Sifon Çekmeyen Koca :(

Ter kokusu, banyo yapmama kakanın yanında gayet abdurrahman çelebi kalıyor. Dünyada b.ktan daha iğrenç ne olabilir ki?

Ter kokusu, banyo yapmama kakanın yanında gayet abdurrahman çelebi kalıyor. Dünyada b.ktan daha iğrenç ne olabilir ki?

Ne bileyim bana da elini yıkamayan, banyo yapmayan bakımsız bir adam daha iğrenç geldi. Hani sifonu çekip, çamaşır suyu dök gitsin, haaa hep olunca o da berbat da, ama yıkanmayan adamı nasıl yıkıcan ki? Sifon çekmemek de ayrı sorunsal, pislik ama ortalarda gezen bir kokarca düşüncesi çok irrite edici.

İkisi de öğğğk diyelim olsun bitsin cherry, haaa

Ben anlamadım ki ilişki sonrası abdest almıyor mu alıyorsa cumaya gitmekle ne alakası var?

Hayır birde duş almayan bir adamla ilişki de hoş olmaz kokar ya!
Yani gusül abdesti var diyelim arkadaşın pazardan neden perşembe ilişkiye girip tekrar alsın. Sadece namaz abdesti alıp cuma'ya gidiyor. O arada neyse ki ellerde bir sudan geçiyordur.

Benim eski koca adayımda çekmezdi.
Bigün çok güzel mıçtım kapağıda kapadım adam girdi ve tepki

" Amanda aman Benim karımın totosu ne çok çalışmış bugün" bide sarılıp öpmüştü.

Çözümü durup durup sifonu çekmekte dakka başı çamaşır suyu dökmekte buldum pes etti .

O evdeyken sürekli sifonu çek yıkanma konusuna gelince zorla yıkansın duştayken çağır ıslat mecbur kalsın.
Kokuyosın de ki kokar

İsyan bayrağını çekmezsen senin eşin uslanmaz. Birgün havadan nem kapıp tartışma çıkar. Yeter ya tuvaletten çıkar ellerini yıkamazsın, sifonu çekmezsin, doğal olması gereken birlikteliği haftalık rutine bağlarsın bu ne de. Madem karı koca ilişkisini rahatça yaşayamayacaktınız ne diye kendine güvenip evlenmiş? İsyan bayrağı çekmeyince erkekler pek anlamıyorlar.

Ben de genellikle bazi erkeklerin cumaya gidecegim abdest yenilensin diye perşembe iliski yasayip sonra abdest aldigini duymuştum.
Ay senin kocaya annesi tam tuvalet eğitimi verememiş. Tuvalet eğitimi sadece tuvalete gidip zıçmaktan ibaret değil . Ardından sifonu çekip elini yikamak diye birşey de var.

Oha ya okudukça neler cikiyor adam gusül abdest olmadan dolasiyor yani Yuh artik. Muslumanim diyen biri gusül abdestsiz nasil durabilir. Bir ezan vakti geçirmek bile çok günah.
Ayyy cins bu adam resmen tiksinç.

Adam resmen pis, üzgünüm. Nasıl çözersiniz onu da bilemedim sonuçta bu eğitim aileden gelir bir yaştan sonra değişmesi zor gibi.

Cumaya gitmeyi biliyor ama abdrstsiz dolaşmaması gerektiğini bilmiyor ilginçmiş, ben olsam sevişmem o adamla Taharetlenmiyordur şeyi de mikrop yuvasıdır onun

Benim eski ev arkadaşı . Da wc yi hep. Poklu bırakırdı. Sifonu çekerdi ama arkasını dönüp bakmazdi hiç ve ben aylarca bu sıkıntıyı çektim söylemeye utandım. İgrenccdi. Yaşlılarda da çok oluyor anneler babalar falan gözler iyi gormuyor mudur nedir. İyyghhh

Benim eşim der ki kimsenin elini sıkmak istemiyorum. ...Çünkü erkeklerin %75 i ellerini yikamiyor tuvalette görüyorum....varın gerisini siz düşünün

Biraz alakasız ama Kırgız Moğol vb kisiler de böyle oluyo. İkisi ile aynı evde kalmıştım mogol idiler. Meger wc den çıkınca el yıkama alışkanlıkları yokmuş. Yaptiklari yemekleri yemiyordum

Cnm merak ettim, kaç senedir evlisiniz? Evlenmeden önce görüşürken hiç mi farkına varmadınız, görmediniz? Allah kolaylık versin zor bi durum. Birde eşinizin işi ne?

Daha neler kocan pislikte sınır tanımıyor ,yerinde olsam elinden hic birsey almam yemem bana dokunmasina izin vermem vs vs bosanmaya kadar gider bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…