şifre meselesi..

Benimkini istedi diye çok kavgalar ettik başlarda ama birlikteyken hem onun hem kendi facemi açıp bakıyoruz ama o yanımda yokken açıpta bakmam oda öyle.
Mesela bazen telefonumu alır whatsappa girer sudeyle konuşmamıza bakma hayatım kızsal mevzular diye uyarırım.
Ama karşıdaki ısrarla şifreyi vermeyince insanın güvenesi varsa da birşeyler dürtüyor sizi anlıyorum.

Facebook çıktı düzen bozuldu arkadaş

Acaba daha önceleri (facebook, twitter, instagram yokken) nelere takılıp tartışıyodu bu insanlar? Neyi sorun haline getiriyorlardı? Ya da eşlerini, sevgililerini nerden, nasıl takip ediyorlardı? Kafamda deli sorular

Vermiyceem vermiycem sifre benim degil mi vermiyceem
Ya madem guveniyosun neden istiyosun?
Aldatacak adam baska hesap acar en olmadi gizli telefon kullanir yine aldatir..

Ben bunun saygıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum her ilişkinin dinamiği farklı.
Ben sevgilimin şifresini herşeyini bilirim. Vermek istemese güvenim kırılırdı. Giriyor muyum hayır ama vermeseydi kuşkulanırdım.

MSN :)

Gereksiz bir inatlaşma olmuş.
En güzeli sosyal medya kullanmamak.

kaç yaşındasınız? 15 -16 mı? Hiç sevmiyorum şu şifre muhabbetini. Vermesin zaten. Herkesin bir özel alanı olsun. 30 yaşıma geldim bir kere bile bir erkek arkadaşımın telefonunu elime almadım. Şifre istemedim. Hele ortak hesap kullanılanlar var. Onlar ayrı bir olay. Benim facebook hesabımda erkek arkadaşımın hoşuna gitmeyen fotoğraflar vardı minili, bikinili vs. onları siler misin dedi. Dedim sen sil meşgulum şifreyi verdim. Bende benimkini vereyim dedi yok istemiyorum ben sana güveniyorum dedim. Zaten o günden sonra da hiç girmedi girse mesaj geliyor telime. Adam 50 tane hesap açar ruhun duymaz. Böyle yaparak daha çok uzaklaştırıyorsunuz kendinizden. Benim arkadaşımın eşi 2. bir telefon alıp aksamlari arabada bırakıyormuş yakaladı ama. Yani yapmak isteyen zaten yapar..

Güvenen insan sevgilisinin kocasının/karısının şifresini istemez. Biri size koyun dese kızarsınız ama eşiniz sevgiliniz şifre isteyince verirsiniz, niye çobana mı ihtiyacınız var?
Ne münasebet? Belki arkadaşı adama cinsel organında çıkan sivilceyi anlatacak, akıl danışacak? Hem de sizin de o konuşmayı okuyabileceğinizi bilmeden.
Lütfen özel hayatınız olsun azıcık. Sonra da ilişki bitince, ben mahvoldum, kendime güvenim sıfırlandı, diye konular açıyorsunuz.
Siz ikiniz aynı insan değilsiniz, ortak hesap bana liseli çocukların yapacağı bir şeymiş gibi geliyor ancak.

neden ıstıyorsun sıfresını bılıp napıcaksın yahu
bıtek benım mı aklıma gelmıyor boyle seyler
sosyal medya kullanan bırıyle gorusme kokten cozum

Neden her şeyi ortaya dökmek istiyorsunuz?
Ben bu konularda konu sahiplerini haklı bulmuyorum.
Biraz empati kurun. Benim bir derdimin yakın arkadaşımın erkek arkadaşı tarafından bilinmesini istemem mesela.

'Şifremi vermiyorum dediği için güvenemiyorum' diye bir aldatmaca da mevcut. Şifreyi verirse de kendi sosyal hesaplarınızdan çok onu takip edeceksiniz zaten.
Benim eşimin ki bende var çünkü ben açmıştım hesabını. Değiştirirse sormam.

Kırmızı aldığım yere çok güldüm doğru gerçekten
Gençlerimiz herşey benim istediğim gibi olsun ben yönetiyim ipler elimde olsun istiyorlar

Sonra da o arkadaşı her gördüğünde o organ gelecek aklına. Gözü kayacak falan..Konu sahibine de dert valla.

Ben olsam ben de vermem ve karşımdakinden de asla istemem. İlla aldatma şüphesi olacak diye bir şey yok. Herkesin özel alanları olmalı bence ve karşılıklı saygı duyulmalı.

Siz eger ilk baslarda "vermem" dediyseniz o da dogal olarak vermeyebilir kisilik meselesi. Ama simdi guzelce konusun sen de ver o da versin. Birbirinizin sifrelerini bilin. Ama uzatmayin bu konuyu . Ama eger "vermem" demediyseniz sifrelerini vermemesi ciddi sorun guvensizlik olusturur . Bir iliskide de guven olmazsa olmazdir. Iyi dusunun.

sana şöyle söyliyim, bana eski sevgilim telefonumu vermicem dediğinde ben başka bir kızla konuştuğunu öğrenmiştim, yani ayrılma noktasında bile seni kaybetme pahasına vermiyorsa, zaten öteki türlüde kaybedeceği için en azından haklı taraf ben olayım diye vermiyordur.

Konuyu yanlış açmışsınız 2.sayfadaki bilgiyi vererek konuyu açmalıydınız böyle olunca sevgiliniz haklıymış gibi görünüyo ama değil

Kendi özel alanlarınız olmalı, telefon ve pc mesajları da bu alanda kalmalı. Benim kız kıza sohbetlerimi eşim neden bilsin.
Ne şifre veririm ne de isterim, eşimin de hiç talebi olmadı.
Şifremi vermemem eşimin arkasından iş çevirdiğim anlamına da gelmez.
Bu kadar ısrara ne gerek var?

Kırmızı aldığım yere çok güldüm doğru gerçekten
Gençlerimiz herşey benim istediğim gibi olsun ben yönetiyim ipler elimde olsun istiyorlar

Sonra da o arkadaşı her gördüğünde o organ gelecek aklına. Gözü kayacak falan..Konu sahibine de dert valla.
Bu benim başıma geldi cidden. Eski erkek arkadaşım, izin isteyip facebookunu benim bilgisayarımda açmıştı ben de bazen iş için facebooku kullanıyordum, mail gibi. Bir arkadaşım mesaj attı ve ben de dalgınlıkla açtım baktım, çıkış yapmamış ve ilk gördüğüm mesaj korunmasız ilişki yaşayan arkadaşının endişeyle attığı bir mesajdı.
Oluyor yani böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…