şifre meselesi..

TEK TEK HARFLERİ OKUDUM YEMİNLEN.

Hadi yine yazı görmüşsün ya görsel bişey olsaydı

Vermezse bende vermezdim tabi. Senden gizli is yaparsa o ayri konu.. Ben facemi kapattim coktaann

Şifreyi vermiyorsa zorlamayın sonra dahada çok inat eder.. Benimkinin şifresini bende bilmiyorum. Arada şeytan dürtüyor iste diyor ama istemiyorum!

Şifre isteme inadı nedir hiç anlamam eşimin sadece telefon şifresini bilirim onu da açıp bakmam bazen fotoğraf falan almam gerektiği zaman lazım oluyor yoksa kurcalamam. Eşimde benim şifrelerimi bilmez ne gerek var. Herkesin özel alanı olmasi lazim.

Sifre kismini bilmemde, eski sevgililerini aratmasi hoş degil. Ben bunu gorsem ,sifresini istesem vermese sakladigi bir sey mi var diye dusunurdum acikcasi.

bi iliski yasiyo olabilirsiniz ama bu sizin ayri ayri bireyler oldugunuz gercegini degistrmiyo.neden israrla istiyosun? durduk yere kendi icine suphe dusurmkten bska bsey degil..inat etmis bnce senn ona guvenmedgni dusunuyo bu yuzden vermek istemiyo sfreyi.bnm kocam bnden israrla istese bnde vermem yani ..ne bu guvenszlik derim.

niye istiyorsun ki ben sevgilimden asla istemem cunku ozel orasi ya bir halt yiyecek adam baska facebooktan baska isimle yer zaten ruyun duymaz bence isteyip te aklina karpuz kabugu dusurme adamin ben sevgilimin tel sefresini biliyorum telefonda butun hesaplar acik saatlerce de bende kalir bildirim gelse bakmam inan ki cunku ozeli boyle seylerle iliskiyi bozarsin cizgi olaun biraz arada ya

Herşeyin şifresini alırım ne demek vermiyorum?
Şuana kadar kim şifresini vermese bişeyler saklasa altından bişey çıktı. Madem kendi vermiyo bari sadece mail şifresini ögren yada gizli soruyla kırmaya bak.
O şifreler bende olmasa gece uyuyamam valla ne kadar güvensemde illa olucak.
Hatta iphone kimliğinin şifresini bile bilirim onuda nerdesin diye mesaj atıp aramamak için kullanıyorum hooop açıyorum iphonumu bulu nerdeymiş nereye gidiyomuş şak diye görüyorum

Ben ortak hesabı olan, şifresi eşinde / sevgilisinde gezen kimseler ile samimi olmuyorum, kasten mesafe koyuyorum.

Ben kimsenin hem kocası ile hem karısı ile arkadaş olmak zorunda Değilim. Tercih Hakkım var.

Ağır konuşucam bu tarz insanların öz saygılarının olmadığını , kendilerini birey olarak görmediklerini düşünüyorum.

Güvenmiyorsunuz bence. Belki de gerçekten güvenmemeniz gereken birşey hissettiniz.

Bence takılmayın böyle şeylere. Zamanında aynı tartışmaları bende yaşadım tutturdum şifre de şifre diye erkek arkadaşımda inada bindirdi ısrarla vermedi. Sonunda çok alakasız bi zamanda verdi bana şifresini. Bu seferde ben yaptıgımdan utandım. Şifre vermiyor diye hemen başka biri mi var demeyin. Hiçbir erkek sevgilisinin bildigi bir hesaptan kendine başka birini bulmaz bunu yapmak istedikten sonra ayrı bi hesap açar ruhunuz bile duymaz. O yüzden takılmayın böyle şeylere güvensizlik çok kötü birşey

bu tür şeylerle zihninizi meşgul etmeyin; kendinize zarar.
merak, kediyi öldürmüş diye bir söz vardır. olan bizlere olur yine.

ben 6 yillik kocamin sifrelerini bilmiyorum o da benimkileri..
istemem ben oyle kafasina gore hesaplarimda gezinmesini,oyle gizlim saklim oldugunda da degil gercekten prensip meselesi..
1 kere dahi sormadim mail face..vs sifresini 1 kere..
bildigim tek sifresi tlf kilit sifresi o kadar

insanların hiç mi özeli olmayacak şifreleri ben de olsam vermezdim

istemen çok gereksiz.

ben ne isterim ne kendi şifremi veririm.

biraz özel alan bırakın kendinize.

