- 17 Ağustos 2011
- 26.615
- 169.321
- 798
- Konu Sahibi Deniz-09-kum
-
esinin maasi ne kadar senin maasin ne kadar? ona gore bor oneri sunacağımBende çalışıyorum eşimin maaşını direkt kredi ödemelere benim maaşımla aylık masraflarımızı karşılayayım diyorum böyle mecburi borca sokmak istiyorum yoksa öteki türlü alamıyoruz maalesef
Hani bi evi ipotek gösterip faizsiz kredide verilmiyormu acaba?? Kafam çok karışık hemen başlamak istiyorum nasıl nerden başlayacağımı kestiremiyorum1 milyon ev kredisini zor veriyorlar yahu. Daha uygun fiyatlı bi arabaya bakacaksın 500 bin altına %70 çekebilirsin max
Kredi aylık 80 bin öderiz onu öyle göze alacağımesinin maasi ne kadar senin maasin ne kadar? ona gore bor oneri sunacağım
Bunlar içinde yani arabayı yada evi 5-6 ayda almak için peşinat gerekmiyor mu iyi bir peşinat olursa erken alıyorlar diye biliyorum yoksa kura sırasını bekliyorlar üyelik ücretide var diye biliyorum yada giriş ücreti mi ne ismi değişik olabilir adı aklıma gelmedi konu sahibinde birikim yokmuş hiç.Benim iki komşum var birisi arabasını aldı biri evin taksidini yatırıyor, bir de kuzenimiz var oda araba taksidi ödüyor 6.ayda araba teslim, yani bı görüşün, bilindik yerlerle görüşün tabii adı bilinmeyen mahalle arası yerlerle değil
Sizce verilir mi bir de faizsiz? Ne iş yapıyorsunuz? Belki tarım ya da ticari kredi olabilir ama onda da araba sıkıntı. Ben araba alırken faizsiz 500 bin çektim togg o zaman 800 de veriyordu düşük faizle ama yine 1 milyon lazım. Otokoç vs belki kredi verir ama yine birden 1 milyon vermez. 300 400 lük bi araba alın onu yükseltin ilerde ya 500 bin ihtiyaç kredisiHani bi evi ipotek gösterip faizsiz kredide verilmiyormu acaba?? Kafam çok karışık hemen başlamak istiyorum nasıl nerden başlayacağımı kestiremiyorum
Faizsiz kredi yok ki .Hani bi evi ipotek gösterip faizsiz kredide verilmiyormu acaba?? Kafam çok karışık hemen başlamak istiyorum nasıl nerden başlayacağımı kestiremiyorum
500 bin bile zor ihtiyaç kredisinde şuan.100-200 bin arasında olurSizce verilir mi bir de faizsiz? Ne iş yapıyorsunuz? Belki tarım ya da ticari kredi olabilir ama onda da araba sıkıntı. Ben araba alırken faizsiz 500 bin çektim togg o zaman 800 de veriyordu düşük faizle ama yine 1 milyon lazım. Otokoç vs belki kredi verir ama yine birden 1 milyon vermez. 300 400 lük bi araba alın onu yükseltin ilerde ya 500 bin ihtiyaç kredisi
Evet yok maalesefBunlar içinde yani arabayı yada evi 5-6 ayda almak için peşinat gerekmiyor mu iyi bir peşinat olursa erken alıyorlar diye biliyorum yoksa kura sırasını bekliyorlar üyelik ücretide var diye biliyorum yada giriş ücreti mi ne ismi değişik olabilir adı aklıma gelmedi konu sahibinde birikim yokmuş hiç.
Evet peşinat lazım bir de ara ödemeBunlar içinde yani arabayı yada evi 5-6 ayda almak için peşinat gerekmiyor mu iyi bir peşinat olursa erken alıyorlar diye biliyorum yoksa kura sırasını bekliyorlar üyelik ücretide var diye biliyorum yada giriş ücreti mi ne ismi değişik olabilir adı aklıma gelmedi konu sahibinde birikim yokmuş hiç.
