Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım haklısın,,, karpuzla geçen yıl baya kilo vermiştim ama dediğin gibi tek tip beslenmek doğru değil aslında..çok tansiyonum düşüyodu...bu düğün temposunda zayıflarım diye umuyodum ama gözlemeleri hamur işlerini löp löp götürdüm valla...gelinin babaannesi yaptı biz yedik..bende çok zayıf değilim hayatım 67 kiloyum çok uzunda değilim boyumda 1.63..
inşallah tatlım...evet şimdi yarış zamanı:)senin spor ne alemde canım?verebiliyosun dimi?

hoşbulduk canım arkadaşım?nasılsın..nasıl gidiyo tatlım daha yazdıklarınızı tam okuyamadım...bi taraftanda çamaşırlarla uğraşıyorum ...3 makina dolusu çamaşır varofff ya acaipte yorgunum....

ay kıyamam sana...anlıyorum seni...babalar gününde benim içimde çok sızladı acaba bigün onunda babalar gününü kutlayan bi çocuğu olacak mı diye ...

aminnnnn canım :))
yonca sanırım bugünlerde kuşadasında,
yadenin morali çok bozuktu bu yüzden pek buralarda durmuyor,bende özledim aslında ikisini :)

bende heeepinizi çooookk özledim....
üstelikte hep koşuşturmamız vardı ama o kadar alışkanlık yapmışsınız ki kızlar 1 haftadır konuşamadım ya sizlerle yemin ederim kendimi eksik hissettim ....
ayrıca YADEde gelsin ama olmuyo böle....

Umarım güzeeel bi tatil geçirirsin...eşinle de daha daha uzun ve mutlu yıllara tatlım....
inşallah hayırlı haberlerle dönersin arkadaşım...Allah kabul etsin ........

kzılar bnmde 1 basarısız tup dneemem var yaısmdan dolayı cok umıtlydık ama olmadı
esımın ılk testte 170 bın 2. testte 2 mılyon cıktı
hormon degerlerı falan cok gusel ama sperm yok
tuptede canlı 21 tane cıktı
varıkosel var ama 1 dereceden cok hafıf
doktorlar yapıtrmyaın etkılemez
durumunuz geneteık dedi
(((((
yanı para oldukca tup deneyecegız
rabbm bu gusel gunun suyu hurmetıne
kımseyı ımrendıttrmesın ınsallahhhhhhhhhh
dua edelım bırbırımıze
rabbm cok buyuk

trıbulus alacagım bnde
macun cemrenın urunuymus
ve cok faydalıymıs 3 4 ay duzenlı bır sekılde kullanmak lazımmıs
bakalım hakkımızda hayırlısı

canlarrııııımmm ben geldiiiimmm...çok ayrı kaldım sizlerden ya..ama şükür atlattık hepsini...tahmin ettiğimizden de zorlu oldu..bi geçmişi okiiim bakim ben yokken neler kaynatmışşsınız:)
Aşkımm hoş geldin özledik seni.Yade ve Funda da yok onlar edileriyle tatil mi yapıyorlar ne..ben de iki gün dinlendim tatil yaptım ohh :))
ay kıyamam sana...anlıyorum seni...babalar gününde benim içimde çok sızladı acaba bigün onunda babalar gününü kutlayan bi çocuğu olacak mı diye ...
( sormaa sorma, iki gün düşünmedim bu düşünceyi yonca.inan güzel oluyormuş.
artık hıc bır hayal ruhumu oksamıor yeterım benm

Benim gibi bir umutsuz daha inşallah bu güzel gece de Rabbim tüm dualarımızı kabul eder, inşallah bebek haberleriyle şenlenir burası..
Herkesin Mirac Kandilini mübarekliyorum arkadaşlar..

evet en iyisi bencede düşünmemek,şu stresi üzerimizden atmak,ohh ne güzel güneş..deniz...gel keyfim gel :)))

dualarında bizi unutmadığın için teşekkürler,bende akşam namazına kadar sizlere bakayım dedim sonra bilgisayarı ,tvyi kapatıp dua etmeye başlıcam inşallah,şu forumlardaki bebek dualarınada bakın bence :))
Rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eyleyip versin inşallah

canlarrııııımmm ben geldiiiimmm...çok ayrı kaldım sizlerden ya..ama şükür atlattık hepsini...tahmin ettiğimizden de zorlu oldu..bi geçmişi okiiim bakim ben yokken neler kaynatmışşsınız:)

hoşgeldin be yawwww....kulaklarını çınlattık valla yokluğunuz belli oluyor :))
mübarek bir akşada geldin artık dualarda bizleri unutmazsın inşallah :))

spora gittiğim günler çok zevkli geçiyor,daha önce yazmıştım oyunhavaları eşliğinde felan hareket yapıyoruz :))
ama malesef havalar ısındığı için bugünlerde nefes almada biraz problem yaşadığım için hergün gidemiyorum,
haftayada ben izindeyim ve memlekete gidiyoruz,eminim herkes yemeğe çağıracak,eşim ilkkez bizim memlekete gelecek herkes elinden geenin en iyisini yapmaya çalışır eminim :))
yağları gramla verip kiloyla alıyorum malesef ( gelince ama inşallah yarışa devam

kullan at plastik tabaklar varya ,tatil içinde kullan at günlük kıyafetler olsa ne iyi olur değilmi :)))

evet yaa..Yade de gelse iyi olur,Allah yardımcısı olsun,inşallah eşini ikna eder ve tedavilerine başlarlar,o zaman bence morali biraz düzelir ve aramıza katılıp aşamları yazar bize :))

canım benim ,inşallah bu akşam dualarımız birleşir bütün halde Rabbim hepsini kabul eder,isteyen herkes sağlıklı,hayırlı,güzel bebişlere kavuşur

bu arada cemrenin macunu dediğin nedir ben tam olarak anlaymadım,
biz cemrenin kavun çekirdeği yağını almıştık,eşim bir ay felan kullandı sonra sıkıldı ve bıraktı,aslında her akşam kaşıkla alıp ağzına döksem yutar ama bende artık uğraşamıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…