SIFIR BİRİKİMLE NASIL ARABA ALABİLİRİM

Deniz-09-kum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
21
2
36
42
Merhaba arkadaşlar lütfen bana bi akıl veriniz yardımcı olunuz hiç birikimim yok ve bankadan 1 milyon kadar kredi çekebilirmiyim?? Araç kredisimi çekmek mantıklı yoksa ihtiyaç kredisimi bilgisi olan arkadaşlar sizden ricam bana bi yol gösteriniz

Son düzenleme:
1 milyon ihtiyaç kredisi cekemezsiniz 100-200 bin civarında olur.

Yine taşıt kredisi içinde peşinat gerekli.

ihtiyac kredisini 100 bin liradan fazla cekerseniz senelere yayamazsiniz. yani bir milyon verseler bile her ay 90 bin 90 bin odemeniz lazim.
araba kredisi icin de yasa var minimum %30 pesinatin olmali. bankaya gore daha fazla da isteyebilirler
kanun maddesini paylasiyorum

Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı bilgi verdiğiniz için

1 mılyon kredinin geri ödemesi olacak 1,5 taksitlerde yüksek olursa tabi .eş varsa yada baba ticari kredi yüksek çekebilirsiniz
Bende çalışıyorum eşimin maaşını direkt kredi ödemelere benim maaşımla aylık masraflarımızı karşılayayım diyorum böyle mecburi borca sokmak istiyorum yoksa öteki türlü alamıyoruz maalesef

Güvenlimi acaba? Çevremdede hiç yok ….evlere başvuranlar
Benim iki komşum var birisi arabasını aldı biri evin taksidini yatırıyor, bir de kuzenimiz var oda araba taksidi ödüyor 6.ayda araba teslim, yani bı görüşün, bilindik yerlerle görüşün tabii adı bilinmeyen mahalle arası yerlerle değil

Bunu araştıracağım çok sağolun fikriniz için peki hangi … evden acaba baş harfini yazmanızdan bi mahsuru yoksa

Bunu araştıracağım çok sağolun fikriniz için peki hangi … evden acaba baş harfini yazmanızdan bi mahsuru yoksa
Pazartesi öğle yemek saatinde gidip direkt bi görüşeyim ilgili firmayla bilgi edineyim bakalım nasıl işleniyormuş 1 milyon araç için kaç taksit vs detaylı öğreneyim

F...ev cevremdekiler, eşimde emlakçı benim f..ev, e...evim, Ka....ev garantiliymis, BDDK onayliymis, onlardan fiyat alsınlar hangisi uyarsa ona bakarlar dedi

1 milyon ev kredisini zor veriyorlar yahu. Daha uygun fiyatlı bi arabaya bakacaksın 500 bin altına %70 çekebilirsin max

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…