sifir bedenlet geliiinn

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
ahh itiraf ediyorum gercektrn kiskaniyorum sixi sixin gibi olmak istiyorum incecik naif bi kiz olmak istiyorum 32 34 beden kizlar boy kilo olcunuzu soyler misiniz ben su an 167 55 kgyum 90 65 91 ölçülerim kac olmaliyim su an notmal duruyorum ama disarda bakıyorum kizlarin cogu benden zauif allah askina kac kgsunuz

senden bikac cm uzunum ve an son lisede unide falan 55 kilo olmustum, gayet zayif ve formda hissediyordum kendimi.
kac yasindasin neden takinti yaptin bu kiloyu, gayet normal ve guzel bir kilo.

51 kilo olmuşum. Halbuki 10 gün önce 45 tim.
Çıldırdım. Hemen diyet grubuna yazıldım forumda.
Sen de gel. Zayıflarız birlikte

Ben 34 bedenim. 160 boy ve 46 kilo. Bir de geçen sene doğum yaptım. Bir artısını göremedim incecik olmamın. Giydiklerim güzel görünüyor o kadar. Ama kuru tahta gibi değilim. Gayet kıvrımlarım var. Onun yediklerinle falan pek ilgisi yok. Çoğu genetik. Ben dünyayı yiyorum yemek saatinde. Abur cubur pek yemem sadece.

Şuan ölçülerin ve kilon normal bünyen düşer zayıfladıkça dikkatli ol

boylarımız aynı yaz başında 47 kiloydum tatiller vs derken 52 olmuşum, yarın diyete başlıyorum, 50 nin üstüne çıkınca göbeğim pırtlıyor benim

32 mi? 34 mü?
Gözümün önüne bir adet sopa gibi bir şey geldi...

Ideal beden 38 dir bana göre. .

Ben 42 yim resmen ama. Gerçekten kendimi en beğendiğim dönem 38 giydiğim dönemdi.. ahh ahh Gençliğim :)

Evet bir zamanlar 38 in içine giriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…