- Konu Sahibi denizkizi48
-
küçükk orta boy sepetler alıppp içine yerleştirmekk olabilirr
nasıl sepet mesela. benim sepet takımım var 3 boyda.başka amaçlı kullanıyorum kapaklı kutu gibi yanikapağı arkaya doğru açılıyor o tarz. öyle sepet mi yoksa yayvan açık sepet mi.
:)))) benim tam şu anda açmak istediğim konuyu açmışsın aynı dertten bende muzdaribim. parfum sıslerı makyaj malzemeler. ben ortaya bı sepet koydum. bı kısmı onda ama hepsını almıyor sepet yıne mecburen yarısını ındırıom sılıom koyuyorum bazen dıyorum cekmeceye dız hepsını aynanın önunu bosalt
bazen bende öyle diyorum ama aynanın önünde olmalarını seviyorum sık sık kullandığım şeyler bide çünkü bayılırım dizmeye bekarken babam kızardı kuaför mü burası kızım diye herşeyi sermişsin derdi
yayvan süslü sepetlr oluyor ben mobılyama uygun vardı bı tane evde onu kullanıyorum.
nasıl sepet mesela. benim sepet takımım var 3 boyda.başka amaçlı kullanıyorum kapaklı kutu gibi yanikapağı arkaya doğru açılıyor o tarz. öyle sepet mi yoksa yayvan açık sepet mi.
senn neeler düşünüyosun mesalaa önerilerdee ben sepet dedim yadaa banyo dolabıı varsa içine doldurr nemli yere dayancak ürünlerini
esktraa bii dolapp bence gerek yokiii dahaa portetif şeylere yönell
mesela ben banyo vücut saç ile ilgili malzemeleri banyoda raf ve çekmecelerde saklarım. makyajı da banyoda yaptığım için malzemelerim bi makyaj çantasının içinde yine banyoda dolap çekmecesinde durur. ojelerim de başka bi kutuda yine banyoda durur. şifonyerin üstünde sadece parfümler var.ben de senin aksine açıkta çok bişey olsun istemem. her konuda. mutfakta banyoda salonda.
senin çoksa eğer ve açıkta olmasını istiyorsan malzemelerini şimdi çok şık organizerler var piyasada. cam gibi şeffaf. ama plastik olan ve çekmeceli olan tamir malz. amaçlı olanlardan değil bu dediğim. şimdi resim bulamadım.
işte onlardan bi kaç tane edinip katogorilere ayırarak kimini ayna önünde kimini çekmece içinde tutarsın diye düşündüm ben..deo parfüm şişelerini de ayrı bi hasır kutuda dikey olarak yerleştirirsin. toz alırken pratik olur böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?