Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim mesajın için sağol,bende sizleri dertlerimle sıkıyorum diye çok korkuyordum ,inan söylememek için kendimi tuttuğum çok şey var ama elimde değil sizlerle paylaşmak istiyorum,sizleri kendime çok yakın hissediyorum,içimden geçen herşeyi burda paylaşıyorum,bir gün çok bunalımdayken morale ihtiyacım varken başka birgün üzgün olan bir arkadaşa moral vermeye çalışıyorum,duygularım hamsi gibi hphop edip duruyor :)) hakkımızda hayırlısı bakalım

merhaba canlarım beniiim şükür geldim ama yazı yazmakta çok zorlanıyorum... sitede mi sorun var bizim pcdemi anlamadım... deminden beri....sizinkileri okudum sadece ...çünkü inanılmaz yavaş gidiyo...inşallah düzelir...sizlerle doğru düzgün iletişime geçemince deli oluyorum:95:

canım kardeşini tebrik ederim Allah mesut etsin

çok teşekkür ederm canım...bu pzt kına gecemiz var...ist.bahçelievlerde, düğün salonu tuttuk kına için ...sanatçılar falan:))) herbişisi tamam....düğün gibi olucak yani...Kızlar heeeepinizi davet ediyorum...valla durum müsait olursa gelmenizi çoook isterim...pazar günüde nikah,Allah kısmet ederse....

bak haksızlık yapmışız enişteye:)

:))) galiba eşşeklik bende ,morali bozulmasın diye herşeyi kendim yapmaya çalıştım,aman dedim strese girmesin galiba hata etmişim,bundan sonra böyle yapayım bari bırakayım kendi haline,sonuçta sorun onun sorunu kendi çözsün di mi:))

bu arada sülükle ilgili birkaç şey yazayım,daha doğrusu yazmaya çalışayım...benimde çok fazla bilgim yok ,bu konulara annem meraklı,daha önce defalarca hacamat yaptırdı birkezde sülük koydurdu,anneme eşimin belindeki fıtık için sülük koydurmayı düşündüğünü söyledim ve birkaç bilgi alıverdim :)))

1. hacamat ve sülükler arabi aylara göre koyuluyor inanın hangi aydır ,herayda farklımıdır bilmiyorum ama bu ay için öğrendiğim şu: arabi takvime göre ayın17si 19u veya 21inde koyulacak aman dikkat özellikle ARABİ ay diye belirtiyorum bizim takvime göre değil!!!!!

2.sülük koyduğunuz gün kesinlikle cuma-cumartesi ve çarşamba olmayacak

3.sabah erken saatlerde yaptırmak daha iyi oluyormuş,annemler kerahat vakti çıkarçıkmaz koyduruyorlarmış

4.sülük koydurduğunuz veya hacamat yaptırdığınız gün ve 2 gün sonrasına kadar hayvansal gıda alınmayacakmış (yoğurt-süt-yumurta vb. herçeşit hayvansal gıda yasak

5.hacamat yaptırdığınız gün eşinizle birlikte olmayacaksınız

6.işlem bittikten sonra bir kaşık balyemek sanırım sünnetmiş

7. o gün ağır yemek yemeyeceksiniz,hafifşeylerle açlığınızı gidereceksiniz

8. çok tuzlu şeyler yemek yasak,çok az tuz (işlem yapıldığı gün çok tuzlu ey yenirse uyuz olma ihtimali varmış :))))

9. en az 5 adet sülük olacak (daha fazlası olabilir ama tek sayı olacakmış )

10. işlemden sonra en az 7 saat UYUNMAYACAK !!! uyunursa çok tehlikeli olabilirmiş

şimdilik öğrendiklerim bu kadar,şimdi bu pazar recep ayının 17si oluyormuş ve eşim sülük kodurmaya karar verdi :))))))
hakkımızda hayırlısı, inşallah Rabbim hepimizin tüp bebeğe gerek kalmadan bebek sahibi olmamızı sağlar

ben annemdeki kitabı alayım başka bilgiler varsa sizlere yazarım yine :)))

valla canım aynen öyle...evliliğin çok büyük etkisi oluyo maalesef....inan bana diyolar ki gözlerinin içi gülerdi senin şimdi nooldu sana diye...eski canlılığım gitti, kilo aldım,monotonlaştım....evlendikten sonra bütüüün sosyalliğim gitti....tatillere giderdim,tiyatroya,konserlere...meğer ne yaptıysam bekarlığımda yapmışım

geçen akşam bendede oldu,yazılanları okuyabiliyordum ama evp yazamıyordum,bir süre sonra geçiyor,aramıza dönersin :))

