- 23 Ağustos 2012
- 52.392
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.556
- 898
Diğer ikisinin çözümü yok, bunun var en azından. Yoksa bence de berbat bişey, tuvaletten çıkarken 3-4 kez kontrol eden biriyim, utanırım başkası girip benim tatamı görse, kocam, anam, bacım bile olsa...
Bende çok merak ettim vallaÇok merak ettim. Söyle, söyle
Ter kokusu, banyo yapmama kakanın yanında gayet abdurrahman çelebi kalıyor. Dünyada b.ktan daha iğrenç ne olabilir ki?
Yani gusül abdesti var diyelim arkadaşın pazardan neden perşembe ilişkiye girip tekrar alsın. Sadece namaz abdesti alıp cuma'ya gidiyor. O arada neyse ki ellerde bir sudan geçiyordur.Ben anlamadım ki ilişki sonrası abdest almıyor mu alıyorsa cumaya gitmekle ne alakası var?
Hayır birde duş almayan bir adamla ilişki de hoş olmaz kokar ya!
Söylüyorum ozaman, anlattığına gore gece yatmaya gittiklerinde balgamini çıkarıp yatağa ve yastiga cikariyormus. Kadın hergun bu gerizekalı kocam yüzünden carsaf yıkıyor um diyirduÇok merak ettim. Söyle, söyle
evet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. veya azcık şey yapmış sifondaki bir sürü suyu dökmeye ne gerek varmışş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen.. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )
ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
anladım ki ailesi kural koymamış.
( derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili)
Sifon çekmemesi, elini yıkamamasından, banyo yapmamasından daha masum bir olay. Sifonu sen çekersin neyse de, diğerleri böğğğğ yani, adamın elini tutasın gelmez.
Bence banyonun muhtelif yerlerine "Sifonu Çek", "Elini Yıka", "Banyo Yap" diye yaz. Belki dank eder, yapar bunları...
Biraz alakasız ama Kırgız Moğol vb kisiler de böyle oluyo. İkisi ile aynı evde kalmıştım mogol idiler. Meger wc den çıkınca el yıkama alışkanlıkları yokmuş. Yaptiklari yemekleri yemiyordumevet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. veya azcık şey yapmış sifondaki bir sürü suyu dökmeye ne gerek varmışş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen.. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )
ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
( derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili)
Cnm merak ettim, kaç senedir evlisiniz? Evlenmeden önce görüşürken hiç mi farkına varmadınız, görmediniz? Allah kolaylık versin zor bi durum. Birde eşinizin işi ne?evet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. veya azcık şey yapmış sifondaki bir sürü suyu dökmeye ne gerek varmışş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen.. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?