Seni cok iyi anliyorum bendede aynisini yasiyorum malesefevet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. veya azcık şey yapmış sifondaki bir sürü suyu dökmeye ne gerek varmışş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen.. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )
ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
anladım ki ailesi kural koymamış.
( derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili)
Bana da en mantıklısı bu geldi.dişe diş çişe çiş diyeceksin mecburenSen benzerini hatta daha kötüsünü yap bakalım nasıl tepki verecek. Az sonra okuyacağınız içerik iğrenç olabilir, uyarı.
Tuvalete büyük tuvaletini yap, sifonu çekmeden pis bir vaziyette bırak. Tuvaleti öyle bulmak neymiş görsün.
Yemek yerken, yemeği yaparken tuvaletten çıkmış olmana rağmen ellerini yıkamayı unuttuğunu ve yemeği öyle yaptığını söyle.
O pis elleriyle çocuğa bin türlü enfeksiyon mikrop vermezse artık. Gerçekten bebek mi düşünüyorsunuz?ve bebeğim olursa kayınvalidemler bakacak altlı üstlü oturuyoruz.. eşime asla hayır demiyorlar etrafında pervaneler torunu düşünemiyorum bile.. çocuk yapmaktan korkar oldum.. eşimin temizlik huyu yüzünden çocuğum da babasını örnek alır diye aklım çıkıyor
Tasarruf yapıcam diye pislik yapıyo akılsız ya.. hem taharet diye bi şey var ayakta şar şur yapılmaz öyle madem dini o kadar biliyo her şeyine dikkat edicek.. klozete de yapsa sıçrıyodur etrafa ıyyyy pis herif ya.. sifonu şaarrr diye çekmesin gerektiği kadar çekip bıraksın..evet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. veya azcık şey yapmış sifondaki bir sürü suyu dökmeye ne gerek varmışş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen.. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )
ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
anladım ki ailesi kural koymamış.
( derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?