Utanıp çekineceğine bir de bu bahaneleri muazzammış gerçektenevet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. veya azcık şey yapmış sifondaki bir sürü suyu dökmeye ne gerek varmışş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen.. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )
ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
anladım ki ailesi kural koymamış.
( derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili)
Bu konuyu çözmeden yapmayın çocuk derim, hatta aman sakın derim, yapsanız da kvye emanet etmeyin, ne çıkacağı belli ortaya.. Hem o çocuk da hastalıktan kalkmaz, babası bile parazit, mikrop kaynağı olur ona. Örnek alacak olması da ayrı dert..ve bebeğim olursa kayınvalidemler bakacak altlı üstlü oturuyoruz.. eşime asla hayır demiyorlar etrafında pervaneler torunu düşünemiyorum bile.. çocuk yapmaktan korkar oldum.. eşimin temizlik huyu yüzünden çocuğum da babasını örnek alır diye aklım çıkıyor
E yani siz sevişeceğiniz zaman da zaten pis oluyor. Nasıl kaldırıyor içiniz? Haftada 2 banyo neymiş öyle... İnsanlar ilişkinin hem öncesinde hem sonrasında duş alıyor, nerede yetişmiş kocanız yani okudukça hayrete düşüyorumaynen o yüzden 2 haftada 1 belki... sürekli dile getirince beni boğma diyor. yok bu işler talimatla olmazmış vs bahaneler.. haftada 2 gün banyo yapar biri olursa ilişki biri de maç dönüşü... nolur yardım edin çok çok zor durumdayım. kaç geceler ağladım.bana yaklaşmıyor diye.. hadi sifona da katlancam da banyo yapsa en azından üşenmese. çaresizim
Şimdi anlattım da kızıma o tükürme meselesini anlamadık. Sürekli peçeteyle tükürük siliyordu herhalde arkadaşın. Balgam olayı da iğrenç yaaaa. Üstünde yatıyor o Zaman. Bazı hayvanlar bile yapmaz bunu. Kediler var mesela tuvalete yapıp sifon da çekiyorlar. Çekmese de toprakla üstünü örtüyor. Kurban olurum ben o güzelliklere.
Yanı abdestsız gezıyorilk başlarda böyle değildi. çocuk olursa özellikle bu yönden daha da kötüye gidecek her şey. banyo yapmaya üşenmese düzelir aslında libidoda sorun yok. sorun banyo( perşembe gününe denk geldiği zaman diyor ki yaparız ama yarın cumaya gitmem. bende bu konuda ayda yılda bir fırsat buluyorum diye gitme madem diyorum. sonra da vicdanım huzursuz oluyor. )
Bız sabah ıse gıderken ayrı bı kıyafet-corapderli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili
pijema
kıııııss yanlışmı yazmışım yoksaay güldüm ya ne güzel pijema yazmışsınız :):)
kıııııss yanlışmı yazmışım yoksa
Ben pijema dıyorum yoksa sız pıjama mı dıyorsunuz :) Okundugu gıbı yazdım dogrusupijama olmayacak mı :) pijema daha hoşmuş ama.
Yıkanmamak ıcın bırlıkte olmuyor mu yuh ya. Ben 2 gunde bır yada hergun yaparım bundan ınsan zevk duyar rahatlar yaa yuhh valla bu ne pıslıkhaftada 1 veya 2 haftada 1.. haftada 2 gün banyo yapar. biri ilişkiden dolayı diğeri maç dönüşü. veya 2 banyosu da maç dönüşü.. çok çaresizim. adım kadar eminim banyo yüzünden azlığına.. cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları.. çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?