Bazen banka promosyon veriyor kişiye özel mesela arkadaşım belediyede çalışıyor ona 500 bin teklif etmişler 45 45 ödemeli 1 senelik bana hep mesaj geliyor 500 bin kredin hazır diye500 bin bile zor ihtiyaç kredisinde şuan.100-200 bin arasında olur
Eşimde bende memuruz sankim bi yerde evi ipotek olarak gösterilirse faizsiz kredi veriliyor diye okumuştumSizce verilir mi bir de faizsiz? Ne iş yapıyorsunuz? Belki tarım ya da ticari kredi olabilir ama onda da araba sıkıntı. Ben araba alırken faizsiz 500 bin çektim togg o zaman 800 de veriyordu düşük faizle ama yine 1 milyon lazım. Otokoç vs belki kredi verir ama yine birden 1 milyon vermez. 300 400 lük bi araba alın onu yükseltin ilerde ya 500 bin ihtiyaç kredisi
Bizim kurumlarda yok maalesef özel promosyonBazen banka promosyon veriyor kişiye özel mesela arkadaşım belediyede çalışıyor ona 500 bin teklif etmişler 45 45 ödemeli 1 senelik bana hep mesaj geliyor 500 bin kredin hazır diye
Siz maaş promosyonu almadınız mı? O zaman kredi teklifi olmadı mı? Yani faizsiz kredi olsa herkes çeker evini ipotek eder son zamanlarda kredi faizli bile çıkmıyorEşimde bende memuruz sankim bi yerde evi ipotek olarak gösterilirse faizsiz kredi veriliyor diye okumuştum
O zaman malesef peşinat biriktirin ya da dediğim gibi daha uygun bi araba alın zamanla yükselitBizim kurumlarda yok maalesef özel promosyon
Siz maaş promosyonu almadınız mı? O zaman kredi teklifi olmadı mı? Yani faizsiz kredi olsa herkes çeker evini ipotek eder son zamanlarda kredi faizli bile çıkmıyor
Ben aldım eşim almadı henüz bankanın faizsiz kredi teklifi çok saçma oldu şöyle 3 ay geri ödemeli 100 binSiz maaş promosyonu almadınız mı? O zaman kredi teklifi olmadı mı? Yani faizsiz kredi olsa herkes çeker evini ipotek eder son zamanlarda kredi faizli bile çıkmıyor
Çekseydiniz keşkeBen aldım eşim almadı henüz bankanın faizsiz kredi teklifi çok saçma oldu şöyle 3 ay geri ödemeli 100 bin
Çekmek Mantıksız eşimi ikna edebilseydim 240 yapar 3 aylıkÇekseydiniz keşke
Niye mantıksız olsun altın alınsa kenarda dururÇekmek Mantıksız eşimi ikna edebilseydim 240 yapar 3 aylık
O yüzden görüşmesini söyledim dee iki sistemi var biri kura biri de peşinat yatırıp 6ayda teslim, sonra taksite devam ediyorlar, kura da peşinat veriyorlar mı bilmiyorum, diğerinde bı miktar aliyorlar, 70-80de kapora aliyorlarBunlar içinde yani arabayı yada evi 5-6 ayda almak için peşinat gerekmiyor mu iyi bir peşinat olursa erken alıyorlar diye biliyorum yoksa kura sırasını bekliyorlar üyelik ücretide var diye biliyorum yada giriş ücreti mi ne ismi değişik olabilir adı aklıma gelmedi konu sahibinde birikim yokmuş hiç.
Şimdi şöyle eşim sağa sola harcama yapıp tutmayınca bende inadına tutmayıp harcama yapıyorum yoksa yapılırmıydı yapılırdıNiye mantıksız olsun altın alınsa kenarda durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?