sifon çekmeyen ev arkadaşı

Gerci o lazimligi da goturup mutfak lavabosuna doker o igrenc
Allahim evlerden irak

Hiç kimse ayrıl arkadaşınla demedi mi ya? Konu, kocam sifonu çekmiyor olsa bir sürü bosan diyen olurdu muhakkak :)

Walla dedigin dogru 25 yasina gelmis.Sizin is zor bi gun yapiyor ertesi gun yine ayni.Insan bi utanir.Sizde kocaman bi kagida SİFONN!!!! yazip Tuvalet ic kapisina asin tam cikarken gorur belki.Buna ragmen yine yapmazsa evi ayiracagini soyleyin belki ise yarar.Allah sabir versin

Gerci o lazimligi da goturup mutfak lavabosuna doker o igrenc
Allahim evlerden irak
O kadarını bilemiyorum ama birbirinden pis ve pintiler o kesin.
Kadının biri 1 milyon dolarlık evde oturuyordu ama eline sepeti alıp komşu komşu geziyordu tüketmeyeceğiniz fazla birşeyiniz varsa verirmisiniz diye. Aynı kadın tuvalet kağıdı rulosundan 3 parça kendine,3 parça eşine,iki parça oğluna kopartıp aile bireylerinin isimlerini yazdığı klozetin üzerine koyuyordu,günlük kullanım için. Fazlası yok.
Kurabiyeyi arabaya koydu pişirmek için tepsiye dizip,iki saatte pişiyormuş. Hatta eşimle izledik bak tasarruf böyle yapılır,bundan sonra senden de böyle hareketler bekliyorum dedi koptuk eşimle.
Tamam tasarruf iyidir hoştur ama şifon çekmemek,peçete kullanmaktan imtina etmek vs de aşırı yani.

Bunun lazanyayı bulaşık makinesinde pişirenide var..

Amanin hamile halinle izleme oyle seyler insan fenalik gecirir valla

Amanin hamile halinle izleme oyle seyler insan fenalik gecirir valla
Bu ne ki,kızımda izlediğim testere,hostel serilerinin yanında.
7 yada 8 aylık hamileyken sinemaya gitmiştik eşimle ,uzun zaman gidemeyiz dedik bebek olunca,bakmadan gittik dabbe vardı saati uyuyordu girelim dedik,güzelce izledik tabi benim karnım burnumda,çıkarken 2 tane kız dedi ki "abla bu halde ne işin var senin korku filminde ,doğuracaksın buralarda" o derece yani. Bunlar beni etkilemiyor akşam haberlerinde izlediğim şeyler kadar. Haber izleyemiyorum mesela.

Sifonu çekmez, ellerini yıkamaz, gerçekten merak ediyorum, nasıl yaşayabiliyorsunuz bu kızla?

Bebegimin bakımıyla, temizlik ve yemek işleriyle ilgilendigim için sürekli yıkamak durumundayım.

Dün wcye girdiğimde oğlum okadar ağladıki nasıl taharetlendiğimi nasıl ellerimi yikadiğimi bilemedim . Alel acele çıktım sifonu cekemedim. Oğlum sakinleşince zaten wc yıkama günumdu yıkarım diye düşündüm.

İşler sandığım gibi gitmedi oğlum memede uyudu ve beni bırakmadi. Ve eşim geldi wcye girdi. Dünden beri okadar utaniyorumki eşimden kaçicak delik arıyorum. Birsey demedi ama napicağimi şaşırdım. .
Çok ayıp ve saygısızlık bana kalırsa bile bile bile sifon çekilmemesi mide bulandirici... ben Lavabo temiz olmasına rağmen 2 güne bir yikarim bakteri yuvası olur yoksa..
Acilen başka ev arkadaşı bulmalisin. Temizlik imandan gelir.

Bebegimin bakımıyla, temizlik ve yemek işleriyle ilgilendigim için sürekli yıkamak durumundayım.

Af buyrun bağlantı kuramadım.
Benim de küçük çocuğum var onun veya kendimin sık sık elimizi yıkamam gerekiyor tabi de, her girişte 2 sefer sifon çekme gereksiniminizi anlayamadım.

Size israftan bahsediyorum siz yapmak zorundayım diyorsunuz.. Biraz da çevreci düşünmek gerekmez mi? Hani çocuklarımızın geleceğini düşünmek falan..

Benimde bi ev arkadaşım vardı. Resmen tuvaletin sesini dinlerdik ne sifon çekerdi ne elini yıkardı . Onun istikametinde ki Kapı kollarını ışık düğmelerini falan ıslak mendille silerdim. Yaptığını yemezdim. Biraz daha devam etseydik kesinlikle deli çıkartırdı beni.

cimri büyük ihtimalle bizim alt komşuda çekmiyor ailecek s..p üstüne peçete meçete dolduruyorlar bir kez girdim leş :S tasla dökerlermiş arada o da koca b..klarını götürmüyor tabi yani cimriliğin böylesi mide bulandırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…