- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Çok haklısınız banane! Konu başka yerlere gelmesin diye susuyorum ! Konuyu saptırmaya da gerek yok, saboteyede! İsterseniz odanın ortasına yapın babane
sanki s.çıyorum da ortada bırakıyorum demişim. açık açık konuşturuyosunuz. bu ne yahu? size neyse yazmayın.
OOsifonu çekmiyor ya duvara idrarınisıcaklığı gelip yapışıp kalıyor öhhhh at gitsin evden
Ben mikrop kınusundakaşırı takıntılıyım ve buraya getiririm konuyuKonu nerelere gidiyor Allah'ım..
OOsifonu çekmiyor ya duvara idrarınisıcaklığı gelip yapışıp kalıyor öhhhh at gitsin evden
Valla titizimtmikroplar hakkındahkitap okumanı öneririm neden geçtiklerine inanamazsıniayrıca ortama koku yayılırBide sarı sarı lekelerde kalıyordur demi
Valla titizimtmikroplar hakkındahkitap okumanı öneririm neden geçtiklerine inanamazsın
Ya hala cekmiyordu. Bugun sabah tekrar söyledim "X sifonu hala cekmiyosun" diye. Her girdiğimde bi sey yapmyorum ped degistiriyorum falan dedi. Onlar beni ilgilendirmez orada çişin oluyo görüyorum dedim. Ay çıldırcam. Çocuk kandırdığını sanıyo heralde. Cisini yapıp orada öylece bırakıyo ve bahane bulmaya calısıyo yason durum nedır konu sahıbı
naptınız merak ettım
sevımsız mısafırı gorunce seslenıp su sıfona bas dedınız mı
cıglık attınız mı
acıkcası bunlar guzel onerılerdı
sıfona basmayan essektır de yazabılırsınız
Ayy pis insanYa hala cekmiyordu. Bugun sabah tekrar söyledim "X sifonu hala cekmiyosun" diye. Her girdiğimde bi sey yapmyorum ped degistiriyorum falan dedi. Onlar beni ilgilendirmez orada çişin oluyo görüyorum dedim. Ay çıldırcam. Çocuk kandırdığını sanıyo heralde. Cisini yapıp orada öylece bırakıyo ve bahane bulmaya calısıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?