- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 63
- 29
tbkide hyr nikha guwenmiyorum cnku bni sewdgni blyrm ypmcgnida blyrm teli sfreli bna solemuyo blmyrum ne var ama tek br htada tbki ayrlrm cock icn uzatmm blesiz ciddi misiniz?
nikahı bende zaten ne halt ediyosa etsin bana tapulu mu diyorsunuz yani?
calstgi yerdeki arkdslari cnm oho adamn ypp ypmdgni ble blmyn yazyn bole gormdgm seye inanmmBaşka kızlarla konuşması aldatma değil mi,ne konusuyo sence kızlarla,bir de ne tür kızlar çıplak resim mi atıyo telefon seksi mi yapiyo penetrasyon olmadığı sürece beni bağlamaz diyosun?
tbkide hyr nikha guwenmiyorum cnku bni sewdgni blyrm ypmcgnida blyrm teli sfreli bna solemuyo blmyrum ne var ama tek br htada tbki ayrlrm cock icn uzatmm ble
calstgi yerdeki arkdslari cnm oho adamn ypp ypmdgni ble blmyn yazyn bole gormdgm seye inanmm
cnm bnm is yernde cok kzlar var ksknmyrm dmeye getryrm erkkleri cok bryerlerni kaldramm kendni brsey sanmsn tbi sewyrm belli etmk istmyrm ksknclgiKonuştuğu çok kız var demissin bu hata değil mi
tbkide hyr nikha guwenmiyorum cnku bni sewdgni blyrm ypmcgnida blyrm teli sfreli bna solemuyo blmyrum ne var ama tek br htada tbki ayrlrm cock icn uzatmm ble
valla onu bunu bilmemde bir kişi karşısındakine çek git diyorsa karşı taraf çekip gitmeli...İyi geceler . eşimle hafta sonu çok büyük bir kavga yaşadık benden nefret ettiğini söyledi.kavgalarimla kendimden sogutmusum...kavga nedenimiz ilgisizliğinden artık çıldırmış olmam ve bunu her fırsatta dile getirmek.aciklamalar her zamanki gibi sen mutfakta iş yapıyorsun.ben de telefonla oynuyorum TV izliyorum.eaimin telefonu aylardır şifreli ve şifresini bilmem banyoya tuvalete bile telefonla girer telefonu elinden bir saniye bırakmaz.yine açıklamalar klasik oyun oynuyorum bişey yapmıyorum.telefonu kurcaliyoraun diye şifre koydum.baska bişey yok şifreyi söylemiyorum soylemecegim de dayanamiyorsan çek git...kesin sakladığını bişey var deyince yeminler yeminler... Allah aşkına bir akıl verin şimdiden teşekkürler
bir de sesli harfleri kullanırsanız harika olur.
okuması zor oluyor
ayrıca kızlarla konuşuyor biliyorum demişsiniz ve hatta napayım allaha havale ettim herkes kendine eder gibi bir ifade de var orada.
hatasini gormedim gormesemde allah goruyo bunu bilsin zaten soliyorum bunu onabir de sesli harfleri kullanırsanız harika olur.
okuması zor oluyor
ayrıca kızlarla konuşuyor biliyorum demişsiniz ve hatta napayım allaha havale ettim herkes kendine eder gibi bir ifade de var orada.
Bak arkadaşım benim evlendiğim adamda seninki gibi tuvalete ve banyoya telefonla giriyodu şüpheleniyordum birgün tuvaletteyken hiç yapmayacağım şeyi yaptım birden kapının kilidini açıp içeri girip telefonu elinden hızlıca aldım ve aldatıldığımı öğrendim umarım sizin durumunuzda benim ki gibi olmaz tedbirlerinizi alın bi şekilde ortaya çıkarın yoksa bu soru işaretleriyle yaşamak çok zorİyi geceler . eşimle hafta sonu çok büyük bir kavga yaşadık benden nefret ettiğini söyledi.kavgalarimla kendimden sogutmusum...kavga nedenimiz ilgisizliğinden artık çıldırmış olmam ve bunu her fırsatta dile getirmek.aciklamalar her zamanki gibi sen mutfakta iş yapıyorsun.ben de telefonla oynuyorum TV izliyorum.eaimin telefonu aylardır şifreli ve şifresini bilmem banyoya tuvalete bile telefonla girer telefonu elinden bir saniye bırakmaz.yine açıklamalar klasik oyun oynuyorum bişey yapmıyorum.telefonu kurcaliyoraun diye şifre koydum.baska bişey yok şifreyi söylemiyorum soylemecegim de dayanamiyorsan çek git...kesin sakladığını bişey var deyince yeminler yeminler... Allah aşkına bir akıl verin şimdiden teşekkürler
naptin canim bosandin miBak arkadaşım benim evlendiğim adamda seninki gibi tuvalete ve banyoya telefonla giriyodu şüpheleniyordum birgün tuvaletteyken hiç yapmayacağım şeyi yaptım birden kapının kilidini açıp içeri girip telefonu elinden hızlıca aldım ve aldatıldığımı öğrendim umarım sizin durumunuzda benim ki gibi olmaz tedbirlerinizi alın bi şekilde ortaya çıkarın yoksa bu soru işaretleriyle yaşamak çok zor
naptin canim bosandin mi
Çevir kazı yanmasın oldu,yoksa şu an nen ofiste 2 erkekle çalışıyorum bizim konuşmamız gayri ahlaki mi hayır,ama telefonda milletle konuşmak ayrı bisey,iş arkadaşıyla konusuyo diye Allaha havale edilmedi heralde
allah yardimcin olsun canim biz kadinlar hep uzuluyoruz onlar uzulsunaynen boşanma aşamasındayım resmen ayakta uyutuluyormuşum ya o telefonu alıp kafasına attım hemen hattı alıp tuvalete atıp sifonu çekti bişe ispatlayamayayım diye ama bir değil iki değil canıma tak etmişti
allah yardimcin olsun canim biz kadinlar hep uzuluyoruz onlar uzulsun
allah hepimizin yardimcisi olsun varmi cocugunAynen olan bizlere veya ortada çocuk varsa onlara oluyor.
Hangi dil bu pardoncanm aynisi bnm kocm alstm artk ilgi beklememektn telide sfreli bosverdm onu tkmyrum ne ypyosa artk umrumda dgl snc olrk yanma gelyo blyrm bnden bsksna doknmdgni cok knstgu kzlrda vardr ama hc yoramam kendmi allh goruyo bu dunya yaln dye ole tutuyorum npym km nApiyosa kendne ypyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?