sigara otlanan arkadaşımdan gına geldi

ya ben aslında böyle mevzuları küçük bulurdum taaki bu adamı tanıyana kadar ilk zamanlar unutmuş ne olcak amaan bir iki diyordum ama baktım adam enayi yerine koyuyor beni bu sinir ediyor. yani birde maddi açıdan benden iyisin beleşçi adi köpek daha ne yüzsüzlük yapıyorsun..

Kesin onun cebinde paket vardır teyzemin damadı öyle kendi sigarasini cikarmaz hep milleetten otlanır kimseden alamayinca da cebindeki paketten tek tek alip icer kimse görmesin diye böyle insanlara cok sinir oluyorum sizde tavrınızı koyun vermeyin artik .

Normal bir tiryaki içeceği sigarayı hesap eder, gerekirse yanında yedek paket bile taşır unutmak ne kelime.
Otlakçı arkadaş benim de sorunumdu ama çözmüştüm.
İyi bilirim böylelerini, uyarsan, konuşsan bu kez sen suçlu olursun "Bi sigaranın lafını yapıyorsun, aman iyi bi paket alayım sana" moduna girerler. Hıyarto bana alacağına kendine al o sigarayı da gelip gelip isteme...

Ay aklıma geldi gıcık aldım, yoksa sigarayı bırakalı 8-9 ay oluyordur benim :))

O söylemeden siz ondan isteyin sigarayı "Bugün de sigaralar senden olsun" deyin. "Aaa unutmuşum"a bağlarsa "Ohhoo ne biçim içicisin arkadaş. Neyse bundan sonra sigaralarını unutmaman için, sana sigaramdan vermeyeceğim, böyle bir iyilik yapacağım sana hafızan güçlensin" deyip pişkinliğine fırsat tanımayın. Vermeyin de sigara filan.

İlave:

Bunu yeni gördüm.

yazmayı unuttuğum detay da şu: arkadaş diyorki ben sigarayı bırakmaya çalışıyorum paket almıyorum. yani sen kerizsin nasılsa sen varsın....

Daha iyi işte, "Sana kötülük ediyormuşum gibi hissediyorum böyle sigara bırakılmaz, sigara vermeyeceğim artık sana. Paket de alma, yanıma da gelme sigara için, bırakamazsın yoksa" de.
İyi yere tezgah açmış senin arkadaş :))

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiden iyiye sigarayı bırakmayı düşünüyorum artık bana her yerden zarar valla

ayyy aynen valla her kelimenize katılıyorum otlakçı pislik kulaklarından tavana asasım geliyor

İnsallah :) bu kisi sebep olacak sanırım
artık yıllarca sigara bırakma hikayei anlatırım torunuma torbama bir tane otlakçı vardı artık yaka silktim baktım olmuyor bende kökten bıraktım diye... bir arkadaşım yüzünden başlamıştım bir otlakçı sayesinde kurtulacağım herhalde sigara yerine kendime ciciler alırım hem güzelleşirim hem sağlıklı yaşarım - kendimi gaza getirmekte üstüme yok

Ondan önce sen iste
Hatta ondan önce işe git mesaj at yanıma para almamışım sigaramda yok bana bi paket sigara alır mısın diye.

:) :) en iyisi kendine zarar kesene zarar hersyine zarar ye ic gez toz :)

Bende içiyorum sigara bazen bendende sigara alan oluyor tabi. Bazen benimde aldığım oluyor. Ama bazen.. Benden devamlı alan olsa bozarım ben.

Bende içiyorum sigara bazen bendende sigara alan oluyor tabi. Bazen benimde aldığım oluyor. Ama bazen.. Benden devamlı alan olsa bozarım ben.
yapım gereği sigaram ve param olmasa da idare ederim yine de isteyemem utanırım... analar ne yüzsüzler doğuruyor ya boğazlayasım geliyor.... biz küçükken annemden kaş göz onayı olmadan misafir sofrasına bile oturmazdık küçüklükten gelir böyle açgözlü beleşçi olmamam heralde bunun annesi salmış çayıra

Benim kuzenlerimde kendileri sigara kullandığı halde asla yanında taşımaz sürekli benden isterler. Aldığım paket anında o gün biterdi. Bir gün yine bize geleceklerdi aldım paketi boşalttım içine sadece 2 tane bıraktım ve geldi sigara varmı dedi bende paket orda bak 2 tane kalmış zaten dedim. Neyse içti sigara bitti eee sigara bitti başka yokmu diyor. El insaf git al marketten bana ne diyorsun dedim. Onlara gittiğimde artık böyle yapıyorum paket götürmüyorum içine 2 tane koyuyorum mecburen o alıyor. Hiç sevmem böyle başkasına dayanan tipleri

aynen öyle yüzsüzlüğün beleşçiliğin daniskası. bir insan hiçmi utanmaz ya.. bu bide bana dediki ya sigara ver yada para? sanki nüfusuma aldım dangalağı..

ay valla içimden geçenler çok ağır şeyler belki biraz hafifletip öyle söylerim yoksa adam insan içine çıkamayacak psikolojiye girer

ben olsam;
sende iyiymişsin hee benı tekel bayi sandın sanırım.
sigaram sadece bana kaldı bundan sonra paket almayacagım senın gıbı sagdan soldan alıp yavas yavas bırakacagım derdım

ben olsam;
sende iyiymişsin hee benı tekel bayi sandın sanırım.
sigaram sadece bana kaldı bundan sonra paket almayacagım senın gıbı sagdan soldan alıp yavas yavas bırakacagım derdım
ben sigarayı bırakıp arkadaşım çok tesekkür ederim sayende bıktım ve sigarayı bıraktım demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…