkkez çantamı biryerde unuttum düşünün artık ne kadar gerildiğimi,çantamı erol beyin ofisinde unutmuşum...neyseki yola çıkmadan aklıma geldi ve aldım...ne diyeyim..herşeyi mevlam görüyor...
arkadaşlar bu arada yurt dışından bir arkadaşım istanbula gelmiş,yarın bana uğrayacak benim bu akşam temizlik yapamam gerekiyor,geç saatlere kadar burda olmayabilirim ama uğrmaya çalışıcam,şu an aklıma gelmeyen şeyler varsa onları da yazarım..
öptümmmmm
Arkadaşım fundam çok sevindim sizin adınıza ...yani merkeze karar vermenize...içine tamamen sindi dimi canım?eşinede takma kafanı dedimya modelleri öyle onların...ciddiye alıp moralini bozma bırak desin...onlar içinde zor...yani biz alttan alalım boşver....
2 gündür gelemedim kardeşimin evi tuttuk ,temizledik eşyalar yarın geliyo valla 2 gündür yorgunluktan öldük bittik.o da daha tam bitmedi...
inşallah sizede kısmet olur canım benim ...ALLAH sizede HAYIRLI,uğurlu doğru bir gelin nasip etsinİNŞŞŞALLAH...sanada yakışır görümcelik...senin kardeşin kaç yaşında?
buarada arkadaşlar ben bi acaip yerde yazıyorum hem çok yavaş oluyo...önceki yazdığım yere gelemiyorum bitürlü bana yardımcı olacak kimse var mıııı?
alıntı ile cvp yazmayada cvp yazmayada giremiyorum bu sayfa çıkıyo hep sinir oldum
Çanımm çok geçmiş olsun.iyi misin şu an ?
Evet canım çektirdim gerçekten de iyi oldu uyuttular beni.Toplam yarım saat bile sürmedi tabi ben hatırlamıyorum bu arada biraz kanama var.Bugün bile oluyor iki gün geçmesine rağmen azıcık da olsa geliyor.Bu da geçti şükür .Bakalım sonuçlarımı Hastaneye vermem gerekiyor onu da versem beklemeye alcam kendimi..
Tatlım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim hayırlısını verir bakalım ben halletmeye başladım inan taktım kafaya.Çok ağlıyorum eşime o da bana tamam sen çok üzülüyorsun diye tedaviye başlayalım diyor :)) tamamen duygusal..
Sizlerin de eşleriniz inşallah aklını başına alır bir an önce başlarlar çünkü zaman ile yarışıyoruz.mesela bana tamam dediler hooop Hsg çıktı..eğer çektirmeseydim günümün geçmesiyle bir sonraki adetimi bekleyecektim..
hhehehhe malum yaz geldi Kuşadası'nı çok severim ben, orda da buluşuruz canım yeter ki görüşelim..öpüyorum.
Yonca sen nerdesin canım ?
:)))) süpersin aşkım.
günaydın canlarım,
bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum,ağrılarım azaldı çok şükür,kanama yine çok ama napalım birkaç kaşık pekmez fazla içerim :))
insanın karar verebilmesi ne güzel,inşallah verdiğim kararları uygulayabilirim,öncelikle kendimi rahatlatacak ,stresten uzaklaştıracak, depresyondan çıkaracak şeyler yapmam lazım,dün bahsettiğim gibi
1.sırada spor var,birkaç kilo vermenin bana çok iyi geleceğinden eminim,
2.sırada boğazda sabah içilecek bir çay ve yanında simit :)) gidip dertlerimi suya bırakmak istiyorum
3.sırada eşimle konuşmak geliyor,işte en zoru bu aslında bunu başarabilirsem stres felan herşey geçecek inşallah :)) Rabbim sonumuzu iyi etsin
4.sırada görümcemle konuşmak var,belki üçle dördüncü sıra arasında değişiklik yapabilirim,sonuçta eşimin tüm yükünü ben çekmek zorunda değilim,birazda ailesi uğraşsın
güne mutlu başlayın mutlu geçsin derlerya öyle yapmaya çalışıyorum :))ne demişler..en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir......
