Şifreli telefon

Adam başka şehire güya futbol oynamaya gidiyo telefonunda şifre var sittin tane konunun tamamı sevgisizlik saygısızlık hakaret üzerine e daha ne olsun

Başka kızlarla konuşması aldatma değil mi,ne konusuyo sence kızlarla,bir de ne tür kızlar çıplak resim mi atıyo telefon seksi mi yapiyo penetrasyon olmadığı sürece beni bağlamaz diyosun?
calstgi yerdeki arkdslari cnm oho adamn ypp ypmdgni ble blmyn yazyn bole gormdgm seye inanmm

tbkide hyr nikha guwenmiyorum cnku bni sewdgni blyrm ypmcgnida blyrm teli sfreli bna solemuyo blmyrum ne var ama tek br htada tbki ayrlrm cock icn uzatmm ble

bir de sesli harfleri kullanırsanız harika olur.
okuması zor oluyor
ayrıca kızlarla konuşuyor biliyorum demişsiniz ve hatta napayım allaha havale ettim herkes kendine eder gibi bir ifade de var orada.

valla onu bunu bilmemde bir kişi karşısındakine çek git diyorsa karşı taraf çekip gitmeli...

bir de sesli harfleri kullanırsanız harika olur.
okuması zor oluyor
ayrıca kızlarla konuşuyor biliyorum demişsiniz ve hatta napayım allaha havale ettim herkes kendine eder gibi bir ifade de var orada.

Çevir kazı yanmasın oldu,yoksa şu an nen ofiste 2 erkekle çalışıyorum bizim konuşmamız gayri ahlaki mi hayır,ama telefonda milletle konuşmak ayrı bisey,iş arkadaşıyla konusuyo diye Allaha havale edilmedi heralde

Bak arkadaşım benim evlendiğim adamda seninki gibi tuvalete ve banyoya telefonla giriyodu şüpheleniyordum birgün tuvaletteyken hiç yapmayacağım şeyi yaptım birden kapının kilidini açıp içeri girip telefonu elinden hızlıca aldım ve aldatıldığımı öğrendim umarım sizin durumunuzda benim ki gibi olmaz tedbirlerinizi alın bi şekilde ortaya çıkarın yoksa bu soru işaretleriyle yaşamak çok zor

naptin canim bosandin mi

Bu konuda ucu açık kalacak ama neyse yazayım gene de...bundan önce açtığın konular bundan sonra açacaklarının garantisi diyorum ve ekliyorum:boşanacak olan kadına duyduğu o laflar düştüğü o durumlar işittiği o ithamlar yeterdi dolayısıyla telefon işini boşver,velev ki buldun bisey ne yapacaksın,hiç,gaza getirmek için söylemiyorum cidden bisey yapmayacaksın burda içini dökeceksin bitti,eşin üste çıkacak sen haklı miyim değil miyim derken yıllar gececek

işyerimde 30+ erkekle konuşuyorum hiçbiriyle özel iletişimim yoktur.
işyerinde ederiz sobetimizi ha çok acil bir iş, iletilmesi gereken bir şey olursa ararlar.

allah yardimcin olsun canim biz kadinlar hep uzuluyoruz onlar uzulsun

Hangi dil bu pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…