- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Su tasarrufu sebebiyle, yalnız yaşadığım için ben de her seferinde çekmiyorum ya da çiş yapınca sifon yerine taharet musluğunu fazladan açık bırakarak daha az su akmasını sağlamaya çalışıyorum. Ama evde başkaları da varsa öyle bir şey yapılamaz. Acaba arkadaşınız tasarrufu mu kastetti ben öyle alıştım diyerek? Belki ailesi her girişte sifonu çekmeyin su çok gitmesin demiştir?Merhaba kk hanımları,
Benim derdim ev arkadaşımla. Başlıkta da söylediğim gibi kendisi sifonu çekmiyor. Günde 5 6 kere tuvalete giriyorsa 2 kere ancak cekiyordur. Kendisiyle 1 yıldır ev arkadasıyız ve 1 yıldır bu hep böyle. Sonunda bugün dayanamayıp söyledim " X sifonu cekmeyi unutuyorsun galiba biraz dikkat et olur mu" dedim. Ve bana verdiği cevap " ben oyle alışmadım her girdikten sonra cekmiyorum zaten" dedi. Ben şok oldum.
Sifon bu nasıl her girdikten sonra çekilmez aklım almıyo.
Siz ne düşünüyorsunuz sorun ben de mi hanımlar?
Su tasarrufu sebebiyle, yalnız yaşadığım için ben de her seferinde çekmiyorum ya da çiş yapınca sifon yerine taharet musluğunu fazladan açık bırakarak daha az su akmasını sağlamaya çalışıyorum. Ama evde başkaları da varsa öyle bir şey yapılamaz. Acaba arkadaşınız tasarrufu mu kastetti ben öyle alıştım diyerek? Belki ailesi her girişte sifonu çekmeyin su çok gitmesin demiştir?
Ya evet , biri tuvalet kağıtlarını kurutup yeniden kullandığını söylemişti, hayal ettim bir türlü nasıl yapıyor akıl erdiremedim
Su tasarufu derken barajlar boşalıyor diye az su tüketmeye çalışıyorlar muhtemelen ama bunu farklı yerlerde yapmak daha mantıklı. Sifonu es geçmek kazım bence. Temizlik bu ya mikrop kapabilirler. Cidden sifon çekmeyerek tasarrüf yapacağını düşünenlerin aklına aklım ermiyor :)su tasarrufu dıyenler olmus cok guldum
1 ton su 10 tl cıvarı
sıfon 5 lıtre su alıyor
bır kac kurusla kımse zengın de olmaz fakır de
temızlık en onemlı sey su hayatta saglık ıcın temız olun yahu ne tasarrufu
aynenSu tasarufu derken barajlar boşalıyor diye az su tüketmeye çalışıyorlar muhtemelen ama bunu farklı yerlerde yapmak daha mantıklı. Sifonu es geçmek kazım bence. Temizlik bu ya mikrop kapabilirler. Cidden sifon çekmeyerek tasarrüf yapacağını düşünenlerin aklına aklım ermiyor :)
Yani bilemiyorum da kendi evinde istediği kadar tasarruf yapabilir tabiki hic umrumda değil ama toplu yaşanılan yerlerde bu yapılacak şey değil. Ailesi su tasarrufunu ogretene kadar insan olmayı ogretseymis keske biraz. Kimse tuvalete girdiginde kimsenin pisliğini görmek zorunda değilSu tasarrufu sebebiyle, yalnız yaşadığım için ben de her seferinde çekmiyorum ya da çiş yapınca sifon yerine taharet musluğunu fazladan açık bırakarak daha az su akmasını sağlamaya çalışıyorum. Ama evde başkaları da varsa öyle bir şey yapılamaz. Acaba arkadaşınız tasarrufu mu kastetti ben öyle alıştım diyerek? Belki ailesi her girişte sifonu çekmeyin su çok gitmesin demiştir?
Aynen öyle ust uste girilip bekletildiğinde gerçekten cok kötü kokuyorKötü bi sahne yaşadım bu olayla ilgili .Sanırım sudan tasarruf yapmak ıcın biriktiriyor öyle mi çekiyor anlamadım.Yalnız yaşıyor . Bende mecbur sıkıştım tuvalete gırdım ve kapagı kaldırdım o annn yuzum, mıdem.Kusma evresındeydım o an çok fena olmuştum. Berbart kokuyordu . Fazla idrar biriktirince çok berbart kokuu oluyor mide kaldırmıyor yaa
Aynen benim de aklıma o geldi de.ha ha şener şen in filmi geldi aklıma ağanın b...nun üstüne b.. yapılmaz diye köyden kovmuştu rahmetli kemal sunal ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?