İki arkadaşımın bugün hamile olduklarını öğreniyorum şaka mı bu !! Rabbim özendirme beni yarabbim..
Hayırlı olsun onlara.
Rabbim bizlere de nasip et !
iyi akşamlar kızlar bu gün eşimin kortolü vardı hormonları hala kötü ama dr beyindeki kiste küçülme var dedi çok sevindim inşş hormonlarınıda düzenleyeceğiz dedii çok şükürrr RABBİM KİMSEYİ EN SEVDİKLERİYLE SINAMASIN
ya kızlar eşim artık eve erken geliyo...akşamları hiç giremiyorum maaalesef
zaten aramızda limoni...2 gündür mırın kırın konuşuyoruz..yine tartışmanın sonunda o lafı etti..ayrılalım kurtul benden dedi..bıktım bende artık kızlar yaa...yine tedavi öncesi triplere girdi..eğer başlamak istemiyosan yapmıyalım hiçbişey oturalım öyle el el üstünde bekliyelim dedim...bugün başağrısından duramadım valla..neyse dostlarım sizinde canınızı sıkmıyım...
yarın da kardeşimin mevlüt var..birazdan mutfağa geçicem kekle ,poğaça yapıcam...keşke yakın olsaydık kızlar..
sizede ikram ederdim:)
zaten kendimde yapıp yapıp yiyorum.FUNDAcımada söz vermiştim vericem diye...bide yarışalım diyorum ...sanki gram verebiliyorumda..
kızlar yarında yine heeepimiiiz için dualar edicem.MASALCIM sanada tatalım.HAYIRLI Haberlerle dön diye...iNşallah sonuçlar iyi çıkarda hepimizi mutlu edersin bitanem...
bi iyi şey daha yarın inşallah FUNDA GELİYOOOOOOOO.. yani bize öyle demişti ....bekliyoruz yani bilmiyorum artık :))
evet Melisim yeri gelmişken seninde dediğin gibi Yade de bizi iyce bıraktı...türkiyeye gelmişti dönmemiştir heralde ...belki de şimdi bol bol geziyodur.... unutmaz inşallah bizi...
Arunadan da ses yok O da uğramıyo bayadır.tatili bitmedimi ki....:26:
O da gelsin artık...
funda canıminan bna kv ben buna benzer konularda çok ağır sözler söylemişimdir (tabi onun bize söyledikleinin yanında hafif kalır )ama bu insnalar anormaller hiç had bilmiyorlar valla ben çözümü görüşmemede buldummm tabi bu ne kadar çözüm bilemiyorum
funda biz de ateş beye gittik spermiogram sıfır hormonlar normal muayene de normal.genetik test yapalım aynı zamanda da tese yapalım dedi.ama deyiş o deyiş başladı paradan söz etmeye... belki testisler tembeldir belki dışarı çıkmıyodur belki vardır falan... belkiler uzuyor yani.tese ile anlarız dedi.tamam sen anlayacaksın da kardeşim biz de kobay değiliz yani.. bi tedavisi olmalı diye düşünüyorum.hemen bu ay tese dedi.atlı mı kovalıyo.parayı da sokaktan toplayarak gideriz artık teseye...insanlar ne şartlarla oraya gidiyo bilmiyolar tabi.... bizim durum bu funda sizin ne sorun biliyo musunuz bitisel falan kullanıyo musunuz..Allah yardımcımız olsun hepimizin
bi de kızlar sizce hormonlar ne kadar önemli azoda.
Gerçekten de iyi ki sizler de varsınız, ben de mutlu oluyorum işten gelirgelmez hemen laptopun başındayım :)) eşimle bile doğru dürüst sohbet etmiyorum hehehheh :))
Aşkım hoşgeldin ne mutlu ettin bizi..
