Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bu kürü ilk başlarda öğrenmiştim ama o kadar çok şey yedirip içiriyorum ki nohut kürünü içirecek bir boşluk bulamamıştım :)) Allahım acaba araya nohut kürünüde alsam zararı felan olurmu ki???

Rica ederim..Ben de çok zorlu yollardan geçtim.. Hamile kalmam da ,bu ikizlerime kavuşmam da hepsi Allah ın mucizesi...İnşallah sizlerin de yüzünüz gülecek Allah ın izniyle..

senin yazdıkların eminim diğer arkadaşlar içinde büyük moral kaynağı olmuştur :)) ikiz hayallerimizi daha büyük bir umutla bakıcaz :))

benim eşimde varikosel vardı 2 tarfta ilk test te 2-3 tane sperm ve %2 morfoloji ameliyat oldu sonra ilktest 4milyon morfoloji %3 sonra yine bir test 2-3 tane sperm %2 morfoloji sonra yine ameliyat 41 milyon sperm %6 morfoloji 4 ay oldu ameliyat olalı 1 bucuk ay önce testi yaptırdık ama ameliyattan önce durum kötü olunca eşim cakşır kökü suyu içti ameliyattan sonra da devam etti keciboynuzuda ekledik ve keçi boynuzuna hala devam ediyor 1 hafta arayla bunları sizde deneyebilirsiniz bende eşimin sayesinde araştırmacı oldum girmedigim site konu kalmadı bizde bunları denedik belki sizede faydası olur biraz olsa yükselebilir diye düşünüyorum cakşırın kadınlarada faydası var aktardan alabilirsiniz biz konyadan bir eczaneden sipariş vermiştik fiyatıda uygundu şişesi 10 tl sonra yaşadıgımız yerde dahada uygunmuş haberimiz dahasonra oldu 6 tl idi denemeye degermi sizkarar verin biiraz tadı itici ama....

öğrendiğimiz ilk ay bende eşime çakşır suyu almıştım,sanırım 4 şişe içti ,sonra gittiğimiz bir baharatçı çakşır suyu hakkında mantar oluyor felan dedi,bizde kullanmayı bıraktık ,eşime geçen hafta nişantaşında karışım hazırlattım içine çakşır kökü kattılar, benimde yaptığım araştırmalarda çakşırın çok faydalı olduğu yazıyordu,inşallah eşlerimiz şifa bulur, önümüzdeki haftalarda eşimde tekrar sperm tahlili yaptırabilir,bunu düşünmek beni o kadar korkutuyor ki anlatamam,hayırlısı bakalım inşallah sayı yükselmiştir,sağlıklı spermler bulunabilir

funda sıfırdan 14 15 bile büyük gelişme ve umut bence devamı da gelir inşallahAllah umudumuzu yarım bırakmasın arkadaşım..

Eşim de çakşır suyu içmişti..otunu da kaynatıp çayını içti..çakşır otu yiyen keçiler ikiz üçüz doğuruyor yazılarını okuyunca daha da gözümüze girmişti çakşır otu :)))

Son düzenleme:

çakşırın suyu hazır mı satılıyor kızlar faydası oluyor mu

o keçileri bende okumuştum :))) ve hemen gidip çakşır suyu almıştım,ilk günler olduğu için aktarlarla konuşmaya utanıyordum ,şimdi aştım olayı herşeyi konuşuyorum :))

çakşırın suyu hazır mı satılıyor kızlar faydası oluyor mu

ben ilk başta suyunu almıştım,aktarlarda hazır satılıyor,evde uğraşmak gerekmediği için açıkcası kolay gelmişti :))
şimdi hazırlattığım ballı karışıma çakşır kökü koydular,yanında bir sürü şeyde var ama bu sefer hepsinin adını yazmadım,inşallah faydası olur bu sefer iyi para verdik karışıma

Bu arada ilkk hamilleliğimde eşimin sperm tahlilinde çıkan sonuç : Yıkama sonrası 4-5 sperm hücresine rastlanmıştır deniyordu...Yani morfolojidir,şudur budur bile bakılamayacak kadar az sperm vardı..varikoselliydi,amelliyat ta olmamıştı henüz...

almina sizde de azo mu vardı nasıl oldu ikizlerin maaşallah.neler kulandınız..bizde de azo ile uğraşıyoruz.bebeği olan biri olarak bize neler tavsiye edersin

eşimin tahlil sonucunda da morfoloji felan yazmıyordu,inşallah bizde senin gibi ikizlerimizi alırız kucağımıza :)) ayyy Allahım ne güzel olur

benim rahim de sorunlu..

illk ikizlere 36 yaşımda,ikinci ikizllerime 37 yaşımda hamile kaldım mikroenjeksiyonla... Eminim ki yaşınız benden gençtir..Yani benden çok daha avantajlısınız :)

benim rahim de sorunlu..

illk ikizlere 36 yaşımda,ikinci ikizllerime 37 yaşımda hamile kaldım mikroenjeksiyonla... Eminim ki yaşınız benden gençtir..Yani benden çok daha avantajlısınız :)

çokta genç diyemeyiz ben şu an 35 yaşındayım,Allah kısmet ederse 36 yaşımda doğum yapmayı umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…