Anladım canım, ama yine de en iyi çevrendekiler bilir herhalde, sen iyice bir otur hesapla bakalım, mutfak masrafı+elektrik su+kira+giyim+ekstra harcamalar, tahminen bir hesap çıkar, gerçekten başabaş geliyorsa çok zor olur, ailen başın sıkışınca yardım edebilir mi?Amin.
Nafaka almıyorumda son 3-5 aydır 150 tl vermeye başladı okul harçlığı olsun diye.Sürekli bir işim var yılda bir maaş ikramiye,servis ve yemek, öyle çok gezen tozan dışardan yiyip içen habire kıyafet alan bireylerden de değiliz olmadım olamadım hiçbirzaman. Bugün amaaaan deyip bir randevu aldım kuaförden herhalde 4-5 yılda bir böyle bir kıyak yaparım kendime
bır bakıma haklı ama bızde oyle kullanıyoruz 75 tl elektrık gelıyor ha anca 1 kısının utusu bogazı banyosu aradan cıkıyor.Yardım istedikten sonra ailem başta olmak üzere bir kaç kişi destek olmak ister ama bir söz var "Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz" ben hesabımı kendi kazancıma göre yapmaya çalışıyorum kimseye gebe kalmakta istemiyorum.Ablam diyebileceğim kadar yakın gördüğüm kişi bana" aman ne dert ediyorsun millet o parayla 3-4 kişi geçindiriyor zaten gündüz evde olmayacaksın sen kızında okulda olacak faturalarına yansır bu durum evi adam akıllı bir hafta sonu kullanacaksın kızınla dert etme o kadar" diyor
bır bakıma haklı ama bızde oyle kullanıyoruz 75 tl elektrık gelıyor ha anca 1 kısının utusu bogazı banyosu aradan cıkıyor.
merak ettım 2.evlılıgınız neden bıttı?
çocugun ilk eşindenmi?Eskilerin tabiriyle İthal Gelindim canım yurt dışında olmanın dezavantajının yanısıra ahlaksız yalancı bir adamla hayatımı birleştirmiş bulundum.Bir süre yurt dışında yaşamaya çalıştım lakin olmadı hayatımda ilk defa aşık oldum ayrıldığım dönem hüsranla bitti ve türkiyeye döndüm ailemle yaşamaya başladım.
çocugun ilk eşindenmi?
kötü olmuş keşke böyle olmasaymış elbette
Yardım istedikten sonra ailem başta olmak üzere bir kaç kişi destek olmak ister ama bir söz var "Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz" ben hesabımı kendi kazancıma göre yapmaya çalışıyorum kimseye gebe kalmakta istemiyorum.Ablam diyebileceğim kadar yakın gördüğüm kişi bana" aman ne dert ediyorsun millet o parayla 3-4 kişi geçindiriyor zaten gündüz evde olmayacaksın sen kızında okulda olacak faturalarına yansır bu durum evi adam akıllı bir hafta sonu kullanacaksın kızınla dert etme o kadar" diyor
Geçinilebilir neden geçinilmesin ki, Abla saydığın kişinin dediği gibi. O parayla insanlar ev geçindiriyor. Çocuk okutuyorlar.
İlk 2-3 ay zorlanırsınız bir düzeninizi oturtturana kadar. Sonrası da gelir Allah büyük.
Zaten ekstra çok masraf yapan biri değilmişsiniz. Anne kız gül gibi geçinirsiniz.
Allah şimdiden yardımcınız olsun, kolaylık versin.
bende 2.evliliğimi sürdürüyorum şuanda ilk evliliğimden cocugum var o sebeble ilgimi cektinizİlk eşimden, doru olmasa iyiydi ama oldu, bizi biz yapan yaşadıklarımız, acı tecrübeler edindim ezberimi bozdular ama beni bozamadılar.
İnsan oğlunun başına herşey gelir gün gelir ot bile biter başında bi onu görmezsin çünkü ölmüş olursun :)
Ben bu hayatı acısıyla tatlısıyla seviyorum yaşadıklarımızda hayata dair aksinin olması için direnmene rağmen kötü şeyler olup bitiyorsa buda Taktir-i İlahi.
Şimdi gelelim mevzumuza...
bende 2.evliliğimi sürdürüyorum şuanda ilk evliliğimden cocugum var o sebeble ilgimi cektiniz
umarım tez zamanda kendi düzeninizi kurabilirsiniz
çok iyi anlıyorum. gerçekten. Bende ilk evliliğimden sonra aılemle yasamıstım v e gercekten zordu trajik yaşadık aylarca yer yatagında kanepe üstünde eşyalarımızla.2015 temmuz gibi yeni düzenimi kuracağım inşallah.2. evliliğini yapmış biri olarak üstelik çocuğunda var neler hissettiğimi anlayabilirsin işimiz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?