inşallah herşey güzel olur,şöyle kendini ortaya at kurtlarını döküver,benim kına gecemi hatırladım şimdi,kına yakma saati geldi ama kına yapmak için beni bir türlü oturtamıyorlar,arkadaşlarım peşimde beni yakalamaya çalışıyorlar felan,bense hopbidi zıpbidi oynayan bir tip,en son müziği kapattılarda beni kına yapmak için oturtabildiler :))))))

inşallah sizde çok eğlenirsiniz,unutulmaycak güzel anılarınız olsun,bizde daha sakin bir günde tanışırız,belki yade gelince simit yemeye gideriz :))

herşeyin hayırlısı...bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler....

sanki beni tarif etmişsin gibi,nerde o eski funda,şimdi arkadaşlarım bedava konser bileti var hadi gelin diyor ama ben sevgili eşim popsunu yerinden kaldıramadığı için konsere gidemiyorum!!!! son aldığım kararlara göre böyle birşey birdaha olmayacak,gelecekmisin diye sorucam isterse gelir...istemezse ben arkadaşlarımla giderim....

canım çok sıcak ve ince birisin pazar günü Edirneye gideceğim kıyafetlerin hazırdır tam bir heyecan ama çook güzel

canım arkadaşım çok sağol....YADECİM sende yoktun biaraya gelemedik kaç gündür...tatildeymişsin iyi gelmiştir inşallah...fundanın dediği gibi aslında hepimiz biraz biyerlere gitsek,kafa dağıtsak güzel olurdu.......

sizinkininde RABBİM ağızlarının tadını bozmasın...mutlulukları sağlık huzurla sürsün inşallah minik kuşlarıyla beraber.... canım benim yaa niye göremiyosun uzaktasın diye mi?

MELİScim CANIM karışık yazıyorum biraz ama lafı gelmişken ,sen gelebilirdsen tabiside gel kuşadasına süperr olur...
yada heeepberaber buluşalım orda yazlıkta hazır nasılsa :)

:))))) ayyy beni yine güldürdün fundaaaa.......canımsın:))

fundacığımı biliyorum yoncağım sende 30 unda mı evlenenlerden misin biz belli bir yaşa kadar hayatı olan gezen sosyal kişiliklerdik evlilik hiç kimse için bence kolay değil haklılık yarışı çok yorucu alttan almakta yıpratıcı benim eşim mülayim bir karakter olmasına rağmen bu süreçte yorucu olabiliyor cuma günü karneleri verdikten sonra kendime özel zaman ayıracağım

bencede biraz kendine zaman ayır,ben eşimede diyorum git arkadaşlarınla gez diye ama gitmiyor (çok şükür gitmiyor )

evet ya sen bitanesin zaten....hepimizle tek tek ilgilenip motive ediyosun,rahatlatıyosun...çok sağol canım arkadaşım...hani diyosun ya iyki varsınız diye....SENDE İYİKİ VARSIN...hem bizi sen biaraya getirdin.... birbirimize de çok alıştık....mesela şuan en sevdiğim diziyi izlemiyip burda oturuyosam senin payın büyük arkadaşım:)

eşlerinde varikosel olan arkadaşlar bence şu sülük tedavisini bir denesinler derim,ama yaptıracağınız kişiyi dikkatli şeçin, günlere dikkat edin, detayları lütfen unutmayın herşey ameliyatla olacak diye birşey yok değilmi,belki Rabbim bu şekilde şifa bulmanızı sağlayacak, sanırım varikoselde 12 kez felan sülük tedavisi olması gerekiyormuş,birde deneyenler olursa lütfen sonuçları bildirsin,

bu pazar günü inşallah eşim yaptırırsa nasıl olduğunu bensize yazarım

:)))) inşallah canım...

burası tam benlik bir yer ,neden derseniz ben sevmeyi ve sevilmeyi çok severim :)
çıkarsız arkadaşlıklar istiyorum artık ve bunuda burda buldum çok şükür,SEVİYORUM SİZLERİ :)))

bu arada sanırım öyle bir geçer zamanki'den bahsediyorsun ,gerçekten güzel dizi,Allah başa vermesin insanın başına neler geliyor,aliyi gördükçe sinirlerim altüst oluyor,gidip eşimi öpesim geliyor valla :))) Allah başa vermesin ne tipler var değilmi

kızlar şimdi çıkmak zorundayım...az önce eşim geldi....yemeğini hazırlıcam ....sizi seviyorum görüşürüz...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…