şu anda 74 kiloyum , 82 kiloya kadar çıkmıştım,amacım 63-64 kg olmak inşallah olur :))
bence karpuz diyeti yapma,tek tip beslenme çok zararlı,bebek düşündüğümüz için kendimize daha çok dikkat etmeliyiz ve bütün gıdalardan almalıyız, ben diyetisyene gidiyorum..uzunnn zamandır gidiyorum diyebilirim, benimki biraz psikolojik, mutsuz olduğum zamanlarda yemeğe saldırdığım için kilo veremiyorum, şimdi 70-79 kilo aralığındakler birlikte zayıflayalım kısmını inceliyorum,belki faydası olur :)) yarışa her zaman açığım böylece kendimi motive edebilirim
benim 10 kiloyu fazla bulduğuna göre senin herhalde 3-4 kilo vermen gerekiyor,inan 1-2 aylık ciddi bir rejim ve sporla kolaylıkla verirsin.hadi bakalım haftayabaşlıyorsun :))
arkadaşlar moralim çok bozuk gecenin bu saatinde ağlayarak yazıyorum.uykuyu seven ben uyuyamıyorum.Eşim az önce bir duygu patlaması yaşadı.pazar günü eşim çalıştı benim , pazar günü babalar günüydü televizyonda hep bu vardı ve ben baba olamayacağım için çok üzülüyorum dedi ve ağlamaya başladı..nasıl ama tutamadım..zaten güçsüz olan ben başladım ben de ağlamaya..ne kadar teselli etsem de onu ikna edemedim.şu anda da ağlıyorum takık bir şekilde( Allahım bu üzgünlüğümüze bir çare ver yarabbim.canım çok yanıyor eşimi bu şekilde gördükçe ben kahroluyorum ona destek veremiyorum , dediklerime de kendim inanmıyorum.kafam çok karışık duygularım da..nese başım ağrımaya başladı benim.yarın iş var gidiyorum.iyi geceeler.
aminnnnn canım :))
yonca sanırım bugünlerde kuşadasında,
yadenin morali çok bozuktu bu yüzden pek buralarda durmuyor,bende özledim aslında ikisini :)
kızlar bu ayda olmadı kırmızı kartı yedim bugün iki hafta tatildeyim sadece çarşamba hormn testtimi yaptıracağım sonra evlilik yıl dönümüm için adaya gidecem sonrada denize:)hiç düşünmeyeceğim gelince tam gaz salı akşamı camileri gezeceğiz eşimle hepinize dua edeceğim
hayırlı kandıller kızlarrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı kandiller
esra slmmmmmmmmmmm fıstık buradada karaşılatık
kaderımız zaten 2 yıldır gusel yerlerde karsılasamadık gıttı
deme öyle kuzum daha bebişlerimizi oynatacağız ben sana sen bana geleceksin
Aşkımm hoş geldin özledik seni.Yade ve Funda da yokcanlarrııııımmm ben geldiiiimmm...çok ayrı kaldım sizlerden ya..ama şükür atlattık hepsini...tahmin ettiğimizden de zorlu oldu..bi geçmişi okiiim bakim ben yokken neler kaynatmışşsınız:)
ay kıyamam sana...anlıyorum seni...babalar gününde benim içimde çok sızladı acaba bigün onunda babalar gününü kutlayan bi çocuğu olacak mı diye ...
artık hıc bır hayal ruhumu oksamıor yeterım benm
kızlar bu ayda olmadı kırmızı kartı yedim bugün iki hafta tatildeyim sadece çarşamba hormn testtimi yaptıracağım sonra evlilik yıl dönümüm için adaya gidecem sonrada denize:)hiç düşünmeyeceğim gelince tam gaz salı akşamı camileri gezeceğiz eşimle hepinize dua edeceğim
rabbim yardımcınız olsun inşş güzel gelişmeler olur
fundacım ben diğer topikten geldim sana özel mesaj gönderdim bakarsan sevinirim
canlarrııııımmm ben geldiiiimmm...çok ayrı kaldım sizlerden ya..ama şükür atlattık hepsini...tahmin ettiğimizden de zorlu oldu..bi geçmişi okiiim bakim ben yokken neler kaynatmışşsınız:)
evet canım haklısın,,, karpuzla geçen yıl baya kilo vermiştim ama dediğin gibi tek tip beslenmek doğru değil aslında..çok tansiyonum düşüyodu...bu düğün temposunda zayıflarım diye umuyodum ama gözlemeleri hamur işlerini löp löp götürdüm valla...gelinin babaannesi yaptı biz yedik..bende çok zayıf değilim hayatım 67 kiloyum çok uzunda değilim boyumda 1.63..
inşallah tatlım...evet şimdi yarış zamanı:)senin spor ne alemde canım?verebiliyosun dimi?
hoşbulduk canım arkadaşım?nasılsın..nasıl gidiyo tatlım daha yazdıklarınızı tam okuyamadım...bi taraftanda çamaşırlarla uğraşıyorum ...3 makina dolusu çamaşır varofff ya acaipte yorgunum....
bende heeepinizi çooookk özledim....
üstelikte hep koşuşturmamız vardı ama o kadar alışkanlık yapmışsınız ki kızlar 1 haftadır konuşamadım ya sizlerle yemin ederim kendimi eksik hissettim ....
ayrıca YADEde gelsin ama olmuyo böle....
kzılar bnmde 1 basarısız tup dneemem var yaısmdan dolayı cok umıtlydık ama olmadı
esımın ılk testte 170 bın 2. testte 2 mılyon cıktı
hormon degerlerı falan cok gusel ama sperm yok
tuptede canlı 21 tane cıktı
varıkosel var ama 1 dereceden cok hafıf
doktorlar yapıtrmyaın etkılemez
durumunuz geneteık dedi
(((((
yanı para oldukca tup deneyecegız
rabbm bu gusel gunun suyu hurmetıne
kımseyı ımrendıttrmesın ınsallahhhhhhhhhh
dua edelım bırbırımıze
rabbm cok buyuk
trıbulus alacagım bnde
macun cemrenın urunuymus
ve cok faydalıymıs 3 4 ay duzenlı bır sekılde kullanmak lazımmıs
bakalım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?