AYNEN DEĞİŞİK ÜŞENGEÇLİK Mİ SUYA KARŞI BİR GICIKLIKMI VARDIR NEderli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili
derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili
bazı erkek sifonu cimrilikten çekmiyor su faturası çok gelmesin diye
ama el yıkamama konusunda haklısın tuvaletin kapısına yağlı yada pis bir şey sürün
içeri girince mecburen yıkayacak banyo konusunda tahrik edip banyo yap kötü kokuyorsun dedin mi
Ayyyy arkadaşım bari sen yapma!!!derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili
Oyyyy oyyyy senin burun da alışmışsa demek...kötü kokmuyor terlemiyor o nasıl oluyor anlamadım bi türlü. bir giydiğini bi daha giymez sürekli çorap değiştirir rolon falan sürer .. cimrilik değil de neymiş az yapmış sifondan azcık şey için bir sürü su dökülüyormuş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen
kötü kokmuyor terlemiyor o nasıl oluyor anlamadım bi türlü. bir giydiğini bi daha giymez sürekli çorap değiştirir rolon falan sürer .. cimrilik değil de neymiş az yapmış sifondan azcık şey için bir sürü su dökülüyormuş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen
cuma hutbesinde hoca cenabet gezmenin günah olduğunu anlatırken kendisi nerde oluyo acabayapmıyor işte yarınki gün yaparsa yapıyo. veya bekletiyor perşembe akşamı yapıyo ki cumaya gidebilsin..
pis vücuduna rolon sürse nolur, bi giydiğini bi daha giymese nolurderli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili
Oyyyy oyyyy senin burun da alışmışsa demek...
Kimbilir iş arkadaşları ya da toplu taşıma araçlarında yanına oturanlar ne diyor?
cuma hutbesinde hoca cenabet gezmenin günah olduğunu anlatırken kendisi nerde oluyo acabanamaz kılan bi insan nasıl bu kadar pis oluyo. vakit namazlarıda kılıyomu yoksa sadece cumamı. senin bu adamla ilişkiyi nasıl miden kaldırıyo
sadece cuma.. 3 cuma geçirtmemeye çalışıyorum. perşembe akşamları alarm veriyorum yarın cuma diye.'' aaa doğru banyoya gireyim diyo '' hey Allahım
haklısın da napimm işte avuntu.. dişlerini de neyse ki sabahları işe gitmeden fırçalıyo sadece .hiç fırçalamamasından iyidir diyorum napim.Ayyyy arkadaşım bari sen yapma!!!
O vücuda elmas sürse ne zümrüt sürse ne?????
ilk başlarda böyle değildi. çocuk olursa özellikle bu yönden daha da kötüye gidecek her şey. banyo yapmaya üşenmese düzelir aslında libidoda sorun yok. sorun banyo( perşembe gününe denk geldiği zaman diyor ki yaparız ama yarın cumaya gitmem. bende bu konuda ayda yılda bir fırsat buluyorum diye gitme madem diyorum. sonra da vicdanım huzursuz oluyor. )
kusura bakma ama iğrenç ötesi bir eşin var.
Senin ansıl miden alıyor adamı.
Azıcık koku duysam ebeveynlerimi bile uyarırım.
Değil ki kocam böyle yapsa rencide ederim vallaha.
Değil sevişmek yanıma yaklaşamaz.
Çok yüz göz olmuşsun.
Boşanma nedeni.
Eeeee tamam işte buradan vur.seviyorum kardeş napim. çok da iyi bi insan beni mutlu ediyor. ama bu huyu.. ah bi normale dönse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?