Sigara ikinciye bırakılmıyor mu ya? Yapamıyorum!

Bizlerin yediklerimize de dikkat etmesi lazim.
Saglikli beslenmemiz sart.
Sen hamilesin
Bizde sigarayi biraktik kilo alma egilimi tasiyoruz :)

Sartlar esit sanki

Kizlar gunaydin
Bugun ise gitmedim. Pazartesiye kadar izinliyim

Dun gece titreyerek uyudum sanirim :))
Ama sabaha muhtesem uyandim.
Hic bir istek yada tetikleme soz konusu degil.
Hemen 2 bardak ilik su ictim.
Simdi oglumla kahvalti yapicaz

Ayyy desene de ne keyifli gün:)

Bizlerin yediklerimize de dikkat etmesi lazim.
Saglikli beslenmemiz sart.
Sen hamilesin
Bizde sigarayi biraktik kilo alma egilimi tasiyoruz :)

Sartlar esit sanki

Ben ne oluyorum bu durumda:d
Kafadan şanssız?

Ayyy desene de ne keyifli gün:)

Ben ne oluyorum bu durumda:d
Kafadan şanssız?

ha ha en azından bir süre için bizim kilolar için bahanemiz var.
gerçi benim kimse ayımı tahmin edemedi bugüne kadar, hep 2 ay önceden söylediler, hatta 0. ayda bebek reyonunu gezerken 3 aylık mı diyen teyze vardı

Evlendikten sonra 8 kilo aldım.
Onları veremeden hamile kaldım. Zaten vermeye çabalamadım da.
Sigara birakmak tuz biber oldu.
Pfff şişkoluğun kitabını yazdım.

Goha ben de her sabah eşime soruyorum sence bu bebek mi yoksa kendi göbeğim mi diye, delicesine alay ediyor benimle.

ha ha benim göbek fena çıktı ama tartıda 1 kilo fark var, bildiğin orjinal kilolarım yani.
ben ilk doğumumda hemen vermiştim kiloları ama emzirme döneminde yaptığım beslenme hataları ile yeniden almıştım.
bu sefer diyetisyen yardımı düşünüyorum doğum sonrasında, yok al vereme al vereme, nereye gidecek...

Ben kilo açısından hep sorunluydum.
2 sene önce 27 kilo verdim.
Bakalım bu sefer ne bekliyor beni.
Keşke diyetisyenle evlenseydim evde hazır iyi olurdu ansnans

Şoyle dusun
En fazla belki 2 hafta daha zorlayacak
Hatta tekme tokat dalacak falan :)
Sonucta gececek. Bunu biliyoruz.
Bile bile pes etmemeliyiz.
Sabir lazim.
Lutfen vazgecmeyin
Yok vazgeçmiyorum
Kızım için bırakıcam diye söz verdin
Ama yan masamda içiyo kadın, dalasım var kafa göz

yaa ölü taklidi yapayım dedım ama olmadı kaçamağım varr maalesef ama yılmadım tam gaz devamım.

Ben geçen yıl haziranda bıraktım. Ama temmuz sonuna kadar otlakçılık yaptım. Temmuzdan kasıma kadar hiç içmedim. Kasımda kalabalık bir grupla rakı içtik orada bir tane kaçamak yapma teşebbüsüm oldu. Yani sakın moralini bozma. Bu kaçamağa rağmen devam edersen eninde sonunda bırakırsın. Kasımdan beri hiç canım çekmedi ağzıma sürmedim. Ama o haziran kasım arası teşebbüslerim oldu. Zamanla geçiyor hepsi. Tam gaz devam moral bozmak yok.

shapee ve iyotsuztuz sizlere de alkışlar ve tebrikler gönderiyorum :) Daha az yoran bir gün olur umarım

yaa ölü taklidi yapayım dedım ama olmadı kaçamağım varr maalesef ama yılmadım tam gaz devamım.

Sigarayı bırakmayı bebeklerin yürümeyi öğrenmesine benzetiyorlar.
Hiç bir bebek bir kere düşünce ben yapamıyorum, vazgeçtim demiyor. Yaklaşık 1000 kere düştükten sonra yürümeyi öğreniyor.

Sigara bırakma da aynı böyle. Kaçamak olması ÇOK normal. Bebeğin düşmesi nasıl normalse öyle.

Bu kaçamaklar sayesinde tamamen bırakacaksınız.

Eğer ki çok çok aşeriyorsanız bu dönemdeki nikotin ihtiyacını karşılamak için nikotin sakızı ya da bandı kullanabilirsiniz. Sigara Bırakma Poliklinikleri'nde bu konuda eğitim almış sertifika sahibi doktorlar çalışıyor. Eğer düşünürseniz...

Benim çevremde hamile iken içenler vardı hatta biri ablamdı ama kadın ben içmedim diyor 9 ay gözümle gördüğümü inkar ediyor. Allahtan bebekleri sağlıklı hepsinin.
Siz başarmışsınız tekrar başarabilirsiniz bence yapamıyorum demeyin hiç ne güzel yapmışsınız önce bunu düşünün motivasyonunuz artar bence.

Yarın doktora gideceğim. Umarım sigara konusunda sert biridir. Günde 5 taneye falan izin verecek olursa yüz bulurum çünkü.

Bir de dua edin sigara için sert saç boyası için yumuşak olsun, platin sarı saçıma 5 cm kapkara dip geldi!

Doktorun beşe kadar izin veren bir doktorsa değiştir hemen onu. Daha düzgün bir doktor bul, koca İstanbul'da bulursun düzgününü.

canım yazmadım daha önceden ama seni gaza getirmek için yazayım dedim.
umarım üzmem.

bir tanıdığım gebeliğinde sigarayı bırakmadı, hatta azaltmadı bile, işte bu içenlerin çocuklarına bişey olmuyor görüyoruz gibisinden mi düşündü ne düşündü bilemicem.
maalesef bebeğinin tek eli yok.
sigaraya bağlıyoruz biz, başka sebebi varsa da doktor söylemedi, bilmiyoruz.

Doktorun beşe kadar izin veren bir doktorsa değiştir hemen onu. Daha düzgün bir doktor bul, koca İstanbul'da bulursun düzgününü.
Düşünsene o beş taneye kadar izin veren doktorlar yaşanmış hepsi tiryaki gebe rüyasıymış ahahah

Goha ben sigara işini kafamda bitirdim. Bitirdim derken kendimi parçalasam da içmemem gerekiyor, bunun bilincindeyim. Ama kafam bu tarz hikayeler okuyunca şöyle çalışıyor benim. Şekerime dikkat etmezsem organlarında sorun olacak, tiroidime dikkat etmezsem zekasında sorun olacak.... eee benden nasıl çıkacak bu allah bilir. Beni korkutan şey sigaradan ziyade başka şeyler yalan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…