- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Merhaba kk hanımları,
Benim derdim ev arkadaşımla. Başlıkta da söylediğim gibi kendisi sifonu çekmiyor. Günde 5 6 kere tuvalete giriyorsa 2 kere ancak cekiyordur. Kendisiyle 1 yıldır ev arkadasıyız ve 1 yıldır bu hep böyle. Sonunda bugün dayanamayıp söyledim " X sifonu cekmeyi unutuyorsun galiba biraz dikkat et olur mu" dedim. Ve bana verdiği cevap " ben oyle alışmadım her girdikten sonra cekmiyorum zaten" dedi. Ben şok oldum.
Sifon bu nasıl her girdikten sonra çekilmez aklım almıyo.
Siz ne düşünüyorsunuz sorun ben de mi hanımlar?
Varmo gercekten 1 yiltlc deki cimrileri bir izlese konu sahibi kendi ev arkadaşını bayağı temiz bulur ha ha.ha bir de 1 yıl tuvaletini evini temizlemeyenler var ki aman allahım
Ben her girdigimde 2 kez çekiyorum ellerimi yıkamaktan helak oluyorum çok tuhaf bence hasta arkadaşın
Merhaba kk hanımları,
Benim derdim ev arkadaşımla. Başlıkta da söylediğim gibi kendisi sifonu çekmiyor. Günde 5 6 kere tuvalete giriyorsa 2 kere ancak cekiyordur. Kendisiyle 1 yıldır ev arkadasıyız ve 1 yıldır bu hep böyle. Sonunda bugün dayanamayıp söyledim " X sifonu cekmeyi unutuyorsun galiba biraz dikkat et olur mu" dedim. Ve bana verdiği cevap " ben oyle alışmadım her girdikten sonra cekmiyorum zaten" dedi. Ben şok oldum.
Sifon bu nasıl her girdikten sonra çekilmez aklım almıyo.
Siz ne düşünüyorsunuz sorun ben de mi hanımlar?
25 yaşındaki kız 3 yaşındaki çocuk kadar olamıyor işte...5.5 yaşındaki kızım bile biliyor yani tuvalet yapılınca sifon çekilip ellerin sabunlanacağını. Hemde tuvalet eğitimini aldığı ilk günden beri bu böyle ki 3 yaşında bile değildi bunu öğrendiğinde.
Kocaman insan nasıl çıkar tuvaleti o halde bırakıp. Ellerini yıkamaması bir yana herşeyi geçtim siz onun çişini görmek zorunda mısınız? Leş gibi kokusunu almak zorunda mısınız?
Gece kalksanız farketmeden otursanız tuvalete,siz ciş yaparken onun çişi sıçrayabilir yani,varsa enfeksiyon vs sizede bulaşır.
Bunu yapmak istiyorsa tek yaşasın. Ortak kullanım alanınız orası sizin,bunu idrak edemiyor galiba.
Yıkamıyor zaten. Asla yemiyorum bende yaptıklarını. Dokundugu yerlere bile dokunmamaya çalışıyorum.Allah im rahatliga bak ben oyle alismadim ne demektir ya kac yasinda bu kiz?Sanki zor bisey bi dugmeye basacak o kadar.Allah bilir elinide yikamiyordur.Elinin degdigi hic biseyi yemeyin.
Sizinde ben boyle alismadim diyince tepkiniz sadece şok olmak mi baska bisey demediniz mi?
Haha ben aşırı cimriler'de görmüştüm böyle birşey. Sifon çekince çok su gittiği için kova gibi birşeye yapıyorlardı. Hatta duşu da maaile yapan bir aile vardı,önce baba giriyordu,sonra anne,sonra çocuklar aynı suda yıkanıyorlardı o geldi aklıma şimdi.O zaman klozeti degil lazimligi kullansin
Yogurt kabi da olur. Koysun odasina girip cikip hacet gidersin.
Ay çok kötü ya.25 yaşındaki kız 3 yaşındaki çocuk kadar olamıyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?