benim rahim de sorunlu..
illk ikizlere 36 yaşımda,ikinci ikizllerime 37 yaşımda hamile kaldım mikroenjeksiyonla... Eminim ki yaşınız benden gençtir..Yani benden çok daha avantajlısınız :)
benim rahim de sorunlu..
illk ikizlere 36 yaşımda,ikinci ikizllerime 37 yaşımda hamile kaldım mikroenjeksiyonla... Eminim ki yaşınız benden gençtir..Yani benden çok daha avantajlısınız :)
bi dakika 4 tane mi çocuğunuz var?hem de 1er yaş arayla hem 2 şer ,2şer........
2 si mezarda 2 si hayatta 4 tane...illk ikizlerimi rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğumla kaybettim...
ancak şöyle bir mucizevi durum var...
ilk ikizlerimde SAT 16 ekim 2008 du..şubat 29 çekiyordu..
şimdiki ikizlerimde SAT 17 ekim 2009 du..şubat 28 çekiyordu..
iki ikizerimin de doğmaları gereken tarih 23 temmuzdu....
tabi 2 hazirdanda bu bebeklerimi doğum yaptım.....:)
2 si mezarda 2 si hayatta 4 tane...illk ikizlerimi rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğumla kaybettim...
ancak şöyle bir mucizevi durum var...
ilk ikizlerimde SAT 16 ekim 2008 du..şubat 29 çekiyordu..
şimdiki ikizlerimde SAT 17 ekim 2009 du..şubat 28 çekiyordu..
iki ikizerimin de doğmaları gereken tarih 23 temmuzdu....
tabi 2 hazirdanda bu bebeklerimi doğum yaptım.....:)
Ben çakşır kökü almıştım bir kere onu kaynattım içirdim eşime bi daha ağzıma sürmem dedi banaben ilk başta suyunu almıştım,aktarlarda hazır satılıyor,evde uğraşmak gerekmediği için açıkcası kolay gelmişti :))
şimdi hazırlattığım ballı karışıma çakşır kökü koydular,yanında bir sürü şeyde var ama bu sefer hepsinin adını yazmadım,inşallah faydası olur bu sefer iyi para verdik karışıma
almina sizde de azo mu vardı nasıl oldu ikizlerin maaşallah.neler kulandınız..bizde de azo ile uğraşıyoruz.bebeği olan biri olarak bize neler tavsiye edersin
Alminacım , demiştim ya bize umut olacaksın diye :))) iyiki geldin
Evet bilgiler önemli.. Faydası olacak ve umut olacak her bir kelimeye muhtacızbaktım canım,gerçekten mucizeler gerçekleşiyormuş ,sayende birkez daha anladım :))
Ben çakşır kökü almıştım bir kere onu kaynattım içirdim eşime bi daha ağzıma sürmem dedi bana((
Evet bilgiler önemli.. Faydası olacak ve umut olacak her bir kelimeye muhtacız
funda hoşgeldinnnn.....
hoşbuldum :))))
nasılsın,tatil iyi geldi mi?
tati güzeldi,uzun zamandır memleketime gitmemiştim,bir hafta byunca dayımlar,teyzem,kuzenler,yeğenler arasında dolu dolu geçti :))
dönüş ama yorucu iki gündür çamaşır yıkıyorum :))) yaz olunca tabi günde 2-3 tshirt giyiyoruz :))
evet dönüşte zor oluyor...
funda bizim topiğide takip ediyormusun blmiyorum bizler eşlerimize bazı vitaminler kullandık ben işe yaradığını düşünüyorum yada en azından vesile oluyor...
proxseedi biliyorsun zaten....argınmax kullananlar var onun yerine...
largınıne,omega,gınseng...başka şeylerde vardı sanırım bulursam yazayım buraya...
ovulasyon takibi ve pressed de kullanılıyor...
bide bunları araştırsana....
hayatım, eşim şu anda amwayin omega 3 , GNCnin C vitamini , ginseng katılmış ballı karışım birkaç tanede bitkisel ürün kullanıyor,
proxseedi Kaan hoca henüz kullanmayın dediği için almadık,arginmaxıda eşim incelemişti,hatta proxseed ve arinmaxın içeriklerinden print alıp karşılaştırmıştı ama Kaan hoca kullanma deyince almadık, 3 aydır Kaan hocada tedavi görüyor,yarın tekrar tahlil yaptıracak ve sonuçları Kaan hocaya göndericez bu sefer belki proxseed verir,
ovulasyon testlerini internette araştırmıştım,pressed ile birlikte satılanları vardı ama o günlerde eşime kızgın olduğum için uğraşmamıştım
pre-seed + 50 ovulasyon testi 19£ olarak ebay uk de satılıyor,şimdi sen yazınca tekrar söyledim alalım dedi, ama bizde çok az sperm olduğu için acaba bunlar işe yararmı diye içimde bir şüphe var,hani 1-2- milyon olsa belki ama 14-15 adet sperm ...belki bir mucize olur neden olmasın,belki sayı artmıştır :))
önerilerin için teşekkürler,hepsini araştırp değerlendiriyorum
canım durumunuzu biliyorum....düşüncen mantıken baktığında doğru ama bu uğraşlarda bir Rabbime duadır.. o zaman proxseed kullanmayı bekleyebilirsin...proxseed sayıyı gerçekten artırıyor kendimden biliyorum...kaan hoca neden kullanmayın dediki acaba sonuçta vitamin...güzel bir açıklaması yoksa ben kesin kullandırırdım....
maillinizde hocaya proxseede başlayalım mı diye sor mutlaka kim ne kullanıyor unutuyor...
sonuçlar umarım güzel çıkar....
herşey gönlünce olsun...:)))
su an o kadar heycanliyim ki ,sali gunune kadar nasil sabredicem inan bilmiyorum,tahlil sonuclari insallah iyi cikar ve biraz moral olur,sali aksami kaan hocaya email atmayi dusunuyorum,belki bu sefer proxeed verir.sperm tahlilide istese artik. 6 ay tedavi deneyelim demisti ama ben sperm tahlili icin 3 ay daha bekleyemem :)
o heyecanı o kadar iyi biliyorum ki....mutluluklar,hüsranlar....çok büyük gerçeklerle karşı karşıya da kalıyorsun...
göndereceğin maile onuda yaz ne zaman yaptıralım diye onun söylemesini bekleme
sperm testini hep aynı yerde yaptır....
şimdi siz testesteron için tedavi görüyordunuz dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?