Sifon Çekmeyen Koca :(

Namaza alıssa normal vcyi kullanır aslda.çünk ü taharet zornluluğu var ben öylealstrdm

Utanıp çekineceğine bir de bu bahaneleri muazzammış gerçekten

Ben bu konularda çok takığım. Her gün duş almasam duramam.. Hele el yıkamamak! Hasta olmuyor mu bu adam Bi alışsa aslında nasıl rahat ediyormuşum önceden der ama... Cumaya kadar banyo yapmadan idare etmesi de tuhaf. Yaz kış böyle mi.. Yazın istediği kadar roll on sürsün insan fayda eder mi hiç Pek yardımım dokunmadı ama, zor işiniz, bilemedim.. Bunlar temel eğitimde çocukken verilir, koca adama nasıl verilir sifon ve kişisel temizlik eğitimi acaba? Şu oraya buraya uyarı asma fikrini ciddi ciddi düşünün derim.
Sabırlar dlerim

Bu konuyu çözmeden yapmayın çocuk derim, hatta aman sakın derim, yapsanız da kvye emanet etmeyin, ne çıkacağı belli ortaya.. Hem o çocuk da hastalıktan kalkmaz, babası bile parazit, mikrop kaynağı olur ona. Örnek alacak olması da ayrı dert..

Kusura bakmayın ağır belki yorumum ama gerçekten çekilir gibi değil. Çocuğu bırakın da bu konuyu düzeltmezse ayrılmayı bile düşünün derim. Hatta bunu düşünmekle kalmayın söyleyin. Fazla fazla sabır göstermişsiniz. El yıkamadıktan duş almadıktan sonra, çorabını değiştirse roll on sürse kaç yazar. Kedi bile içgüdüsel örtüyor yaptığını, yalana yalana temizliyor kendini. Temizlik hastası ya da Okb falan değilim, yani evdeki aşılı kedimi öper koklarım hiç çekinmeden, mis gibidir zaten, gerçekten yıkanmadığı halde misler gibi kokar, temizler kendini çünkü durmadan... Ama benim nişanlım, kocanız gibi olsa değil öpmek, elini bile tutamazdım

Buarada tuvalet kapısında durup çıkınca eline kolonya dökebilirsiniz, çok ciddiyim, hem belki utanır hem de mikrobunu saçmaz etrafa

E yani siz sevişeceğiniz zaman da zaten pis oluyor. Nasıl kaldırıyor içiniz? Haftada 2 banyo neymiş öyle... İnsanlar ilişkinin hem öncesinde hem sonrasında duş alıyor, nerede yetişmiş kocanız yani okudukça hayrete düşüyorum

Hayır canım bildiğin halıya tukuruyormus.eside karısına namazını aksatma diyormus hatta bende dedimki w yere tükürüyor yerleri pisletiyor. Hangi namazdan bahsediyor. Günah, ortamı temiz tutmanız lazim.encok düşündüğüm bu tarz kisilerin evinden bilmeden su icmek

Ay inanmıyorum çok iğrenc bısey ya hergün corapta degıstırmesın barı oldu olacak
Ayol cocukları haftada 3 kere yıkıyoruz bız gunde 2 kere yıkanıyoruz bu ne biçim iş.

Kaldı ki terli bi adamla sevişmek ha

Esin her tuvalete kakltiginda ayyy cok sikistim diye once sen kos, tuvaleti pis birak, klozetin kenarlarina kapagina falan sirke sik cis gibi dursun, cikarken de ayy ellerimi yikamayi unutmusum amaan bi dahaki sefere artik de cik ve bunu esin her tuvalete kalktiginda yap
Belki esin de anlar bi sure sonra sana ne yaptigini
Gercekten cok sinir bozucu bir insan tipi yaa
Bunlardan da anlamazsa diyorum ki
Nush ile uslanmayani etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir.

Yanı abdestsız gezıyor
pekala sorması ayıptır terlı bı adamla o ıs yapılır mı ya ? Hayal bıle edemedım sız bebekte yapamazsınız zaten bu gıdısle
Ayrıca kadınmı sacımı var fonumu var neden banyo yapmaya usenıyor ay ınanamıyorum

derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili
Bız sabah ıse gıderken ayrı bı kıyafet-corap
Eve geldiğimizdce ayru bi kıyafet-corap
kışın pijemalar giyildiğinde pijemalara uygun ayrı bır corap

Günlük kıayfet düzenimiz bu , oğlum eşim ve ben
kirli sepeti asla boşalmıyor her gün makine ccalısıyor sızın verdıgınız ornekler krıter degıl

Sabah sabah okumasaydım keşke içim çekildi resmen.Allah sana sabırlar versin umarım enfeksiyon kapmazsın.Yani ebeveynlere çocuklarına nasıl tuvalet eğitimi verileceği konusunda rehberlik yapıyoruz da bir yetişkine bu nasıl kazandırılır bilemedim.Ama duş konusunda duş almadan yanına yanaştırma derim.Sana yazık sana.Mikrop kaparsın her yerlerden

ben her lavaboda ,arkama donup bakarım bı de koku sıkarım:)
bence bu adam değişmez babam mesela o bıle değişmedi küçükken aile vermeli bu eğitimi

Yıkanmamak ıcın bırlıkte olmuyor mu yuh ya. Ben 2 gunde bır yada hergun yaparım bundan ınsan zevk duyar rahatlar yaa yuhh valla bu ne pıslık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…