MSN :)Facebook çıktı düzen bozuldu arkadaş
Acaba daha önceleri (facebook, twitter, instagram yokken) nelere takılıp tartışıyodu bu insanlar? Neyi sorun haline getiriyorlardı? Ya da eşlerini, sevgililerini nerden, nasıl takip ediyorlardı? Kafamda deli sorular
neden ıstıyorsun sıfresını bılıp napıcaksın yahu5 yıldır devam eden sorunsuz ve çok güzel devam eden bir ilişkim var. ancak ben erkek arkadaşımın hiç bir sosyal medya şifrelerini bilmiyorum çünkü vermiyor, üç dört defa istedim ancak vermem vermiycem diyip duruyorneden diye sorduğumda ise çünkü ilk başlarda sen kendin demiştin vermem diye, ancak ben böyle bir şey dediğimi hiç hatırlamıyorum demiş olsam bile ayrılma noktasına geldiğimiz durumlarda bile istediğimde vermiyor. Bana güvenmiyor musun diyor. ben ona sonsuz güveniyorum. sadece her defasında vermem dediğinde aklım takılıyor istemsizce ve üzülüyorum, bir anlam veremiyorum. Sizce neden böyle yapıyor
Kırmızı aldığım yere çok güldümGüvenen insan sevgilisinin kocasının/karısının şifresini istemez. Biri size koyun dese kızarsınız ama eşiniz sevgiliniz şifre isteyince verirsiniz, niye çobana mı ihtiyacınız var?
Ne münasebet?Belki adam cinsel organında çıkan sivilceyi anlatacak,akıl danışacak? Hem de sizin de o konuşmayı okuyabileceğinizi bilmeden.
Lütfen özel hayatınız olsun azıcık. Sonra da ilişki bitince, ben mahvoldum, kendime güvenim sıfırlandı, diye konular açıyorsunuz.
Siz ikiniz aynı insan değilsiniz, ortak hesap bana liseli çocukların yapacağı bir şeymiş gibi geliyor ancak.
Güvenen insan sevgilisinin kocasının/karısının şifresini istemez. Biri size koyun dese kızarsınız ama eşiniz sevgiliniz şifre isteyince verirsiniz, niye çobana mı ihtiyacınız var?
Ne münasebet? Belki arkadaşı adama cinsel organında çıkan sivilceyi anlatacak, akıl danışacak? Hem de sizin de o konuşmayı okuyabileceğinizi bilmeden.
Lütfen özel hayatınız olsun azıcık. Sonra da ilişki bitince, ben mahvoldum, kendime güvenim sıfırlandı, diye konular açıyorsunuz.
Siz ikiniz aynı insan değilsiniz, ortak hesap bana liseli çocukların yapacağı bir şeymiş gibi geliyor ancak.
5 yıldır devam eden sorunsuz ve çok güzel devam eden bir ilişkim var. ancak ben erkek arkadaşımın hiç bir sosyal medya şifrelerini bilmiyorum çünkü vermiyor, üç dört defa istedim ancak vermem vermiycem diyip duruyorneden diye sorduğumda ise çünkü ilk başlarda sen kendin demiştin vermem diye, ancak ben böyle bir şey dediğimi hiç hatırlamıyorum demiş olsam bile ayrılma noktasına geldiğimiz durumlarda bile istediğimde vermiyor. Bana güvenmiyor musun diyor. ben ona sonsuz güveniyorum. sadece her defasında vermem dediğinde aklım takılıyor istemsizce ve üzülüyorum, bir anlam veremiyorum. Sizce neden böyle yapıyor
Kırmızı aldığım yere çok güldümdoğru gerçekten
Gençlerimiz herşey benim istediğim gibi olsun ben yönetiyim ipler elimde olsun istiyorlar
Bu benim başıma geldi cidden. Eski erkek arkadaşım, izin isteyip facebookunu benim bilgisayarımda açmıştı ben de bazen iş için facebooku kullanıyordum, mail gibi. Bir arkadaşım mesaj attı ve ben de dalgınlıkla açtım baktım, çıkış yapmamış ve ilk gördüğüm mesaj korunmasız ilişki yaşayan arkadaşının endişeyle attığı bir mesajdı.
Sonra da o arkadaşı her gördüğünde o organ gelecek aklına. Gözü kayacak falan..Konu sahibine de dert valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?