- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
TEK TEK HARFLERİ OKUDUM YEMİNLEN.Şifresini alıp napacaksın? Ne kadar ayıp bir şey yaaa istemek bile. Sonra da bana saygı duysun. Senin daha kendine saygın yok ki, hırsız gibi onun hesaplarını mı karıştıracaksın? Bana çok saçma ve basit bir şey geliyor bu durum.
A-L-D-A-T-A-C-A-K K-İ-Ş-İ İ-S-T-E-R-S-E-N 7-24 Y-A-N-I-N-D-A O-L Y-İ-N-E A-L-D-A-T-I-R. Sıkmayın bu kadar erkekleri yahu....
Hadi yine yazı görmüşsün ya görsel bişey olsaydıBu benim başıma geldi cidden. Eski erkek arkadaşım, izin isteyip facebookunu benim bilgisayarımda açmıştı ben de bazen iş için facebooku kullanıyordum, mail gibi. Bir arkadaşım mesaj attı ve ben de dalgınlıkla açtım baktım, çıkış yapmamış ve ilk gördüğüm mesaj korunmasız ilişki yaşayan arkadaşının endişeyle attığı bir mesajdı.
Oluyor yani böyle şeyler.
Klavyene sağlık. Şifre paylaşımı mevzusunda en çok kızdığım şeylerden birisi bu aslında. Bir arkadaşı özelini paylaşmıştır ya da paylaşmak ister falan, olmaz yani şimdi. Benzer olay başıma gelmişti. Çok sevdiğim bir kız arkadaşıma zamanında Facebook'tan mesaj attım okulla ilgili bir konuda. Kendisi samimi sayılabilecek bir arkadaşımdı, yüz yüzeyken akıl falan danıştığım, bir sıkıntım olunca paylaştığım bir insandı. Attığım mesaja cevap geldi falan, daha sonra kendisinin söylemesiyle öğrendim ki bana o cevabı yazan kişi kendisi değil sevgilisiymiş. Arkadaşımın facebook hesabına o an sevgilisi girmiş, ben de arkadaşımı online görünce mesaj attım ve cevap gelince de arkadaşımın yazdığını düşündüm, meğer sevgilisi yazmış. Çocuk bana kafasına göre cevap veriyor, iki gün sonra arkadaşıma söylüyor Wurstria geçen gün mesaj atmış, senin yerine ben cevap yazdım diye. Arkadaşım bana bunu sohbet esnasında söyledi. Benim de hiç aklıma gelmemişti ergenler gibi birbirlerinin hesaplarına girecekleri falan... Arkadaşıma dedim ki, sevgilin senin hesabına giriyor iyi hoş da, diyelim ki o esnada da ben sana bir özelimi, kendimle alakalı bir durumumu anlatan bir mesaj yollasam, birşey hakkında akıl danışma amaçlı mesaj atsam falan, sevgilin de görecek mi, okuyacak mı yani? dedim. Okusun, ne olacak, ne var bunda falan dedi arkadaşım. Ben de tamam dedim. O günden sonra da mesafe koydum. Hoş değil böyle şeyler, çocuk gibi.Güvenen insan sevgilisinin kocasının/karısının şifresini istemez. Biri size koyun dese kızarsınız ama eşiniz sevgiliniz şifre isteyince verirsiniz, niye çobana mı ihtiyacınız var?
Ne münasebet? Belki arkadaşı adama cinsel organında çıkan sivilceyi anlatacak, akıl danışacak? Hem de sizin de o konuşmayı okuyabileceğinizi bilmeden.
Lütfen özel hayatınız olsun azıcık. Sonra da ilişki bitince, ben mahvoldum, kendime güvenim sıfırlandı, diye konular açıyorsunuz.
Siz ikiniz aynı insan değilsiniz, ortak hesap bana liseli çocukların yapacağı bir şeymiş gibi geliyor ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?