canım husmehim ,şimdi size bizim yaptıklarımızdan derleyip birkaç fikir vermeye çalışayım , inşallah faydası olur
1-doktorunuzla görüşün ama doktoru çokta takmayın :)))) bugüne kadar okuduklarımın ve yaşadıklarımın sonucu doktorlar her zaman herşeyi bilemiyor
2- stresten uzak durmaya çalışın,sende herşeyi içine atma ,tamam eşindir, ailesidir saygı ve sevgi göstermek gerekir ama kendini çok yıpratma ,mesafe koy
3- eşin mutlaka ve mutlaka sigarayı bırakmalı......sigarayı bırakınca hemen bir-iki ayda etkisi geçmiyor sakın unutmayın,eşimin öksürüğü daha yeni kesildi
4-yürüyüş yapın (mümkünse sabah erken saatte ama olmuyorsa akşamları iş çıkışı,o da olmuyorsa hafta sonu ama mutlaka yapmaya çalışın ) bu arada eşim ve ben hala yürüyüş yapmaya başlamadık

((( her akşam bir bahanesi var,inşallah senin ki yürür
5-beslenme çok önemli biliyorsun,
***ben eşine öncelikle demir dikeni (çoban çökerteni) tavsiye ederim,bak aşağıdaki birkaç siteyi incele,varis için çok iyitabi sadece varis için değil erkekler için mucize bir ot ,ben eşime sabah akşam çay yapıp içiriyorum
Demirdikeni
Demir Dikeni, Çobançökerten,Tribulus terrestris - agaclar.net
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/05/17/44092.asp
***çörek otu (canım çörek otu tozlarıda satılıyor ama tozu yerine normal çörek otunu ağzında çiğnemesi daha iyi)
*** çiğ badem,çiğ fındık, kabak çekirdeği,kuru kayısı,çekirdekli kuru üzüm,keçi boynuzu,
***her gün saf zeytinyağı içine bir tane kuru incir koyuyorum,sabahları onu yiyor ,o yedikten sonr içine bir tane daha atıyorum yani yaklaşık bir gün zeytinyağı içinde beklemiş oluyor,ama zeytinyağı çok önemi kaliteli bir yağ olmalı
***nohut kürü yapabilirsin,eminim annen sizin oralarda organik nohut bulur :)))
***bunların haricinde ballı karışım kullanıyor eşim,heraktar ayrı birşey hazırlıyor ve kullanılan malzemeye göre fiyatlar değişeiliyor,inşallah iyi bir aktar bulursunuz,günümüzde iki çeşit ot adı öğrenen aktarın diye geçiniyor
***yeşil yapraklı sebzeler,inşallah eşin sebze seviyordur,bol bol salatada yapabilirsin (malesef ben eşime yeşillik salatası yapınca yemiyor )
6- bunların haricinde GNCden aldığımız vitaminler var,
ilk önce bunu kullandı
| GNC Yaşam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
şimdi arginmax bize biraz pahalı geldi bizde megamen aldık,gerçi arginmax daha iyiymiş bakalım artık
beraber kullandıklarımız:
rnler > %25 ndirimli rnler > %25 ndirimli rnler | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
rnler > Balk Yalar > Fish Body Oils- 90 yumuak jel kapsl | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
bitanem aklıma gelenler bunlar,bunları kullandırırken seninde depresyon ilacı felan içmen lazım :))))))))))) valla diyorum eşin tadlarını beğenmeyecek,içmeyi unutacak,bir sürü ıvır zıvır laf edecek ve sen delireceksin,şimdiden Allah yardım etsin,inşallah şifa olur canım,eksik kalan birşey varsa eklemeye çalışırım