Sifreli telefonu olan kesin bir seyler sakliyordur.İyi geceler . eşimle hafta sonu çok büyük bir kavga yaşadık benden nefret ettiğini söyledi.kavgalarimla kendimden sogutmusum...kavga nedenimiz ilgisizliğinden artık çıldırmış olmam ve bunu her fırsatta dile getirmek.aciklamalar her zamanki gibi sen mutfakta iş yapıyorsun.ben de telefonla oynuyorum TV izliyorum.eaimin telefonu aylardır şifreli ve şifresini bilmem banyoya tuvalete bile telefonla girer telefonu elinden bir saniye bırakmaz.yine açıklamalar klasik oyun oynuyorum bişey yapmıyorum.telefonu kurcaliyoraun diye şifre koydum.baska bişey yok şifreyi söylemiyorum soylemecegim de dayanamiyorsan çek git...kesin sakladığını bişey var deyince yeminler yeminler... Allah aşkına bir akıl verin şimdiden teşekkürler
Resti çek o hâlde. Büyük ihtimalle sakladığı birşeyler var...İyi geceler . eşimle hafta sonu çok büyük bir kavga yaşadık benden nefret ettiğini söyledi.kavgalarimla kendimden sogutmusum...kavga nedenimiz ilgisizliğinden artık çıldırmış olmam ve bunu her fırsatta dile getirmek.aciklamalar her zamanki gibi sen mutfakta iş yapıyorsun.ben de telefonla oynuyorum TV izliyorum.eaimin telefonu aylardır şifreli ve şifresini bilmem banyoya tuvalete bile telefonla girer telefonu elinden bir saniye bırakmaz.yine açıklamalar klasik oyun oynuyorum bişey yapmıyorum.telefonu kurcaliyoraun diye şifre koydum.baska bişey yok şifreyi söylemiyorum soylemecegim de dayanamiyorsan çek git...kesin sakladığını bişey var deyince yeminler yeminler... Allah aşkına bir akıl verin şimdiden teşekkürler
Çıkmadı kokusu henüz ..biseyi yoksa şifre niye...hadi diyelim sifreyi dışarda kurcalamak ihtimaline karşı koyuyor neden söylemiyor değilmi gerekçe açıklamalar çok saçma..sen durmadan beni suçlar gibikaristirdigin için sana söylemiyorum diyor bence bu da bir bahaneResti çek o hâlde. Büyük ihtimalle sakladığı birşeyler var...
Şaka mı?canm aynisi bnm kocm alstm artk ilgi beklememektn telide sfreli bosverdm onu tkmyrum ne ypyosa artk umrumda dgl snc olrk yanma gelyo blyrm bnden bsksna doknmdgni cok knstgu kzlrda vardr ama hc yoramam kendmi allh goruyo bu dunya yaln dye ole tutuyorum npym km nApiyosa kendne ypyo
ya zaten blyrm bni aldtmdgni sewdgni oyuzden ypmcgndan eminm knsmasi da isine bgli oyuzdenŞaka mı?
Valla kadınlar böyle olursa bu erkekle daha çok p.çlik yapar. Ne demek umrum değil dalga mı geçiyorsun? Ana olacaksın sen, yavrun olacak ve sen ona böyle mi örnek olacaksın? Pis bir adamı da baba yapıyorsunuz ya cidden ne denir!
canm aynisi bnm kocm alstm artk ilgi beklememektn telide sfreli bosverdm onu tkmyrum ne ypyosa artk umrumda dgl snc olrk yanma gelyo blyrm bnden bsksna doknmdgni cok knstgu kzlrda vardr ama hc yoramam kendmi allh goruyo bu dunya yaln dye ole tutuyorum npym km nApiyosa kendne ypyo
ya zaten blyrm bni aldtmdgni sewdgni oyuzden ypmcgndan eminm knsmasi da isine bgli oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?