Ay kim gelmiiiiiiiişşşş.........hoşgeldiiiinn bitanem beniiiiimmm
nasılsın FUNDAM iyimisin,nasıl geçti tatilin?Çok özledik seni yaa
canımcım bende buaralar hiçbir arkadaşoma denk gelemiyorum ...geldiğimde hiçkimse olmuyo
funda arkadaşım,geçen senelerde erkek infertilitesi topiğinde vavelya isimli arkadaşımın da eşi 0 spermliydi..sanırım mikro tese ile testislerden sperm aradılar..Daha sonra olan gelişmeleri takip edemedim ama arkadaşın kızı şu an çoktan yaşını aldı :) Allah ım senin de yüzünü güldürür inşallah...
Ben de başladım perşembe günü duaları okumaya ancak reglyetercim yazıyı sen yazdın sandım,pozitifi gördüm felan deyince Allahhh dedim yeter hamileymiş ,senin yazmadığını görünce üzüldüm
inşallah hepmiz bir gün pozitifi görüp bebeiğimize kavuşuruz,
ben salı gününden itibaren namaz kılmaya başlayabiliyorum,perşembe günü inşallah başlarım bu duaları yapmaya,herşey Allahtan inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder
hayırlısı olsun canım.Ben de nedense özeldeki testlerin yanlış olmasından korkuyorum çünkü bizi teslim alıp öyle bir moda sokuyorlar ki onlardan başka bir çaremiz yokmuş gibi..hemen dediklerini yapıyoruz.paracılar ya..araştırma hastanesinde yaptır funda tüm testlerini..nedense fikir vermek istedim kusura bakma ben böyle düşünüyorum :)))canım genetik testleri ivide mi yaptıracaksınız? biz devlette yaptırabilirmiyiz acaba diye düşünüyoruz,ben henüz bu konuyu araştırmadım,eşim araştırsın diye bekliyordum ama onun birşey araştıracağı yok,birde acaba diyorum devlet hastanesinde yapılan test güvenilirmidir? bu test konularında aklımda bir sürü soru işaretleri var,inşallah hepimizin test sonuçları iyi çıkar
Gerçekten de :)))Melishcim ,sizin orda sıksık elektrik kesintisi oluyor galiba,maşallah herkes vaktini yatak odasında geçiriyor gibi :))) sağın solun hamile doldu ,
inşallah en kısa sürede sende bizde onların arasına katılırız
Ben kaanaydosa mail attım, bizi çağırmıştı.biz iki ay oldu gidemedik Ege'de başladık ya tedaviye.onu anlattım.Normalde de başka bir dr a yazsan bunu, cevap bile vermez.tedavinizi ordan devam ettirin mutlaka da sonuçlarını haberlerini yaz demiş.Allah razı olsun ondan.Ben bu arada eylül ayında da gitmeyi düşünüyorum Ankara'ya eşimle, eşimle paylaşmadım bunu ama :))) ikna ederim.Masalcım hep derim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın,bizede medical parkta Ali bey çok garip davranmıştı,moralimiz sıfırın altında çıkmıştık odasından,ne diyeyim Allaha havale ediyorum,malesef bazı doktorlar hastalarını insan olarak değil para olarak görüyor ,çizgi filmlerdeki gibi gözlerinde dolar işaretini görebiliyorsun,
benim eşimin ilk tahlilinde sıfırdı,ikincide 14-15 adet çıktı çok şükür :) eşim nisandan beri Kaan aydosun tedavisini uyguluyor,şu anda herhangi bir ilacımız yok, eşimin testosteron hormonları düşük ve doktorlar bunun sebep olabileceğini söylüyorlar, Kaan hoca o kadar pozitif birisiki zaten onu görünce insan sanki bütün sorunları bitmiş gibi hissediyor
bitkisel ürünler kullanıyoruz, 2ay ballı karışım kullandı,şimdi nişantaşında yeni bir yerden kaçkaçr balına karışım hazırlattım,biraz pahalı ama napalım inşallah iyi gelir, yediklerine dikkat ediyor,rejim yapmaya çalışıyor, pazartesi sabahı eşim tekrar tahlil yaptıracak,inşallah sonuçlar düzelmiştir ,tahlil sonuçlarına göre KAan hoca eğer sperm tahlili yaptırın derse önmüzdeki haftalarda yaptırmayı düşünüyoruz,bu testler bile acaip stres yapıyor bende :)) dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
hoşbuldum :))) nasıl özlemişim sizleri biliyormusun ,her gittiğimiz yerde ilk sorduğumuz soru "burda internete bağlanabiliyormuyuz" oldu ,ama hep yazlık evleri olduğu için çoğunda ev telefonu bile yoktu,yoncanın mesaj atması ,senin araman çok mutlu etti beni :)) dün çok yorgundum yazılanları okuyamadım bugün herkese cevap yazmaya çalışıyorum inşallah atladığım kimse olmaz,öpüyorum seniii....
