- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Ne ???? Yuhhh !!! Pessss!tek yaşıyo olsam ben de her girişten sonra çekmezdim ama başkasıyla yaşanan evde yapılmaz. rahatsız olduğunu ve çekmesini istediğini söyle.
Ay ama ben de merak ettim bana da yazın
Gönderdim profilinize,Ay ama ben de merak ettim bana da yazın
Gönderdim profilinize,
Vallahi iyiki buraya yazmamışım.Mune abla aşkla öpecekmiş beni. Ucuz atlattım:))
Su tasarrufunu kuruş cinsinden hesaplayanlar için belirtiyorum: su kaynaklarının tükenmesi konusuna değinmiştim. Günde bir kez az sifon çekmenin dünya çapında ne kadar büyük su kazancı sağladığını anlayabilseniz, kastettiğim şeyin de on kere yapıp bir kez sifon çekmek olmadığını anlardınız.Su tasarrufu yapıcam diye sifon çekmemek de ilginç.
Eh ben de bundan bahsediyorum. Yalnız yaşayan herkes kendince tasarruf yöntemi geliştirebilir. Ama başka birinin vücudu söz konusu olduğunda mikroplar üremeyi pek sever. Arkadaşın ailemden böyle gördüm derken acaba kastettiği suyu fazla harcamamak mıydı yoksa gıcıklığına mı söyledi onu anlayamadığım için tasarruf cinsinden yaklaştım olaya. Hiçbir sebep onu haklı göstermez o başka.Yani bilemiyorum da kendi evinde istediği kadar tasarruf yapabilir tabiki hic umrumda değil ama toplu yaşanılan yerlerde bu yapılacak şey değil. Ailesi su tasarrufunu ogretene kadar insan olmayı ogretseymis keske biraz. Kimse tuvalete girdiginde kimsenin pisliğini görmek zorunda değil
G.tü b.klu gezmektir bu ,hiç görmeyen insanlala çekilmiş bi video vardı ve hepsi kullandıktan sonra çok mutlu olduklarını çünkü fazlasıyla temiz hissettiklerini söylüyorlardı.İyide çoğu ülkelerde taharet musluğu yoktur. Ne olduğunu bile bilmezler. Titizlikle taharet arasında bağlantı kuramadım. Bu tercih ve alışkanlık meselesidir.
Kesinlikle çok iyi yapıyor. Yaptığı şeylerin çoğunu ben de yapıyorum hele ki o atık yağlar.. şu an üç büyük kavanoz kenarda bekliyor mesela. Şu kamu spotları boşuna çekilmiyor.Tebrik ederim sizi yapabileceğiniz her şeyi yapıyosunuz
Islak mendil endüstrisinin oyunudur o :) ben tasarruftan biraz ahkam kestim ama çiş yaparken bile taharet musluğum hep açıktırG.tü b.klu gezmektir bu ,hiç görmeyen insanlala çekilmiş bi video vardı ve hepsi kullandıktan sonra çok mutlu olduklarını çünkü fazlasıyla temiz hissettiklerini söylüyorlardı.
Olmadığı için kullanmamak belki ama ola ola kullanmamak pisliktir. Şimdi bunu onlar her gün duş alıyor diye savunanlar oluyor her gün değil 5 öğün duş alsam tuvalete gidince yıkarım, yıkamayanda pistir. Farkına varirsam asla temasta bulunmam oturduğu kanepeyi koltuğu yıkarım.
Valla tebrik ederim. Çok takdir ettim. Kendimi uzaylı gibi görmeye başlamıştım. Ben de yazdığınız tüm maddelere dikkat ediyorum ve bu konularda çok hassasım. Çocuklarım da öğrendiler artık. İlkokuldakine pilleri, atık yağı ve pet şişe kapaklarını yolluyorum okul toplayıp ilçede birinci olursa hediye alıyor. Kalan geri dönüşümü de büyük çöp poşetine toparlayıp götürüyoruz geri dönüşüm çöpüne. Dışarda biraz tuhaf bakıyorlar. Çünkü elli dairelik apartmanda bunu yapan 3-4 kişiyi geçmiyor. Bu bilinçte olmalı herkes ve çocuklarımıza da öğretelim lütfen. Temiz çevre bırakalım. Ben yapsam ne olacak demeyelim su taşıyan karınca misali elimizden geleni yapalım.aynen oyle
bende tasarruflu kullanırım ampulu
pet sıse teneke ve camları bı kaba kagıtları bı kaba gıda artıklarını bı kaba koyuyorum cop ıcın boylelıkle hem cop kokmuyor hemde gerı donusum saglanıyor mesela bunu kac kısı yapıyordur ?
cevre dostu a sınıf beyaz esya kullanırım
market ıcın bez torba kullanırım
az ve oz kıyafet alırım
deodorant parfum bol kımyasal ıceren temızlık malzemelerı kullanmam
dısımı fırcalarken suyu bosa akıtmam
coplerımı sokaga yere atmam
pencerden asagı pıslık sılkelemem
bıten pıllerı cope atmam gerı donusum kutularına atarım
atık yagları lavaboya dokmem sısede bırıktırır gerı donusume yollarım fabrıkalar falan alıp kullanıyor o atık yagları
cevre dostu olmak bu demektır yanı
Utanmadan bir de cevap vermiş yahu. Ne pis insanlar var PesSonra da süslenip püslenip gezinmiyor mu böyleleri.
La sifonu çek bi önce
Bunun lafını da ettirme millete yani.
noluyoruz?Ne ???? Yuhhh !!! Pessss!
Temizlik imandan gelir ! Bende tek olsam çekmem lafınıza istinaden yazdımnoluyoruz?
Temizlik imandan gelir ! Bende tek olsam çekmem lafınıza istinaden yazdım
Çok haklısınız banane! Konu başka yerlere gelmesin diye susuyorum ! Konuyu saptırmaya da gerek yok, saboteyede! İsterseniz odanın ortasına yapın babanetek olup sifon çekmeyince imanım zarar mı görüyor? size ne yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?