Sifon Çekmeyen Koca :(

derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili

kötü kokmuyor terlemiyor o nasıl oluyor anlamadım bi türlü. bir giydiğini bi daha giymez sürekli çorap değiştirir rolon falan sürer .. cimrilik değil de neymiş az yapmış sifondan azcık şey için bir sürü su dökülüyormuş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen

Oyyyy oyyyy senin burun da alışmışsa demek...
Kimbilir iş arkadaşları ya da toplu taşıma araçlarında yanına oturanlar ne diyor?

heh aynen işte bir tanıdığım öyle diyor ve yapıyordu pintilik diyelim o zaman
kavga ederek eşi vazgeçirdi
kıyafet konusunda titiz o zaman özellikle cuma günü taciz etsende yapmaz mı
zevk suyu gelsede abdest gerekir ki

yapmıyor işte yarınki gün yaparsa yapıyo. veya bekletiyor perşembe akşamı yapıyo ki cumaya gidebilsin..
cuma hutbesinde hoca cenabet gezmenin günah olduğunu anlatırken kendisi nerde oluyo acaba namaz kılan bi insan nasıl bu kadar pis oluyo. vakit namazlarıda kılıyomu yoksa sadece cumamı. senin bu adamla ilişkiyi nasıl miden kaldırıyo
derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili
pis vücuduna rolon sürse nolur, bi giydiğini bi daha giymese nolur

Ayyyy arkadaşım bari sen yapma!!!
O vücuda elmas sürse ne zümrüt sürse ne?????
haklısın da napimm işte avuntu.. dişlerini de neyse ki sabahları işe gitmeden fırçalıyo sadece .hiç fırçalamamasından iyidir diyorum napim.

kusura bakma ama iğrenç ötesi bir eşin var.
Senin ansıl miden alıyor adamı.
Azıcık koku duysam ebeveynlerimi bile uyarırım.
Değil ki kocam böyle yapsa rencide ederim vallaha.
Değil sevişmek yanıma yaklaşamaz.
Çok yüz göz olmuşsun.
Boşanma nedeni.

Abdest almıyor yani öyle mi
Yolarım o adamı ben, valla çok sabırlısın

seviyorum kardeş napim. çok da iyi bi insan beni mutlu ediyor. ama bu huyu.. ah bi normale dönse

cumayada senin zorunla gidiyo anlaşılan. gittiğine eminmisin. hissederek gitseydi zaten bu konuda hassas olurdu. normalde insanlar cumaya gitcem diye özellikle gusül alırlar.

Sifon çekmek bir alışkanlıktır.ben dahil çevremdeki herkes yani eşim ve çocuklar wc ye girdiğinde birşey yapmasalar bile sifonu çekerler. Haftada bir gün banyo olayı resmen pasaklilik. Eşiniz madem ki cuma namazına camiye gidecek kadar dindar ona temizliğin imandan geldiğini hatırlatın. Ne demek wc den çıkıp el yikamamak?
Hergün değilse bile iki günde bir dus almak zorunda.yazları sıcak havalarda hergün yapılır duş.
Bu konuda baskı yapın.Benim eşim dağınıktir buna bile tahammülüm yok.pis olsa yanına yaklaşmazdim..

Bu nasıl bişey ya. Özellikle banyo meselesi. Yazın da mı böyle? Kokar yahu! Bi banyo yapmak ne kadar sürer, taş çatlasın yarım saat. Ki erkek bu, saçını kurutma, tarama derdi yok. Bu adama karşı nasıl istek duyabiliyorsunuz? İnsan ister ki karşısındaki kişi güzel koksun, temiz olsun vs. Aksi takdirde olmaz o iş. Anlamadım ben sizin olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…