ya fundacım inan sana karşı bir sevgim oluştu...bu mücadelenin içinde birçok sıkıntı ile uğraşıyorsun ve bunu çok güzel ifade ediyorsun.canım doğru kararlar almışsın eşinle konuş..kendini toplamak zorunda bu iş tek tarafın çabası ile olacak şey değil....
canım kardeşini tebrik ederim Allah mesut etsin
bak haksızlık yapmışız enişteye:)
artık çiçeklerimde beni mutlu etmiyor(
bu hafta spora başlıcam inşallah,cumartesi günüde kardeşimi alıp balığa gitmek istiyorum,inşallah kendimde o gücü bulabilirim,biryerlerden başlayıp kendimi toparlamam lazım, şöyle biraz sallanmam üzerimdeki ölü toprağını atmam lazım,bu konuda desteklerinizi bekliyorum,son zamanlarda baktımda hiçbirşey yapmıyorum,nerde eski funda nerde şimdiki funda...bu şekilde devam edersem zaten benden iyi bir anne de olmaz,
evet önce spor,sonra saç bakımı,belki biraz alışveriş.....geçmişe dönüş :)))
merhaba canlarım beniiim şükür geldim ama yazı yazmakta çok zorlanıyorum... sitede mi sorun var bizim pcdemi anlamadım... deminden beri....sizinkileri okudum sadece ...çünkü inanılmaz yavaş gidiyo...inşallah düzelir...sizlerle doğru düzgün iletişime geçemince deli oluyorum:95:
çok teşekkür ederm canım...bu pzt kına gecemiz var...ist.bahçelievlerde, düğün salonu tuttuk kına için ...sanatçılar falan:))) herbişisi tamam....düğün gibi olucak yani...Kızlar heeeepinizi davet ediyorum...valla durum müsait olursa gelmenizi çoook isterim...pazar günüde nikah,Allah kısmet ederse....
canım benim mesajın için sağol,bende sizleri dertlerimle sıkıyorum diye çok korkuyordum ,inan söylememek için kendimi tuttuğum çok şey var ama elimde değil sizlerle paylaşmak istiyorum,sizleri kendime çok yakın hissediyorum,içimden geçen herşeyi burda paylaşıyorum,bir gün çok bunalımdayken morale ihtiyacım varken başka birgün üzgün olan bir arkadaşa moral vermeye çalışıyorum,duygularım hamsi gibi hphop edip duruyor :)) hakkımızda hayırlısı bakalım
valla canım aynen öyle...evliliğin çok büyük etkisi oluyo maalesef....inan bana diyolar ki gözlerinin içi gülerdi senin şimdi nooldu sana diye...eski canlılığım gitti, kilo aldım,monotonlaştım....evlendikten sonra bütüüün sosyalliğim gitti....tatillere giderdim,tiyatroya,konserlere...meğer ne yaptıysam bekarlığımda yapmışım
çok teşekkür ederm canım...bu pzt kına gecemiz var...ist.bahçelievlerde, düğün salonu tuttuk kına için ...sanatçılar falan:))) herbişisi tamam....düğün gibi olucak yani...Kızlar heeeepinizi davet ediyorum...valla durum müsait olursa gelmenizi çoook isterim...pazar günüde nikah,Allah kısmet ederse....
yoncacim hayirli ugurlu olsun insallah..rabbim mutluluklarini hic bir zaman bozmasin hayirli evlatlarla artirsin insallah-...bizim yasadiklarimizi hic bir zaman yasatmasin...benim de kardesim 4 yil önce evlendi..cok guzel bir duygu.gerci ben senede 1 defa falan anca görebiliyorum ama olsun... birde ufakligimiz var 3 yasinda.
bu telaslar guzel telaslar..yorucu ama sonunda mutlu olmak var ya degiyor degilmi...
arkadaşlar az önce ivi tüp bebekte aradılar beni,ne yaptınız diye soruyorlar,bende bence tamam eşimin kararını bekliyorum dedim
bu arada yoncacım, natali hanımla konuşurken seninde adın geçti,böylece gerçek adını öğrenmiş oldum :)) ama ben ısrarla yok benim arkadaşımın adı yonca deyip duruyordum :)))) sonra bende jeton düştü.aaa dedim ben internetteki adını biliyorum :))))
sanki beni tarif etmişsin gibi,nerde o eski funda,şimdi arkadaşlarım bedava konser bileti var hadi gelin diyor ama ben sevgili eşim popsunu yerinden kaldıramadığı için konsere gidemiyorum!!!! son aldığım kararlara göre böyle birşey birdaha olmayacak,gelecekmisin diye sorucam isterse gelir...istemezse ben arkadaşlarımla giderim....
fundacığımı biliyorum yoncağım sende 30 unda mı evlenenlerden misin biz belli bir yaşa kadar hayatı olan gezen sosyal kişiliklerdik evlilik hiç kimse için bence kolay değil haklılık yarışı çok yorucu alttan almakta yıpratıcı benim eşim mülayim bir karakter olmasına rağmen bu süreçte yorucu olabiliyor cuma günü karneleri verdikten sonra kendime özel zaman ayıracağım
canım benim mesajın için sağol,bende sizleri dertlerimle sıkıyorum diye çok korkuyordum ,inan söylememek için kendimi tuttuğum çok şey var ama elimde değil sizlerle paylaşmak istiyorum,sizleri kendime çok yakın hissediyorum,içimden geçen herşeyi burda paylaşıyorum,bir gün çok bunalımdayken morale ihtiyacım varken başka birgün üzgün olan bir arkadaşa moral vermeye çalışıyorum,duygularım hamsi gibi hphop edip duruyor :)) hakkımızda hayırlısı bakalım
inşallah herşey güzel olur,şöyle kendini ortaya at kurtlarını döküver,benim kına gecemi hatırladım şimdi,kına yakma saati geldi ama kına yapmak için beni bir türlü oturtamıyorlar,arkadaşlarım peşimde beni yakalamaya çalışıyorlar felan,bense hopbidi zıpbidi oynayan bir tip,en son müziği kapattılarda beni kına yapmak için oturtabildiler :))))))
inşallah sizde çok eğlenirsiniz,unutulmaycak güzel anılarınız olsun,bizde daha sakin bir günde tanışırız,belki yade gelince simit yemeye gideriz :))
evet ya sen bitanesin zaten....hepimizle tek tek ilgilenip motive ediyosun,rahatlatıyosun...çok sağol canım arkadaşım...hani diyosun ya iyki varsınız diye....SENDE İYİKİ VARSIN...hem bizi sen biaraya getirdin.... birbirimize de çok alıştık....mesela şuan en sevdiğim diziyi izlemiyip burda oturuyosam senin payın büyük arkadaşım:)
afiyet olsun..bende kaçıyorum iyigecelerkızlar şimdi çıkmak zorundayım...az önce eşim geldi....yemeğini hazırlıcam ....sizi seviyorum görüşürüz...:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?