- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Gerci o lazimligi da goturup mutfak lavabosuna doker o igrencHaha ben aşırı cimriler'de görmüştüm böyle birşey. Sifon çekince çok su gittiği için kova gibi birşeye yapıyorlardı. Hatta duşu da maaile yapan bir aile vardı,önce baba giriyordu,sonra anne,sonra çocuklar aynı suda yıkanıyorlardı o geldi aklıma şimdi.
Yıkamıyor zaten. Asla yemiyorum bende yaptıklarını. Dokundugu yerlere bile dokunmamaya çalışıyorum.
Sifon bu her seferinde çekilmesi gerekiyo çekersen cok sevinirim dedim oyle dedikten sonra. Dün bütün gün çekmişti bugün sabah yine çekmemiş. 25 yaşındaki insana ailesinin vermediği tuvalet eğitimini ben nasl veriyim
O kadarını bilemiyorum ama birbirinden pis ve pintiler o kesin.Gerci o lazimligi da goturup mutfak lavabosuna doker o igrenc
Allahim evlerden irak
O kadarını bilemiyorum ama birbirinden pis ve pintiler o kesin.
Kadının biri 1 milyon dolarlık evde oturuyordu ama eline sepeti alıp komşu komşu geziyordu tüketmeyeceğiniz fazla birşeyiniz varsa verirmisiniz diye. Aynı kadın tuvalet kağıdı rulosundan 3 parça kendine,3 parça eşine,iki parça oğluna kopartıp aile bireylerinin isimlerini yazdığı klozetin üzerine koyuyordu,günlük kullanım için. Fazlası yok.
Kurabiyeyi arabaya koydu pişirmek için tepsiye dizip,iki saatte pişiyormuş. Hatta eşimle izledik bak tasarruf böyle yapılır,bundan sonra senden de böyle hareketler bekliyorum dedi koptuk eşimle.
Tamam tasarruf iyidir hoştur ama şifon çekmemek,peçete kullanmaktan imtina etmek vs de aşırı yani.
Amanin hamile halinle izleme oyle seylerO kadarını bilemiyorum ama birbirinden pis ve pintiler o kesin.
Kadının biri 1 milyon dolarlık evde oturuyordu ama eline sepeti alıp komşu komşu geziyordu tüketmeyeceğiniz fazla birşeyiniz varsa verirmisiniz diye. Aynı kadın tuvalet kağıdı rulosundan 3 parça kendine,3 parça eşine,iki parça oğluna kopartıp aile bireylerinin isimlerini yazdığı klozetin üzerine koyuyordu,günlük kullanım için. Fazlası yok.
Kurabiyeyi arabaya koydu pişirmek için tepsiye dizip,iki saatte pişiyormuş. Hatta eşimle izledik bak tasarruf böyle yapılır,bundan sonra senden de böyle hareketler bekliyorum dedi koptuk eşimle.
Tamam tasarruf iyidir hoştur ama şifon çekmemek,peçete kullanmaktan imtina etmek vs de aşırı yani.
Ay görmedim onu ama titiz geçinip makinede ıspanak yıkayanı duymuştum.Bunun lazanyayı bulaşık makinesinde pişirenide var..
Bu ne ki,kızımda izlediğim testere,hostel serilerinin yanında.Amanin hamile halinle izleme oyle seylerinsan fenalik gecirir valla
Ay görmedim onu ama titiz geçinip makinede ıspanak yıkayanı duymuştum.
Bebegimin bakımıyla, temizlik ve yemek işleriyle ilgilendigim için sürekli yıkamak durumundayım.Tabi ki arkadaşın normal değil. Kimse o manzarayı görmek zorunda değil..
Sizinki de normal değil yalnız. 2 kez çekmeyi gerektiren durumlar tabiki vardır ama affedersiniz sırf idrar için 2 kez çekmek, sürekli el yıkamak da temizlik değil israftır..
Temiz su(şebeke suyu) kaynaklarımızın tükenmek üzere olduğunu, kar yağmamasının temiz su için yer altı kaynaklarımızın da evrilememesinin ve yakında su için savaşlar çıkacağını biliyor musunuz?
Bebegimin bakımıyla, temizlik ve yemek işleriyle ilgilendigim için sürekli yıkamak durumundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?