ben bu konuda şöyle düşünüyorum;
erkek arkadaşınız size güveniyor olabilir, siz de ona, peki sizin arkadaşlarınız erkek arkadaşınıza güvenmek zorunda mı, belki size bir foto gönderecek sadece siz göreceksiniz diye, ama erkek arkadaşınızda şifre var o bakabiliyor. ya da tam tersi onun arkadaşları için geçerli bir durum. adam bir derdini anlatıcak sizin erkek arkadaşınıza, ama sizde şifre var, çat diye açıp okuyorsunuz, belki mahrem bir konuyu.
o yüzden şifre paylaşımını zorunlu nedenler haricinde hoş karşılamıyorum. bu tarz arkadaşlarım varsa da ona göre davranıyorum.
Kesinlikle,ortak hesaplar hele ayyyy, geçen sene mastitle ilgili yazmıştım arkadasa meme anlatıyorum düşün, Ayy tatlım eşim okumuş o söyledi yazdığını demez mi pes yani
ortak hesaplar zaten çok değişik geliyor bana, bir durum bildirimi yapıyor mesela, kim yaptı anlamıyorum.
mesela benim olduğum bölgeye gelmiş, ama arkadaş mı yoksa eşi mi, arayayım mı...
çok mu zor iki ayrı hesap açmak :)
aslında yalnızca instagram şifresini istedim her defasında.. onunlayken girip hesabında bakıyorum ne var ne yok diye.. normalde şifresini vermese de uzatmazdım hic tamam deyip geçerdim. gecen gün yanımdayken telefonundan instagram profil arama yerine baktım kimleri aramış diye, boştu. ancak arama yerine bir iki harf yazınca aratılan kişiler direkt olarak çıkıyor. ben de öyle yaptım ve iki eski sevgilisini arattığını gördüm. ve cok üzüldüm. ona sorduğumda inkar etti. ama ben hala arattığına inanıyorum. aynı kişileri çok önceden facebook ta da aratmıştı. bu ıkı kız sevgili değilde 7 8 yıl onceleri takıldığı hatta daha da açmak gerekirse birlikte olduğu kızlar diyeyim. tekrar istedim vermedi. üstelik bağırdı çağırdı. çok üzgünümSenden arkadaşların kk şifreni ve kullanıcı adını isteseler verirmisin?
Şahsen ben kimseye hiçbir sifremi vermem benim özelim eşime bile vermem niye veriyim ki bende kimseden istemem zaten
sevgilinin/eşinin/annenin/babanın/kardeşinin ve bilimum insanların gerek sosyal mecralarda gerek reel mevralardaki şifreleri kimseyi ilgilendirmez.. herkesin bir özel alanı vardır ve o şifreler paylaşılmaz.. biz buna saygı diyoruz..5 yıldır devam eden sorunsuz ve çok güzel devam eden bir ilişkim var. ancak ben erkek arkadaşımın hiç bir sosyal medya şifrelerini bilmiyorum çünkü vermiyor, üç dört defa istedim ancak vermem vermiycem diyip duruyorneden diye sorduğumda ise çünkü ilk başlarda sen kendin demiştin vermem diye, ancak ben böyle bir şey dediğimi hiç hatırlamıyorum demiş olsam bile ayrılma noktasına geldiğimiz durumlarda bile istediğimde vermiyor. Bana güvenmiyor musun diyor. ben ona sonsuz güveniyorum. sadece her defasında vermem dediğinde aklım takılıyor istemsizce ve üzülüyorum, bir anlam veremiyorum. Sizce neden böyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?