- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
ben de sizden özenip bugün sağlıklı besleneyim dedim, dolabı açıp yumurtayı gördüğüm gibi midem bulandı.
sonra vazgeçip kuruyemişe yöneldim, fakat sonrası yine feci oldu.
bence siz baya yol katettiniz, en zor ilk 24 saatti herhalde...
Bizlerin yediklerimize de dikkat etmesi lazim.
Saglikli beslenmemiz sart.
Sen hamilesin
Bizde sigarayi biraktik kilo alma egilimi tasiyoruz :)
Sartlar esit sanki
Kizlar gunaydin
Bugun ise gitmedim. Pazartesiye kadar izinliyim
Dun gece titreyerek uyudum sanirim :))
Ama sabaha muhtesem uyandim.
Hic bir istek yada tetikleme soz konusu degil.
Hemen 2 bardak ilik su ictim.
Simdi oglumla kahvalti yapicaz
Bizlerin yediklerimize de dikkat etmesi lazim.
Saglikli beslenmemiz sart.
Sen hamilesin
Bizde sigarayi biraktik kilo alma egilimi tasiyoruz :)
Sartlar esit sanki
Ayyy desene de ne keyifli gün:)
Ben ne oluyorum bu durumda:d
Kafadan şanssız?
ha ha en azından bir süre için bizim kilolar için bahanemiz var.
gerçi benim kimse ayımı tahmin edemedi bugüne kadar, hep 2 ay önceden söylediler, hatta 0. ayda bebek reyonunu gezerken 3 aylık mı diyen teyze vardı
Evlendikten sonra 8 kilo aldım.
Onları veremeden hamile kaldım. Zaten vermeye çabalamadım da.
Sigara birakmak tuz biber oldu.
Pfff şişkoluğun kitabını yazdım.
Goha ben de her sabah eşime soruyorum sence bu bebek mi yoksa kendi göbeğim mi diye, delicesine alay ediyor benimle.
ha ha benim göbek fena çıktı ama tartıda 1 kilo fark var, bildiğin orjinal kilolarım yani.
ben ilk doğumumda hemen vermiştim kiloları ama emzirme döneminde yaptığım beslenme hataları ile yeniden almıştım.
bu sefer diyetisyen yardımı düşünüyorum doğum sonrasında, yok al vereme al vereme, nereye gidecek...
Yok vazgeçmiyorumŞoyle dusun
En fazla belki 2 hafta daha zorlayacak
Hatta tekme tokat dalacak falan :)
Sonucta gececek. Bunu biliyoruz.
Bile bile pes etmemeliyiz.
Sabir lazim.
Lutfen vazgecmeyin
yaa ölü taklidi yapayım dedım ama olmadıkaçamağım varr maalesef ama yılmadım tam gaz devamım.
yaa ölü taklidi yapayım dedım ama olmadıkaçamağım varr maalesef ama yılmadım tam gaz devamım.
Yarın doktora gideceğim. Umarım sigara konusunda sert biridir. Günde 5 taneye falan izin verecek olursa yüz bulurum çünkü.
Bir de dua edin sigara için sert saç boyası için yumuşak olsun, platin sarı saçıma 5 cm kapkara dip geldi!
Yarın doktora gideceğim. Umarım sigara konusunda sert biridir. Günde 5 taneye falan izin verecek olursa yüz bulurum çünkü.
Bir de dua edin sigara için sert saç boyası için yumuşak olsun, platin sarı saçıma 5 cm kapkara dip geldi!
Düşünsene o beş taneye kadar izin veren doktorlar yaşanmış hepsi tiryaki gebe rüyasıymış ahahahDoktorun beşe kadar izin veren bir doktorsa değiştir hemen onu. Daha düzgün bir doktor bul, koca İstanbul'da bulursun düzgününü.
canım yazmadım daha önceden ama seni gaza getirmek için yazayım dedim.
umarım üzmem.
bir tanıdığım gebeliğinde sigarayı bırakmadı, hatta azaltmadı bile, işte bu içenlerin çocuklarına bişey olmuyor görüyoruz gibisinden mi düşündü ne düşündü bilemicem.
maalesef bebeğinin tek eli yok.
sigaraya bağlıyoruz biz, başka sebebi varsa da doktor söylemedi, bilmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?