- 3 Temmuz 2021
- 21
- 2
- 36
- 42
- Konu Sahibi Deniz-09-kum
-
1 milyon ihtiyaç kredisi cekemezsiniz 100-200 bin civarında olur.Merhaba arkadaşlar lütfen bana bi akıl veriniz yardımcı olunuz hiç birikimim yok ve bankadan 1 milyon kadar kredi çekebilirmiyim?? Araç kredisimi çekmek mantıklı yoksa ihtiyaç kredisimi bilgisi olan arkadaşlar sizden ricam bana bi yol gösteriniz
Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı bilgi verdiğiniz içinihtiyac kredisini 100 bin liradan fazla cekerseniz senelere yayamazsiniz. yani bir milyon verseler bile her ay 90 bin 90 bin odemeniz lazim.
araba kredisi icin de yasa var minimum %30 pesinatin olmali. bankaya gore daha fazla da isteyebilirler
kanun maddesini paylasiyorumEki Görüntüle 3674568
Eşimden dolayı birikim yapamıyoruz istiyorum ki bi mecbur ödeneğimiz olsun ki sağa sola harcama yapmasınPara biriktirmeye ne dersin, peşinat için falan en azından
Hani şu şeyler var ya ev araba alınabilen, f..ev, e...im gibi onlarla bı görüşün faiz falan yok en azından, küçük bı para yatırıp taksit ödüyorsunuzEşimden dolayı birikim yapamıyoruz istiyorum ki bi mecbur ödeneğimiz olsun ki sağa sola harcama yapmasın
Bende çalışıyorum eşimin maaşını direkt kredi ödemelere benim maaşımla aylık masraflarımızı karşılayayım diyorum böyle mecburi borca sokmak istiyorum yoksa öteki türlü alamıyoruz maalesef1 mılyon kredinin geri ödemesi olacak 1,5 taksitlerde yüksek olursa tabi .eş varsa yada baba ticari kredi yüksek çekebilirsiniz
Güvenlimi acaba? Çevremdede hiç yok ….evlere başvuranlarHani şu şeyler var ya ev araba alınabilen, f..ev, e...im gibi onlarla bı görüşün faiz falan yok en azından, küçük bı para yatırıp taksit ödüyorsunuz
Benim iki komşum var birisi arabasını aldı biri evin taksidini yatırıyor, bir de kuzenimiz var oda araba taksidi ödüyor 6.ayda araba teslim, yani bı görüşün, bilindik yerlerle görüşün tabii adı bilinmeyen mahalle arası yerlerle değilGüvenlimi acaba? Çevremdede hiç yok ….evlere başvuranlar
Bunu araştıracağım çok sağolun fikriniz için peki hangi … evden acaba baş harfini yazmanızdan bi mahsuru yoksaBenim iki komşum var birisi arabasını aldı biri evin taksidini yatırıyor, bir de kuzenimiz var oda araba taksidi ödüyor 6.ayda araba teslim, yani bı görüşün, bilindik yerlerle görüşün tabii adı bilinmeyen mahalle arası yerlerle değil
Pazartesi öğle yemek saatinde gidip direkt bi görüşeyim ilgili firmayla bilgi edineyim bakalım nasıl işleniyormuş 1 milyon araç için kaç taksit vs detaylı öğreneyimBunu araştıracağım çok sağolun fikriniz için peki hangi … evden acaba baş harfini yazmanızdan bi mahsuru yoksa
Nasıl bir sistemki??Bunun için bazı sistemler var onlara bakabilirsiniz ama uzun vadeye girmemekte fayda var
F...ev cevremdekiler, eşimde emlakçı benim f..ev, e...evim, Ka....ev garantiliymis, BDDK onayliymis, onlardan fiyat alsınlar hangisi uyarsa ona bakarlar dediBunu araştıracağım çok sağolun fikriniz için peki hangi … evden acaba baş harfini yazmanızdan bi mahsuru yoksa
Tamam çooook sağolun ekran aldımF...ev cevremdekiler, eşimde emlakçı benim f..ev, e...evim, Ka....ev garantiliymis, BDDK onayliymis, onlardan fiyat alsınlar hangisi uyarsa ona bakarlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?