sifon çekmeyen ev arkadaşı

bizim burada da sifon çekmeyen iş arkadaşı var ayıp yani insan dikkat eder klozetin üzerine işiniz bittikten sonra sifonu çekmeyi unutmayın yazdılar yok adam yine aynı sizin ki daha zor evin içinde ben olsam evden ayrılırdım

tasarruf mu değil mi bilemem. Ayrıca zaten hiç kimse 2 kişinin yaşadığı evde böyle bir durumu onaylamıyor.
Ancak bu sifonla giden suyun çok fazla olduğunu ve onun için yeni teknolojiler geliştirmeye çalıştıklarını biliyorum. Hatta dışarda artık çoğu yerde 2 düğme var, birinde az su akıyor, diğerinden daha fazla. İhtiyacınıza göre basıyorsunuz.

5.5 yaşındaki kızım bile biliyor yani tuvalet yapılınca sifon çekilip ellerin sabunlanacağını. Hemde tuvalet eğitimini aldığı ilk günden beri bu böyle ki 3 yaşında bile değildi bunu öğrendiğinde.
Kocaman insan nasıl çıkar tuvaleti o halde bırakıp. Ellerini yıkamaması bir yana herşeyi geçtim siz onun çişini görmek zorunda mısınız? Leş gibi kokusunu almak zorunda mısınız?
Gece kalksanız farketmeden otursanız tuvalete,siz ciş yaparken onun çişi sıçrayabilir yani,varsa enfeksiyon vs sizede bulaşır.
Bunu yapmak istiyorsa tek yaşasın. Ortak kullanım alanınız orası sizin,bunu idrak edemiyor galiba.

Diyetteyim sabah sabah okudum oyyyyy tarifi ımkansız duygular içindeyim
Ne diyeyim kısasa kısas yap sende Allah seni bildiği gibi yapsın pisssssssssssssssss kendi yazdigimdan igrendimmmmmm oğkkk

Tabi ki arkadaşın normal değil. Kimse o manzarayı görmek zorunda değil..

Ben her girdigimde 2 kez çekiyorum ellerimi yıkamaktan helak oluyorum çok tuhaf bence hasta arkadaşın

Sizinki de normal değil yalnız. 2 kez çekmeyi gerektiren durumlar tabiki vardır ama affedersiniz sırf idrar için 2 kez çekmek, sürekli el yıkamak da temizlik değil israftır..

Temiz su(şebeke suyu) kaynaklarımızın tükenmek üzere olduğunu, kar yağmamasının temiz su için yer altı kaynaklarımızın da evrilememesinin ve yakında su için savaşlar çıkacağını biliyor musunuz?

Kafasını klozete sokup mıçtığı boklara bulansın..

Allah im rahatliga bak ben oyle alismadim ne demektir ya kac yasinda bu kiz?Sanki zor bisey bi dugmeye basacak o kadar.Allah bilir elinide yikamiyordur.Elinin degdigi hic biseyi yemeyin.
Sizinde ben boyle alismadim diyince tepkiniz sadece şok olmak mi baska bisey demediniz mi?

sabah sabah mıdem bulandı. ben tek yasadıgım halde hergun wc cıkısında mın 2 kere cekerım. cekmekle kalmaz 3 gunde bır ciflerim + camasır suyu dokerım. tek yasıyorum dusunun. tek de yasasam orda pıslık olması benı rahatsız edıyor

Benim esimde oyle ve midem bulanıyor. Bir gun annesine gidip siz boyle mi ogrettiniz demistim utanip dikkat ediyordu ama yine basladi. Ne kadar igrenc bir durum oldugunu tahmin edebiliyorum. Peki evde baska wc yok mu

25 yaşındaki kız 3 yaşındaki çocuk kadar olamıyor işte...

Yıkamıyor zaten. Asla yemiyorum bende yaptıklarını. Dokundugu yerlere bile dokunmamaya çalışıyorum.
Sifon bu her seferinde çekilmesi gerekiyo çekersen cok sevinirim dedim oyle dedikten sonra. Dün bütün gün çekmişti bugün sabah yine çekmemiş. 25 yaşındaki insana ailesinin vermediği tuvalet eğitimini ben nasl veriyim

O zaman klozeti degil lazimligi kullansin
Yogurt kabi da olur. Koysun odasina girip cikip hacet gidersin.
Haha ben aşırı cimriler'de görmüştüm böyle birşey. Sifon çekince çok su gittiği için kova gibi birşeye yapıyorlardı. Hatta duşu da maaile yapan bir aile vardı,önce baba giriyordu,sonra anne,sonra çocuklar aynı suda yıkanıyorlardı o geldi aklıma şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…