sifon çekmeyen ev arkadaşı

Üniversite zamanında benzer bi problemle karşılaşmıştım. Klozetin karşısına büyük harflerle sifonu çekmeyen eşşektir!!! Yazıp asmıştım. Sorun çözülmüştü tavsiye ederim.

Su tasarrufu yapıcam diye sifon çekmemek de ilginç.
Su tasarrufunu kuruş cinsinden hesaplayanlar için belirtiyorum: su kaynaklarının tükenmesi konusuna değinmiştim. Günde bir kez az sifon çekmenin dünya çapında ne kadar büyük su kazancı sağladığını anlayabilseniz, kastettiğim şeyin de on kere yapıp bir kez sifon çekmek olmadığını anlardınız.

Eh ben de bundan bahsediyorum. Yalnız yaşayan herkes kendince tasarruf yöntemi geliştirebilir. Ama başka birinin vücudu söz konusu olduğunda mikroplar üremeyi pek sever. Arkadaşın ailemden böyle gördüm derken acaba kastettiği suyu fazla harcamamak mıydı yoksa gıcıklığına mı söyledi onu anlayamadığım için tasarruf cinsinden yaklaştım olaya. Hiçbir sebep onu haklı göstermez o başka.

İyide çoğu ülkelerde taharet musluğu yoktur. Ne olduğunu bile bilmezler. Titizlikle taharet arasında bağlantı kuramadım. Bu tercih ve alışkanlık meselesidir.
G.tü b.klu gezmektir bu ,hiç görmeyen insanlala çekilmiş bi video vardı ve hepsi kullandıktan sonra çok mutlu olduklarını çünkü fazlasıyla temiz hissettiklerini söylüyorlardı.
Olmadığı için kullanmamak belki ama ola ola kullanmamak pisliktir. Şimdi bunu onlar her gün duş alıyor diye savunanlar oluyor her gün değil 5 öğün duş alsam tuvalete gidince yıkarım, yıkamayanda pistir. Farkına varirsam asla temasta bulunmam oturduğu kanepeyi koltuğu yıkarım.

Islak mendil endüstrisinin oyunudur o :) ben tasarruftan biraz ahkam kestim ama çiş yaparken bile taharet musluğum hep açıktır sanırım ondan sifondan tasarruf etmeyi savunuyorum.

Valla tebrik ederim. Çok takdir ettim. Kendimi uzaylı gibi görmeye başlamıştım. Ben de yazdığınız tüm maddelere dikkat ediyorum ve bu konularda çok hassasım. Çocuklarım da öğrendiler artık. İlkokuldakine pilleri, atık yağı ve pet şişe kapaklarını yolluyorum okul toplayıp ilçede birinci olursa hediye alıyor. Kalan geri dönüşümü de büyük çöp poşetine toparlayıp götürüyoruz geri dönüşüm çöpüne. Dışarda biraz tuhaf bakıyorlar. Çünkü elli dairelik apartmanda bunu yapan 3-4 kişiyi geçmiyor. Bu bilinçte olmalı herkes ve çocuklarımıza da öğretelim lütfen. Temiz çevre bırakalım. Ben yapsam ne olacak demeyelim su taşıyan karınca misali elimizden geleni yapalım.

Kedim bile afedersiniz b.kunu gizliyor kuma.
Acil yeni bir ev arkadaşı edinin bence.Yoksa enfeksiyon kaptiginizla kalırsınız.

Sifonu çekilmemiş tuvaletten havaya mikroplar saçılır, o bakteriler makteriler insanı hasta eder, sonra tasarruf edeceğim diye ilaç parasına abanırsın.

Böyle söyle arkadaşına. Sifon suyuyla tasarruf yapan da ne pinti insandır abooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…