şifresini vermemesi yanlış bir şey yaptığı anlamına da gelmez.

gel vazgeç bu sevdadan

İnadına vermiyordur, bişey olduğundan falan değil. Sevgilim benden istese ben de vermem. Ne münasebet arkadaş? Ben aldatacak olsam Facebook üzerinden falan aldatacak kadar salak mıyım? Herkesin bi kişiseli, özeli var yani neden sevgilime vereyim şifremi? Çok saçma. Ben bu şifre alışverişleri liselilerde kaldı sanıyordum ama koskoca insanlar bunu devam ettiriyorlar. Şaka gibi.

Ya su sifresini istedim vermedi sifresini benle paylasmio konularina cok ozur dilerim ama acaip sinirleniorm ya. Vermesin zaten iyikide vermio cok da iyi yapio vermemekle umarim israrindan bikip pes ederek vermez de hicbi zaman. Ya Onun da senden ayri kendine ait özel bi alaninin yasantisinin olmasi gerektiinin farkinda misin? Esimle toplamda 12 seneye yakindir tanisiriz 5 yildir birlikteyiz 2 yildirda evliyiz ben onun o benim sifremi bilmez bilmesi de gerekmez benim de bilmem gerekmez kocam dahi olsa onun kendisine ait bi kisisel alani var evli ciftlerin kendine ait ayri gayri nesi olabilir gb bi sacmaligida kabul etmem adamin arkadasi derdini anlatir benim arkadasim bana icini dokebilir mahremini anlatabilir bunlari sirf esim oldugu icn kocamin gormesine yada ben onun esi oldugum icn arkadasinin ozelini gormeme yetecek hakki vermio hicbirimize. Ya bazen oyle patavatsiz ama iyi niyetle bazi seyler paylasilabilioki arkadaslarla aramizda facede tamam biz kizkiza kendi aramizda gulup geciorz ama kocamin gormesini de istemem esiminde tabiri caizse okuz arkadaslari var tanidiim onlarin yaptigi gerzekce paylasimlari yuzunden esimin basinin etini yiceime hic gormeim daha iyi yani. Insanlarin evli dahi olsalar ozel alana ihtiyaclari vardir ve sen o ozel alani ihlal edemezsin. Esim de benden israrla face sifremi istese bende inadina vermem cnk emin ol esim dahi olsa buna hakki yok seninde sevgilinden sifreni ver sifreni ver die istemeye hakkin yok. Ozel alanini ihlaldir ve ozur dilerim buyuk saygisizliktir. Adam seni aldatacak olsa faceden mi aldatcak Allah aşkına isteyen oyle guzel saman altindan su yurutur ki agzin acik kalir face sifresini isteyerek sık bogaz ettigin gunlere lanet edersin. Yapma rahat birak cocugu. Ozel alanini ihlal etmezsen daha buyuk saygi kazanirsin birak aldatacak adam her turlu is cevirir. Ayrica surekli sifre sifre sifre die sora sora esegin kulagina su kacirma yapmayacagi varsa yaptirtma cocuga bisileri zorla yoldan cikarma.

Klavyene sağlık. Şifre paylaşımı mevzusunda en çok kızdığım şeylerden birisi bu aslında. Bir arkadaşı özelini paylaşmıştır ya da paylaşmak ister falan, olmaz yani şimdi. Benzer olay başıma gelmişti. Çok sevdiğim bir kız arkadaşıma zamanında Facebook'tan mesaj attım okulla ilgili bir konuda. Kendisi samimi sayılabilecek bir arkadaşımdı, yüz yüzeyken akıl falan danıştığım, bir sıkıntım olunca paylaştığım bir insandı. Attığım mesaja cevap geldi falan, daha sonra kendisinin söylemesiyle öğrendim ki bana o cevabı yazan kişi kendisi değil sevgilisiymiş. Arkadaşımın facebook hesabına o an sevgilisi girmiş, ben de arkadaşımı online görünce mesaj attım ve cevap gelince de arkadaşımın yazdığını düşündüm, meğer sevgilisi yazmış. Çocuk bana kafasına göre cevap veriyor, iki gün sonra arkadaşıma söylüyor Wurstria geçen gün mesaj atmış, senin yerine ben cevap yazdım diye. Arkadaşım bana bunu sohbet esnasında söyledi. Benim de hiç aklıma gelmemişti ergenler gibi birbirlerinin hesaplarına girecekleri falan... Arkadaşıma dedim ki, sevgilin senin hesabına giriyor iyi hoş da, diyelim ki o esnada da ben sana bir özelimi, kendimle alakalı bir durumumu anlatan bir mesaj yollasam, birşey hakkında akıl danışma amaçlı mesaj atsam falan, sevgilin de görecek mi, okuyacak mı yani? dedim. Okusun, ne olacak, ne var bunda falan dedi arkadaşım. Ben de tamam dedim. O günden sonra da mesafe koydum. Hoş değil böyle şeyler, çocuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…