birde güzel bir tatil yapabilseydim ne güzel olacaktı....
canim benim kendini az da olsa toparlanma cok sevindim...bazen hersey oyle ust uste geliyorki kaldiramiyoruz ruhen ve bedenen..ama inan bana hepsi geciyor..sadece sabirli olmak ve bol bol dua etmek gerek.
spora baslarsan zaten bir nebze olsun düsüncelerinden uzaklasip rahatlayacaksin...
bogazda cay ve simit:))))) cok guzel bir fikir hatta bende olmak isterdim dermisim:))) cok severim simiti...her yil tatile geldigimde ilk saldirdigim yer simitcilerdir:))) tatil boyu sade simit yiyorum desem yalan olmaz..oyle cok özlüyorum ki...burda malesef simit olmuyor, olsa bile ayni tat asla degil....daha dün kiz kardesimle konusurken ona dedim ki beni havaalanina almaya gelirken yaninda sakin simit getirmeyi unutma baska bisey istemem diye:))) hem de citir olsun mümkünse:)))) neyse canim cok uzattim haliba simit muhabbetini:)) napiyim dayanamiyorum simiti duyunca:))
esinle mutlaka konusmalisin..herseyi icine atarak tek basina mücadele edersen bir gun bu birikimler patlama noktasina gelir ve daha cok uzulursun...bizim kocalar biraz fazla rahat olduklarindan bizim sürekli hatirlatmamaiz gerekiyor...bazen bende cok kiziyorum.cocuk falan istemiyorum diye ona bagirdigimda oluyor ...ama gene dayanamayip gene ben kosturuyorum...bizim imtihanimizda bu yapacak bisey yok tatlim...ona anlayacagi dilde üstüne basa basa gercekleri anlat ki belki kafasi dank eder...ama lütfen kelimeleri agir kullanma,,birbirinizi kirmadan bu süreci atlatin..kolay degil biliyorum ama senin güclü olman lazim.beterin beteri var canim..bunlarda gecer..
aslinda görümcenle konusma fikrine pek katilmiyorum...cünkü ne kadar kötü de olsa onlarin kardesi.sen gelinsin..sana cok iyi gibi görünüp en kucuk bir sorunda hersey basina tapiliyor.ben bizzat yasadim...bana sen gelinimiz degil kiz kardesimsin derdi..bende herseyimi onunla paylasirdim..sonra kardesiyle sorun yasadilar herseyin en kötüsü ben oldum..kardesine gene toz kondurmadi..ben bir defa daha düsün derim konusmadan önce...belki herkes ayni degildir ama tedbirli olmak gerek sonunda daha fazla üzülmemen icin...sen kocanla iyi ol inan bana kimseden fayda yok...
kendine cok iyi bak herseyin hayirlisi olsun canim....takma kafana herseyi.....dünyaya bir defa geliyorsun...yarin sana bisey olsa kimse uzulmez...onun icin bos ver salla gitsin
simdi gelelim bana:)) 3 gündür ortalikta yoktum...burada 3 günlük bir tatil vardi bizde bunu firsat bilip kafa dinlemeye gittik..evde yoktum yani.o yuzden de yazamadim sizlere.ama hep aklim sizdeydi neler yaptiniz diye...gelir gelmezde hemen buraya kostum..öyle alismisim ki sizlere sanki benden bir parca olmussunuz..sevdiklerimden haber alamamak gibi bir uzntu yasadim inanin..ama sükürler olsun ki guzel seylere baslangic yapmissiniz...
bende birazcik dinlenip geldim ama simdide ev islerim ve tatil hazirliklarim basliyor...yavas yavas onlari halletmem lazim...
allah izin verirse persembe günü test sonucumuzu alacagiz..sabirsiklila onu bekliyorum...eger sperm bulunursa hemen tüp bebek asamasi basliyor...dualariniza cok ihtiyacim var..insallah hormon degerleri düzelmistir de canli sperm bulunur...
