Şifreli telefon

Nefret mi ediyormus birgun esim bana sevmiyorum seni dedi dedim o da bisey mi ben senden nefret ediyorum kaldi oyle :) coktan olan biseydi.
Valla sifre varsa benim aklima kotu seyler geliyor

Şifre varsa orda bir sıkıntı var. Gizli saklısı olmayan bir eş kadın erkek far etmez neden şifre koysun ki? Bir haltlar karıştırıyor olabilir.

yazimdan rahatsiz olan yazmasin aliskanlik oldu usengeclik degil dalga gecenleri allaha havale ettim.

Eşimin telefonu da şifreli çünkü benimkini istediği zaman vermemiş şifreyi de söylememiştim o günden beri şifreli ama telefon ortada durur kim mesaj atıyo kim arıyo görürüm. İstesem kaldırtırım o şifreyi ama güveniyorum hissiyat olarak sallamıyorum

Telefonda şifre varsa kesin aldatıyor demek mi?
Bende eşimde telefonda şifre kullanıyoruz sifrelerimizi bilmiyoruz merakta etmiyoruz telefon ve içindekiler bize özel ,erkek muhabbetini okuyup elime ne geçecek bende kız arkadaşlarımla sohbet ediyorum özel konuştuğumuz şeyler oluyor ve bunların eşim tarafından görünmesini istemiyorum

Yorumları okurken takıldım kaldım size,anlamak için bı 5 dakikam gitti sesli harfleri kullanabilir misiniz? Bir de böyle yazmak zor olmuyor mu ben unuturum ne yazdığımı mesela kendi yazdigimi anlamam. Untrm=unuturum unuturum kelimesini sesli harf kullanarak daha hızlı yazdım. Yinede siz bilirsiniz Allah esinize merhamet versin bu arada huzur dolu günler yaşayın

Sorunun şifreli telefon olduğuna emin mısınız? Senden nefret ediyorum, demesi daha büyük sorun değil mi? Diyelim ki aldatmıyor, bunu söylemiş olmasını görmezden geleceksiniz yani.

Benim eşimde bi zamanlar sifre koyuyodu.cok kurcaliyorum diye koymustu ama benim esim telefonla hic ilgilenmezdi.sizinki bu kadar kurcalayip ustune sifre koyuyosa suphelenin bence.once hic takmayin sonra gizliden sifreyi ogrenmeye calisin.ama sakin ona belli etmeyin bi sure gizliden bakin bakalik ne karistiriyomus.

Ah şu erkekler ve saçmalıkları
Öncelikle üstüne gitmeyin kendi haline bırakın eşeledikçe siz yıpranır üzülürsünüz o sizinle ilgilenmiyorsa sizde çok umrunda değilmiş gibi davranın sorumluluklarını hatırlatın ve geçin yakınmayın sizi kaybetme korkusu olsun siz böyle yaptıkça elimin altında der nasılsa beni bırakamaz gibi düşüncelere girer
Sonrasında kendinizi sorgulayın diyelim ki aldatıyor evet berbat bir durum iğrenç bir hissiyat ama öğrenince daha çok üzüleceksiniz yanılacaksınız hayal kırıklığı yaşayacaksınız ve ömür boyu unutmayacaksınız ne geçecek boşanacak mısınız ? Evet yada hayır ama sonuç hüsran

Erkekler dönem dönem yapıyor maaalesef bu tarz şeyleri üzerine gidip karşıyı cazip kılmayın derim bazı kişiler zoru sever imkansızı ister heves eder

Belli bir süre normalmiş gibi davranın ona güvendiğinizi hissetsin gözlem yapın

Ama yok ben ortaya çıkarıp burnundan getircem boşanıcam dersinizde öğrenmenin çok yolu var şifre önemli değil biraz teknoloji bilmeniz yeter

Ama evlilikler bitmesin kurtulsun istiyorum kadınlar İÇİN çok zor

Umarım herşey düzelir

Sevgiyle kalın

Eşlerin tel şifresi saklaması bence çok anormal. Yanlış buluyorum ve altında bir neden ararım. Gizlediği bir şey olduğunu düşünürüm

evlilik ya da ilişkiler içinde tarafların kendilerine özel alanları olması gerektiğinden yanayım yani hayatımızda biri var diye zırt pırt telefonuna maillerine bakma hakkını kendimizde görmemeliyiz. kadın için de erkek için de böyle bu.
şifre olması illa bişey gizlediği anlamına gelmez belki erkek erkeğe küfürlü geyik yapıyorlar ve görmeni istemiyor.
başka şüpheli durumlar varsa o ayrı ancak sadece şifreden bir yere varamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…