sifon çekmeyen ev arkadaşı

Banada yaratık filmi izleme hamileyken çocuğun onlara benzer diyorlardı:)) jurassic park izlediğimi hatırlıyorum. Kızım t-rex e benzemedi ama:)))))

Banada yaratık filmi izleme hamileyken çocuğun onlara benzer diyorlardı:)) jurassic park izlediğimi hatırlıyorum. Kızım t-rex e benzemedi ama:)))))
Hahaha
Ay çok güldüm.
Ben çalışıyordum o dönem ama aşırı stresli ,insanlarla iç içe olduğum bir meslekti.
Aşırı sinirli,dolmuş insanlardı bende sinirleniyordum haliyle ve hep derdim benim bebeğim chucky gibi olacak bu kadar sinirlenmeye Bal suratlı,taptatli bir kızım oldu ama ne yalan söyleyeyim azıcık sinirli,atarlı giderli oldu.

Ben el yıkama kısmını açıklamıştım madem bu kadar üstüne düştünüz sifonumuzu da açıklayayım. Bizim klozetimiz tasarruflu bi tarafına basınca rezervuarın içindeki suyun yarısı boşalıyor bende iki kez küçük tarafa basıyorum rezervuarın içindeki tüm su boşalıyor. Ben çevreci düşünen biriyim siz kafanıza takmayın. Ayrıca küçük çocuğunuz varsa sadece bez değişiminden sonra el yıkasanız 5 kez el yıkamış olursunuz. Bi o kadar da kendiniz lavaboyu kullansanız günde en az 10 kez elinizi yıkamış olursunuz sadece tuvalet temizliği için benim sürekli el yıkamama neden bu kadar şaşırdınız anlamadım.

bazen su basıncı dusuk oluyor bı kere cektıgınde gıtmıyor 2 kere basman gerekebılıyor
bazen mıden bagırsagın bozuk oluyor her tuvaletde ucer kez basman gerekebılıyor
sıfonla baraj kurumaz

demın sıneklık takmak ıcın ve ınternetı baglamak ıcın bı adam geldı
ınternetı baglatacak adam ellerımı yıkayabılır mıyım dedı
dedım helal olsun ılk kez elını yıkamak ısteyen oldu genelde pıs ellerle gelıp heryere dokunur sıyah sıyah parmak ızlerı yapar gıderler
bunu dıger adam da duyuyor sıneklık takmak ıcın gelen ... o yıkamadı ve ustelık sokak kapısı onune koydugu cantayı mutfak tezgah ustune koydu !
dedım askolsun sıze burası mutfak napıyorsunuz sız
e ablaa almam kolay oluyor ıcınden esyaları
dedım ama yemek yapılıyor burda lutfen ellerınızı de yıkarmısınız dedım les gıbı ellerı sımsıyahdı
kusura bakma yıkamam nasılsa yıne kırlencek dedı !

saka gıbı gercekden

ınsanlar el yıkamaktan bıle kacıyor bende gunde 10-15 kere yıkarım bu cok normal gunde 4 kez tuvalete gırılıyor en basıtı
yemekten once ve sonra yıkanıyor her bez degısımınden sonra yıkanıyor dısardan eve gırdıgınde yıkanıyor kulagını kasırsın burnunu sılersın ılla yıkanır yanı

Yani kesinlikle çok haklısınız bunun konuşuluyo olması bile tuhaf aslında :) böyle mevzular insanı insanlardan tiksindiriyor ben parfüm kullanmam deodorant kullanmam mesela rollon kullanirim biraz daha masum geliyor bana tasarruflu ampul, beyaz eşya kullanırım ama sifon çekmeyip çevrecilik olmaz ki

aynen oyle
bende tasarruflu kullanırım ampulu
pet sıse teneke ve camları bı kaba kagıtları bı kaba gıda artıklarını bı kaba koyuyorum cop ıcın boylelıkle hem cop kokmuyor hemde gerı donusum saglanıyor mesela bunu kac kısı yapıyordur ?
cevre dostu a sınıf beyaz esya kullanırım
market ıcın bez torba kullanırım
az ve oz kıyafet alırım
deodorant parfum bol kımyasal ıceren temızlık malzemelerı kullanmam
dısımı fırcalarken suyu bosa akıtmam
coplerımı sokaga yere atmam
pencerden asagı pıslık sılkelemem
bıten pıllerı cope atmam gerı donusum kutularına atarım
atık yagları lavaboya dokmem sısede bırıktırır gerı donusume yollarım fabrıkalar falan alıp kullanıyor o atık yagları

cevre dostu olmak bu demektır yanı

Hiç unutmam bir gün odadaki taharet musluğunda sorun olmuştu. Kaynar su geliyordu (evet hepsi gerçek) Oda arkadaşıma sordum aynısı sana da oldu mu diye. Bana dedi ki ben taharet musluğu kullanmıyorum
Ben kaldım böyle. Bir de bu kız süslü püslü ve takıntılıyım titizim modunda gezer.
O yüzden konu sahibini anlıyorum

Tebrik ederim sizi yapabileceğiniz her şeyi yapıyosunuz

İyide çoğu ülkelerde taharet musluğu yoktur. Ne olduğunu bile bilmezler. Titizlikle taharet arasında bağlantı kuramadım. Bu tercih ve alışkanlık meselesidir.

bırcok ulkede musluk yok :)
dini konular yasak da sunu soyleyebılırım abdest sebebıyle var bızlerde
bu arada taharet muslugunu da cogu ınsan aslında kullandıgını sanıp temızlenmek yerıne daha cok mıkrobu yayıyor
once ıyıce sılıp temızlenır sonra yıkanır
dırek yıkayıp daha genıs alana yayıyorlar bakterıyı :)

bırde klozetde kı kapak kullanımını cogu kısı bılmıyor süs sanıyorlar heralde
sıfonu cekerken kapagını kapatmak gerekıyor
sıfonu cektıgımız an ıcındekı partüküllerin dansını kısıtlı tutmak ıcın :)
kapak acık sıfonu cekmek de hıjyenık degıl yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…