Sifon Çekmeyen Koca :(

gercektende celiskili guldum yaa ne komik soyleye soyleye bu aliskanligi kazandiracan care yok ama cok komik yani

Ayyy canmmm çok üzüldüm allah yardımcın olsun valla
Adam enfeksiyon gibi ya tutmadan nasıl yapıyor elini vurmadan töbeee töbeee normal şartlar altında ayaklarına işemesi lazım yani.
Ayy arkadaşım hakkaten çok iğrenç yıkanmadıktan sonra bırak roll onu falan bi şişe parfümü bitirse nolur.
Arkadaşım Korkut bari hem günahından bahset hemde biri varmış hasta olmuş falan ayyy ne dicemi bilemedim ben şok ben iptal ya

Unutuyordur belki diyecektim ki "rezervuardaki koca suyu ziyan etmeye ne gerek var" kısmını okudum şaşırdım. Resmen bilerek yapıyor. Çok berbat bir durum işin çok zor.

Cuma için abdesti kalsın diye birlikte olmuyor diyorsun ama afedersin "ayakta işedim tutmadım elim kirli değil" diyor.

Erkekler ayakta idrar yaptıklarında üzerlerine sıçradığı için abdest namaz kabul olmuyor abdest sakata giriyor.
Erkekler küçük idrarını dahi oturarak yapmak durumunda, ayrıca Abdestli insan temiz olmak zorunda madem çok dikkat ediyor öncelikle el yüz vücut temizliğine dikkat etsin sifon çekip el yıkamayı öğrensin.

Madem abdest hassas noktası tvde bir hocadan dinledim erkekler ayakta idrar yaptıklarında abdestleri sakatlanırmış oturarak yapmak zorundalarmış hem sağlık için hem abdest kabul olsun diye ve yıkamaları gerekmiş dersen belki bu alışkanlığı kazanarak yola gelir benimki bir tavsiye sadece, umarım işe yarar.

Söylüyorum ozaman, anlattığına gore gece yatmaya gittiklerinde balgamini çıkarıp yatağa ve yastiga cikariyormus. Kadın hergun bu gerizekalı kocam yüzünden carsaf yıkıyor um diyirdu
Şimdi anlattım da kızıma o tükürme meselesini anlamadık. Sürekli peçeteyle tükürük siliyordu herhalde arkadaşın. Balgam olayı da iğrenç yaaaa. Üstünde yatıyor o Zaman. Bazı hayvanlar bile yapmaz bunu. Kediler var mesela tuvalete yapıp sifon da çekiyorlar. Çekmese de toprakla üstünü örtüyor. Kurban olurum ben o güzelliklere.

Bir an aynı semtte oturduğumuzu, aynı marketten alışveriş yapıp dokunduğu ekmeği aldığımı, otobüste aynı yerden tutunduğumuzu düşündüm. Ki böyle insanların sayıca çok olduğunu düşünüp hep önlem almaya çalışsamda, sözlerinize böylesine tanık olmak beni biraz ürpertti ne yalan söyliyim. Allah size kolaylık versin. Büyük konuşcam ama değil böyle bir adamla aynı yatağı paylaşmak aynı evde bile yaşamam.

Kesin hacı hoca tayfasidir diyerek okudum ve cuma namazına geldi konu. Müslümanlık bu olmasa gerek.

Benim babam aynı.annem çekiyor işte ne yapsın eskiden öyle değilmiş yaslandi böyle oldu diyo şifon çekmez el yıkama haftada bir anca banyo yapar üc günlük corapla yatağa girer.ama severim babamı iyi adamdır

Eşim ve iki oğlum 3 erkek var evde asla ve asla ayakta ihtiyaç gideremezler oyarım, ayakta yakaladığım an ellerine bez tutuşturup komple klozet vs sildiririm.
El yıkama konusunda bencede aileden gelen bir alışkanlık ben olsam her akşam duş almadan yatağa almam. Sürekli tekrar ve tekrar ikaz et elini hiçbirşeye dokundurtma mesela köfte yap tam ağız tadıyla yerken aniden ellerimi yıkamayı unutmuştum de belki anlar

Iyyyy yaa nasıl seviyorsun böyle adamı?
Kışın 2 günde bir, yazın her gün yıkanırım.
Parfümsüz adım atmam.
İş yerinde ve evdeki odam misler gibi kokar.
Öyle adamı da her türlü bozar atarım.
Değil sevişme elini tutmam ya.
Ayrıca gerçekten inançlı bir insan böyle davranmaz kusura bakma da.

Son düzenleme:
Bu ne ya bu adam sudan falan korkuyo galiba nedir bu elimde olsa dustan çıkmam karda kışta her sabah mutlaka duşumu alırım ellerimi günde 100 kere yikarim bu erkekler çok pis ya ayakta şey yapmaları bile iğrenç sıçrar o ya ıyyykkkk

Aksam akşam midemi bulandirdin cnm yaa sifon çekmemek nedir yaa kafasını Sokarim o klozete

Bence siz de onun yaptıklarının aynısını yapın. O evdeyken siz sifonu çekmeyin. Pis bir tuvalete girmek nasılmış görsün. Elinizi yıkamadan ona göstere göstere yiyeceği bir şeye dokunun. (Dayanabilirseniz)Belki anlar. Allah kolaylık versin.

Haha esimin cimri arkadasi icin ole espiri yapardim.. Adam herkese ysptirip oyle sifonu cekiyordur demistim.. Hani su cok gitmesin gibisinden aklima o geldi.. Bu isler aileyle yetistirmeyle ilgili.. 7sinde neyse 70 indede o dur. Bu adama soyle soyle ancak yorulur bosa kurek cekersin.. Zamaninda annesi babasi alistirmamis.. Bu onun normali olmus masleseF

Sende elini yıkama, sende pislet öyle bırak gibi tavsiyeler gelmiş, düşündümde bence sakın uygulamaya kalkışma eşinin hiiiiççç umurunda bile olmaz emin ol, görmez bile üzerine birde o yapar çıkar.

Evi bu sefer b*k götürür demedi deme sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…