SIFIR BİRİKİMLE NASIL ARABA ALABİLİRİM

esinin maasi ne kadar senin maasin ne kadar? ona gore bor oneri sunacağım

1 milyon ev kredisini zor veriyorlar yahu. Daha uygun fiyatlı bi arabaya bakacaksın 500 bin altına %70 çekebilirsin max
Hani bi evi ipotek gösterip faizsiz kredide verilmiyormu acaba?? Kafam çok karışık hemen başlamak istiyorum nasıl nerden başlayacağımı kestiremiyorum

Bunlar içinde yani arabayı yada evi 5-6 ayda almak için peşinat gerekmiyor mu iyi bir peşinat olursa erken alıyorlar diye biliyorum yoksa kura sırasını bekliyorlar üyelik ücretide var diye biliyorum yada giriş ücreti mi ne ismi değişik olabilir adı aklıma gelmedi konu sahibinde birikim yokmuş hiç.

Hani bi evi ipotek gösterip faizsiz kredide verilmiyormu acaba?? Kafam çok karışık hemen başlamak istiyorum nasıl nerden başlayacağımı kestiremiyorum
Sizce verilir mi bir de faizsiz? Ne iş yapıyorsunuz? Belki tarım ya da ticari kredi olabilir ama onda da araba sıkıntı. Ben araba alırken faizsiz 500 bin çektim togg o zaman 800 de veriyordu düşük faizle ama yine 1 milyon lazım. Otokoç vs belki kredi verir ama yine birden 1 milyon vermez. 300 400 lük bi araba alın onu yükseltin ilerde ya 500 bin ihtiyaç kredisi

500 bin bile zor ihtiyaç kredisinde şuan.100-200 bin arasında olur

Evet yok maalesef ilk başvuruda 80 bin versem kesmez mi erkene alamazlarmı aylık 80 bin ödeme yaparsam?

Evet peşinat lazım bir de ara ödeme

500 bin bile zor ihtiyaç kredisinde şuan.100-200 bin arasında olur
Bazen banka promosyon veriyor kişiye özel mesela arkadaşım belediyede çalışıyor ona 500 bin teklif etmişler 45 45 ödemeli 1 senelik bana hep mesaj geliyor 500 bin kredin hazır diye

Eşimde bende memuruz sankim bi yerde evi ipotek olarak gösterilirse faizsiz kredi veriliyor diye okumuştum

Eşimde bende memuruz sankim bi yerde evi ipotek olarak gösterilirse faizsiz kredi veriliyor diye okumuştum
Siz maaş promosyonu almadınız mı? O zaman kredi teklifi olmadı mı? Yani faizsiz kredi olsa herkes çeker evini ipotek eder son zamanlarda kredi faizli bile çıkmıyor

Siz maaş promosyonu almadınız mı? O zaman kredi teklifi olmadı mı? Yani faizsiz kredi olsa herkes çeker evini ipotek eder son zamanlarda kredi faizli bile çıkmıyor

Ben aldım eşim almadı henüz bankanın faizsiz kredi teklifi çok saçma oldu şöyle 3 ay geri ödemeli 100 bin

O yüzden görüşmesini söyledim dee iki sistemi var biri kura biri de peşinat yatırıp 6ayda teslim, sonra taksite devam ediyorlar, kura da peşinat veriyorlar mı bilmiyorum, diğerinde bı miktar aliyorlar, 70-80de kapora aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…