Sifon Çekmeyen Koca :(

Sen benzerini hatta daha kötüsünü yap bakalım nasıl tepki verecek. Az sonra okuyacağınız içerik iğrenç olabilir, uyarı.
Tuvalete büyük tuvaletini yap, sifonu çekmeden pis bir vaziyette bırak. Tuvaleti öyle bulmak neymiş görsün.
Yemek yerken, yemeği yaparken tuvaletten çıkmış olmana rağmen ellerini yıkamayı unuttuğunu ve yemeği öyle yaptığını söyle.

Seni cok iyi anliyorum bendede aynisini yasiyorum malesefherzaman olmasada ara ara esimde cocuklarda sifona basmiyo. Cok soyluyorum yoruldum artik arkalarindan kontrol etmekten, genede simdi eskiye gore daha dikkatliler.cok sukur.

Bana da en mantıklısı bu geldi.dişe diş çişe çiş diyeceksin mecburen

Canım benim eşimle de bikac sefer bu sifon konusu oldu .
Neden sifona basmiyon diyodum yok aşkım basıyorum falan diyordu .
Bulduğum çözüm o tuvaletten çıktıktan sonra hemen girdim ve aşkım bi gelsene diye çağırdım onu . geldi ve dedim ki al bak sifonu cekmemissin su hale bi bak . Açıkçası görünce marifetini bi da yapmadı . El yikamama konusu bizde yoktu canım . Öyle bi sorun şükürler olsun ki olmadi . ama bi ara yemek yedikten sonra falan el ağız yikamama durumu vardi. Mendille siler veya islak mendille siliyordu. Ona da peygamber efendimizin hadisini soyledim yemekten sonra el ağız yıkanır aksi takdirde evin bereketi gidermiş dedim .
Sonra hiç bişey demeden gidip yikar oldu .

Kızlar bence erkeklerin çoğu elini yıkamıyor, veya bi suyun altına tutup çekiyor, sabunlama falan yok. Hadi o elleri ağzına yüzüne sürüyor kendi pisliği derim ama o mikroplu elleriyle tuttuğu heryere bulaştırmasına ne demeli. İğrenç.

En korktuğum şeylerden biriydi çünkü babam maalesef böyle bir adam sifon çekmez zor yıkanır ama hep aileden bunşar babanemde böyleydi annemide görseniz temzlik hastası nerdeyse hergün yıkanan lafın bir kere kötü koktuğunu duymamışımdır
Neyseki eşim de babamın tam tersi zaten evlenmezdim böyle biri olmasa ayakta kesinlikle tuvaletini yapmaz hele el yıkamadan çıkacak hergün zaten yıkanır işden gelince
İşin çok zor bu saatten sonra öğretilicek bişey mi bilemiyorum biz babama ne yaptıysak değişmiyor

Evin gerekli yerlerine lutfen sifonu çekin, ellerinizi yıkayın diye resimli kağıtlar asın.okullarda cocuklar icin vardir.bilinç altına yerlessin..yoksa böyle kendi kendinizi yiyip bitirirsiniz.

O pis elleriyle çocuğa bin türlü enfeksiyon mikrop vermezse artık. Gerçekten bebek mi düşünüyorsunuz?

Tuvaletten sonra elleri yıkamamak, üriner sistem enfeksiyonunun baş sebebidir. Virüsler ve bakteriler nasıl hasta etmiyor eşinizi. Birçok hastalığın sebebi o virüsler. Eşinizin tuttuğu kapı kollarından ne bileyim dokunduğu şeylerden size çok rahatlıkla geçebilir. Detaya girsek çıkamayız. Kısaca hijyen sıfır. Siz de risk altındasınız.

Böyle insanlarin varligina inanmak istemiyorum.
Ama sifon bile cekmeyen insanda her pislik vardir zaten..

İnsanın nasıl içi alır ya.. "içi almak-içeri almak" resmen mikropları sana yüklüyor ıyk

Tasarruf yapıcam diye pislik yapıyo akılsız ya.. hem taharet diye bi şey var ayakta şar şur yapılmaz öyle madem dini o kadar biliyo her şeyine dikkat edicek.. klozete de yapsa sıçrıyodur etrafa ıyyyy pis herif ya.. sifonu şaarrr diye çekmesin gerektiği kadar çekip bıraksın..
Çok biliyo yaşıyo gibi bi de işine geldiği gibi dini kafasına göre kullanmıyolar mı çok sinir oluyorum.. valla söylücen arkadaşım.. o utanmıyosa sen hiç utanmıycan.. hem öyle ayakta prostat olma riski çok yüksek.. bunu da mı bilmiyo

Kesin burnunu da karıştırıp yikamiyordur elini esin.huylandim bak şimdi bi takip et bence.

"Elimi vurmadigim icin yikamadim" yani tuvaletten sonra orasini yikamiyor ne varsa kaliyor. E adam iliski isteyince o pislik haliyle mi oluyor. Vajinaniz ecoli bakterisinden gecilmiyordur. Ay tam nefretlik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…