Sigara ikinciye bırakılmıyor mu ya? Yapamıyorum!

Ah ahhh dondurma ye gecer diyor goha hanim,
Kasli boylu poslu adamin yerine al su fodulu idare et demekle ayni sey bu

Resmen ceken biliyor

Ah ahhh dondurma ye gecer diyor goha hanim,
Kasli boylu poslu adamin yerine al su fodulu idare et demekle ayni sey bu

Ah ahhh ceken bilir

Başta yakışıklı ama serseri sevgiliden ayrılıp sıkıcı tipsiz bir erkekle evlenmeye çalışmak gibi geliyor kabul. Ama ben bağımlılığa müsait bi tipim, malum alkolik eğilimim var Rakıyla, birayla yakışır diyordum artık cidden yakıştıramıyorum, inanmıyordum ama ciddi ciddi bu süreç geçiyor ya.
Gerçi yine de dondurmaya da tatlıya da çok abanma ben baya kilo aldım Gerçi sebebi şarabı boş geçmeyip hazırladığım peynir tabakları, rakıyı boş geçmemek için hazırladığım mezeler

tanim cuk oturdu valla.
Kilo almam yaaa kontrol severim
Dikkatte ederim.
3-4 en fazla alabilirim musade ediyorum kendime :)
Cok zor birsey yapiyoruz suan da
Dua edin kizlar allah utandirmasin guc ve sabir versin bol bol..
Kanim cekiliyor sanki.

tanim cuk oturdu valla.
Kilo almam yaaa kontrol severim
Dikkatte ederim.
3-4 en fazla alabilirim musade ediyorum kendime :)
Cok zor birsey yapiyoruz suan da
Dua edin kizlar allah utandirmasin guc ve sabir versin bol bol..
Kanim cekiliyor sanki.

Dualarım seninle :)
Ama tek başına bir koca gün içmemen ve üstelik iş hayatında içmemen cidden büyük başarı
Gerisi için duam sizlerle ama yaparsın sen ya

Siz iradenize söz geçiremediğiniz için akciğer hastası mı olsun o sabi, astım mı olsun? Siz nefsinize yenildiğiniz için bir ömür taşıyacağı hastalıkları mı olsun? Anne olmanın yükünü daha şimdi alamazken nasıl doğurup nasıl büyüteceksiniz ki o yavruyu? Bir an önce silkinin ve kendinize gelin. Can büyüyor karnınızda, bir parça etten daha fazlası yani. Onun sizin üzerinizde hakkı var. Bir ömür boğuşacağı hastalık hediye ederseniz ona, anne olmanın bütün kutsallığını çöp edersiniz söyleyim

Kızlar ben pek iyi gitmiyorum ya.
Sinir seviyem araba kapısı kırmaya çalışmak, araba farı tekmelemek falan.

Kızlar ben pek iyi gitmiyorum ya.
Sinir seviyem araba kapısı kırmaya çalışmak, araba farı tekmelemek falan.

Mutfağı seviyorsun sen. Kendine tatlılar dondurmalar yemekler falan pişirsene, alengirli bir sofra kur mesela. Maksat kendini oyalamak, aklını oyalamak, elini oyalamak.

Sizle beraber bırakayım dedim, 3. Güne gidiyorum. Zorlamayı geçti tekme atıyo şu anda o istek

Mutfağı seviyorsun sen. Kendine tatlılar dondurmalar yemekler falan pişirsene, alengirli bir sofra kur mesela. Maksat kendini oyalamak, aklını oyalamak, elini oyalamak.

Evde aklıma gelir diye düşündüğümüzden dün babamdaydık. ben öncesinde de dışardaydım. Gece yarısı geldik eve resmen evde durmuyoruz.

Selam
Al benden de o kadar

Selam. Bence geçecek.

Sizle beraber bırakayım dedim, 3. Güne gidiyorum. Zorlamayı geçti tekme atıyo şu anda o istek

Şoyle dusun
En fazla belki 2 hafta daha zorlayacak
Hatta tekme tokat dalacak falan :)
Sonucta gececek. Bunu biliyoruz.
Bile bile pes etmemeliyiz.
Sabir lazim.
Lutfen vazgecmeyin

ben de sizden özenip bugün sağlıklı besleneyim dedim, dolabı açıp yumurtayı gördüğüm gibi midem bulandı.
sonra vazgeçip kuruyemişe yöneldim, fakat sonrası yine feci oldu.

bence siz baya yol katettiniz, en zor ilk 24 saatti herhalde...

Kizlar gunaydin
Bugun ise gitmedim. Pazartesiye kadar izinliyim

Dun gece titreyerek uyudum sanirim :))
Ama sabaha muhtesem uyandim.
Hic bir istek yada tetikleme soz konusu degil.
Hemen 2 bardak ilik su ictim.
Simdi oglumla kahvalti yapicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…