bu arada ben hala adet olamadim nerdeyse 2 ay olacak(( test sonucunu bekliyorum o bi gelsin ondan sonra bende gidip bi kontrol olucam doktora..bende bu sorun hep var arkadaslar ilk degil yani..
yaa evet bunu ben de okudum nette araştırırken hatta birisi şu yorumu yapmış madem hamileliği kolaylaştırıyor neden hsg çekimi yapılmıyor da tüp bebek yapın diyor dr lar diye..Rabbim hayırlısını versin canım..Benim sorunum eşten yaa olur mu bilmiyorum . hani tüpler kapalı olunca bu filmle açılıyormuş ya ondan hamile kalma şansı artıyor ama bilmiyorum inşalah arkadaşım :)) olursam siz de çektirirsiniz :)))))meliscim geçmiş olsun bende üç aydır öteliyorum etrafımda kim çektirdiyse üç ayda hamile kaldı inşallah cnm senin heberinide duyarız
Tatlım benim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder amin :))melishcim teşekkürler,inşallah bu hafta başlarım bunları okumaya ,birde bana fikir vermiş oldun,googleda eşler arası dua diye arattım ve eşlerin arasının düzelmesi için olan dualardan buldum,şimdi bol bol dua okumam gerekecek :)))
"benim büyük bir derdim var "deme
derdine dönüp "benim büyük bir RABBİM var "de
bu söü çok severim ama keşke uygulamayada geçirebilsem,hayt ne kadar güzel olacak değilmi
öptümmmmmmm.....
Sağol canım inşallahhhh :)))meliscim cokkkkkkkkkkkk gecmis olsun...insallah en kisa zamanda tedaviye falan gerek kalmadan hemencik hamile kalirsin...oluyormus sanirim bu sekilde.rahim filmi cekildiktekten sonra cok hamile olan var...insallah sende olursun...olmasa bie en azindan bu süreci atlatmis oldun---cok gecmis olsun tekrardan..
canım yaa biraz daha düşün, karasızlık en kötü karardan iyidir derler ..düşün tamam mı.merhaba canım,inşallah iyisindir,
geliş tarihin belli oldumu,kardeşine simit siparişi verdiğine göre yakın tarih gibi görünüyor,hayırlısı bakalım,isviçrede çok güzel bir yer,geçen sene gitmiştim,düzenli olan her yere bayılıyorum ben,oraları gördükçe istanbul için çok üzülüyorum aslında,boğaza gidiyorum ama hep oraların eski halini düşünmeye çalışıyorum,bu kadar binayla dolmadan önce Allah bilir ne kadar güzeldir değilmi ,inşallah bizim insanımızda elindekilerin kıymetini bilir ve biraz daha dikkatli olur, istanbula geldiğin zaman hangi semtte kalıyorsun?
yadecim,eşimle ilgili artık şikayet etmicem,onunla ilgili burda yazı yazmıcam diye inan kendimle çok mücadele ediyorum,ayrıca eşimin gerçekten iyi yönleride var yoksa bu evlilik bu kadar uzamazdı, ama kalbimi her konuda çok kırıyor,kendisi bunalımda ve ben iki yıldır sürekli ona destek olmaya çalışıyorum, hep diyorum ki gel beraber atlatalım bugünleri vs..vs.. ama baktım ki artık o iyileşmeyecek,artık ben kötüleşmeye bunalıma girmeye başladım..şimdi bu işe dur demenin zamanı geldi. ben ömrümü böyle geçiremeyeceğimi anladım artık,çocuk olur olmaz bilemem ama mutsuz bir evde büyüyen çocuk daha kötü,bu yüzden eşimle konuşucam, izin tarihinde bir hafta ayrı kalmak istiyorum,uzaklaşmak iyi gelecek sanırım bana,işin kötü yanı artık onunla birlikte yaptığım hiçbirşeyden zevk almıyorum,eskiden o geldiğinde kapıda karşılar yanağından öperdim,şimdi olduğum yerden kımıldamıyorum eve gelmiş gelmemiş....fark etmiyor,bugün yarın konuşucam ve bunun böyle gitmeyeceğini son defa söylicem,kendi toparlarsa onun için iyi olur,toparlamazsada olacakları zaman gösterecek........