Ben de başladım perşembe günü duaları okumaya ancak regl( oldum dün ( yani ne diyim bilmiyorum.
üzülme hayatım ben bu hafta başlıcam inşallah duaları okumaya ve sadece kendim için değil sizler içinde dua edicem inşallah,sen iyileşincede sen başlarsın,böylece sürekli dua etmiş oluruz :))
hayırlısı olsun canım.Ben de nedense özeldeki testlerin yanlış olmasından korkuyorum çünkü bizi teslim alıp öyle bir moda sokuyorlar ki onlardan başka bir çaremiz yokmuş gibi..hemen dediklerini yapıyoruz.paracılar ya..araştırma hastanesinde yaptır funda tüm testlerini..nedense fikir vermek istedim kusura bakma ben böyle düşünüyorum :)))
bende devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ama geçen ay eşim kardeşi çapada tahlil yaptırmıştı nasıl olduysa tahlilleri hep karıştırmışlar,tekrar kan vermek zorunda kaldı,şimdi gel devletede güven...özeldekiler para almak için yapıyorlar diye güvenemiyorum,devlettede insanlar önemsemiyor diye güvenemiyorum,iki ucu sivri çubuk ....Allah yardımcımız olsun
Gerçekten de :)))
Bir arkadaşımın annesini beni aradı..müjde vermek için.Kızı da benim çok yakın bir arkadaşım :) hamile dedi. nasıl heyecanlı ama.Allahım sevindim gerçekten ama ee artık sizde düşünün bak kızım senden sonra evlendi falan dedi bir yıl oldu da onlar evleneli..inşallah demekle yetindimm..içim nasıl sızladı..
ooo memlekette bana neler neler dediler...sanki oluyorda ben yapmıyorum...nedense herkes kendini benden akıllı sanıyor :))) neyi bekliyormuşum ..size ne yaa dedim içimden
Ben kaanaydosa mail attım, bizi çağırmıştı.biz iki ay oldu gidemedik Ege'de başladık ya tedaviye.onu anlattım.Normalde de başka bir dr a yazsan bunu, cevap bile vermez.tedavinizi ordan devam ettirin mutlaka da sonuçlarını haberlerini yaz demiş.Allah razı olsun ondan.Ben bu arada eylül ayında da gitmeyi düşünüyorum Ankara'ya eşimle, eşimle paylaşmadım bunu ama :))) ikna ederim.
Kaan hoca çok iyi bir doktor ama doktorluğundan önce gerçek bir insan,onun gibi insanların sayısı artsa keşke,gerçekten başka doktor olsa banane der ve cevap bile yazmazdı
Aşkım seni burda görmek ne güzel! ben de öptüm
y mikro delasyon testi erkeklere yapılan bir test canım..kanda yapılan tahlil ile bakılıyor..biz eşimle mikroenjeksiyon tedavisine başlamadan bir üniversite hastanesinin genetik bölümünde yaptırmıştık..karyotiplemeyi ikimiz de yaptırdık..kromozom sayısına falan bakılıyordu yanlış hatırlamıyorsam..
teşekkürler,benden doktor istemedi, inşallah gerek kalmaz bugünlerde işlerim yoğunlaşacak,benden isterlerse nasıl vakit bulup yaptıracağımı bilemiyorum
bu arada sanırım ikiz annesisin,darısı başımıza , inşallah bebişleri sağlıkla büyütürsün,hayırlı evlatlar olmasını dilerim, bebek sahibi olmana rağmen hala bu durumla mucadele eden kişileri unutmayıp bana cevap yadığın içinde ayrıca teşekkür ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?