görümcemlede konuşmayı hala düşünüyorum,sen söylediklerinde haklısın sonuçta onun kardeşi ,kardeşine sahip çıkacak biliyorum ama hiç umrumda değil,gözüm karardı benim....bu aşamada kendimi durdurmama imkan yok malesef
arkadaşlar az önce ivi tüp bebekte aradılar beni,ne yaptınız diye soruyorlar,bende bence tamam eşimin kararını bekliyorum dedim
bu yoncacım, natali hanımla konuşurken seninde adın geçti,böylece gerçek adını öğrenmiş oldum :)) ama ben ısrarla yok benim arkadaşımın adı yonca deyip duruyordum :)))) sonra bende jeton düştü.aaa dedim ben internetteki adını biliyorum :))))
selam kızlar,
daha önce araştıran veya deneyen oldumu bilmiyorum akşam haberlerde sülük tedavisinden bahsediyordu,eşimde acaba banada faydası olurmu dedi,bende artık bu konuda araştırma yapmayacağım dediğim için "bilmem googlde ara "dedim :)))şimdi size bulduğu bilgiyi göndericem
günümüzde her 6 insandan biri kısır sperm azlığı,ölü sperm gibi sebeplerden dolayı bir çok insanın çocuğu olmuyor nasılki insanın kalp damarları veya beyin yada ayak damarları tıkanabiliyorsa aynı şekilde sperm kanalıda bazı insanlarda tıkanabiliyor tamamen yahut az dolayısı ile gitmesi gereken sperm gidemiyor ve çocuk olamıyor sülüğün salyası tıkanan damarları açtığı herkesçe malumdur dolayısı ile uzman kontrolünde sülük seansı yapıldığı takdirde bu sorun ortadan kalkıyor biz çok olumlu neticeler aldık bilgi için
slkle ksrla son
AKCİĞER TEDAVİSİNDE
*BAŞ AĞRILARINDA
*MİGREN VE SİNÜZİT
*BOYUN ENSE VE OMUZ AĞRILARINDA
*BURKULMALARDA 'Her türlü"
*ÇIBANLARDA VE HER TÜRLÜ SİVİLCELERDE
*FELÇ,KISMI FELÇ,EMES
*SAÇKIRAN,SAÇ DÖKÜLMELERİ
*DAMAR TIKANMALARINDA
*SİNİR VE DAMAR SIKIŞMASI
*DİŞ ETİ İLTİHABINDA
*DİZ KREÇLENMESİNDE
*EKLEM AĞRILARINDA
*GÖZ DAMARLARININ ZAYIFLAMASINDA ve GÖZTANSİYONU (GLOKOM)
*GÖZ BEBEĞİNİN BOZULMASI
*HEMOROİD(basur)
*HORMON RAHATSIZLIĞI
*KALP RAHATSIZLIĞI
*KALP KAPAĞI İLTHABINDA
*KALP DAMAR İLTHABINDA
*KALP DAMAR TIKANIKLIĞINDA
*KAN PIHTILAŞMASINDA
*SEDEF VE EGZAMA
*KIL DÖNMESİ
*KULAK ÇINLAMASI UĞULTUSU ÜZENGİ KEMİĞİ DEFORMASINDA
*YÜKSEK VE HİPER TANSİYON
*MANTAR HASTALIĞININ HEPSİNDE ve özellikle Tırnak mantarında
*MENEJİT HASTALIĞINDA
*OMURGA KEMİKLERİNİN DİSKLERİNDE
*MENİSKÜS,DİZ AĞRILARI
*ŞEKER HASTALIĞI (DİABET)
*TESTİS ŞİŞMELERİNDE ve İLTHAPLANMASINDA
*KISIRLIK,SPERM AZLIĞI,ÖLÜ SPERM
*ZEHİRLİ GUATIR
eşim yaptırmayı düşünüyor, bu onun yaptığı ilk araştırma :)) vatana millete hayırlı olsun
slk tedavisi ve faydalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?