- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi asabiyim ben
-
aynen öyle.. bu adam mikroptan da öte.. pc yi yemeğe giderken bilerek bu sayfayı açık bıraktım belki görür diye de görmedi herhalde.ÜÇ ÇEŞİT İNSAN VARDIR
1- EKMEK GİBİDİR HERGÜN ARANIR
2- İLAÇ GİBİDİR LAZIM OLUNCA ARANIR
3- MİKROP GİBİDİR SİZ ARAMAYIN O SİZİ BULUR
Bu söz gelir akla bu tip insanlarla karşılaşılaşinca
hayır birde onun olanakları daha iyi ben borç bile ödüyorum her gün aklıma geliyor . geldikçe çıldırcak gibi olup boğazlayasım geliyor artık yok diyeceğim.. gözünün önünde paket açtım ama bilerek isterse yok diyeceğimBu tipler böyle asla degismez.
Acik acik söyle bana yetecek kadar var yanimda diye. Sen vermessen bu sefer baskasina gidecek.
Allahim anlamiyorum böyle insanlari elalemden otlanacagina git kendine al
Vallah bende okuyorken bir oglan vardi her tenefüs her tenefüs isterdi bir verdim iki verdim sonra yeter dedim yok yanimda paket sinifta kaldi birtane aldim yanima diyordum her seferinde
BEN OLSAM SIGARAYI BIRAKIRDIM:)merhaba bayanlar... sırf bu konuyu açmak için başka hesap açtım... evet bir arkadaşım var işyerinde kendisi erkek çok samimi değilimdir ama eski işyerlerimiz aynı olduğu için bazen ordan konu açılır konuşuruz... bu arkadaşın evi işyerine on beş dk mesafede sabah kahvaltısını evde yapıyor ve nişanlı.. (kendi aralarında bir nişan) ailesi bile bilmiyor. yani ev geçindirme derdi de yok babası emekli abileri bankada çalışıyor maaşı benimkinden 100 tl fazla.. ben de ev geçindiriyorum her gün 2 yol parası veriyorum ve saba kahvaltıya vaktim olmadığı için her gün poğaça simit alıyorum.. evet sigara iyi bir alışkanlık değil ama bırakmak da istemiyorum bu da benim özel keyfim bana göre.. gelelim asıl konuya.. adam durmadan sigara otlanıyor yaaaa. dün yine baktım otlanmaya devam ediyor surat asıp hiç selam bile vermedim anladı sanıyordum bugünde gelip sigara versene diyip duruyor.. ben senin sigara yükünü hafifletmek zorunda mıyım ya? eski iş yerinde başladı bu hala devam ediyor eskiden ilk geldiğinde yok arabada unuttum paketi yok şurda kaldı yok kartta para var çekip alamadım sorun değil dedikçe adam iyice keriz yerine koyuyor.. birde diyorki her ay bu ay sana bi paket alcam yok istemiyorum sağol diyorum (içimden de benden alma yeter diyorum) zaten almıyorda istemiyorum zatende.. yani hanımlar size danışmak istediğim mevzu ben bu adamın bu otlakçılığından nasıl kurtulabilirim hiç konusmasam da yüzsüzlüğünü bırakmıyor
bende öyle yapcam artıkBEN OLSAM SIGARAYI BIRAKIRDIM:)
zaten suratımı asıyorum o sigara isteyince işte birkaç saat yanaşamıyor ama içinde neler yaşıyorsa artık yüzsüzlüğü ele alıp gene dönüp dönüp istiyor bakalım en son konuyu açtığım saatte istedi biraz sonra gelir.. geldiğinde aynen ya sen yol parası kahvaltı parası vermiyosun evde geçindirmiyosun niye kendine paket almıyosun he bırakmaya çalışıyorum diyosan da ben sana iyilik edeyim yardımcı olayım diyeceğim direk..Kendinizi bu kadar strese sokmayın, samimi de değilmişsiniz zaten, bence direk söyleyin vermek istemediğinizi. Bahane üretmenize gerek yok ki, imalı lafları adam anlamaz ya da anlamamış gibi davranacak, o derece yüzsüz anlaşılan. İstemiyorsanız paranız bol da olsa vermek zorunda değilsiniz bitti, her gün otlanmak ne demek yahu. Nasıl yüzsüz insanlar var, hep de sizin gibi iyiniyetli insanlara yanaşırlar.
ya adam utanmadan ben bırakmaya çalışıyorum paket almıyorum diyor bu bile zaten sen kerizsin ben köylü kurnazı... çok aptalım ya
yazmayı unuttuğum detay da şu: arkadaş diyorki ben sigarayı bırakmaya çalışıyorum paket almıyorum. yani sen kerizsin nasılsa sen varsın....
bende sizin gibiyim valla sigara diye diye ölsem de tutarım kendimi sırf birilerinden birşeyler istemek zorunda kalmamak için....Ben bile karşıdan nasıl sinir oldum konuya anlatamam.
Madem bırakmaya çalışıyor, paket alıp sana versin senden tek tek istesin. veya kendi koysun çekmecesine, nasıl yüzsüz insanlar var ya. Ben şahsen 1 tane bile kimseden isteyemem, istemem
bu okadar değil ama bu olayın sonu da sizinkiyle aynı olacakmış gibi bir hisse kapıldım.. zaten karşımdaki erkek olduğu için daha kolay paylarım diye düşünüyorum....Geçen yıl işyerinde aynı bu mantıkta bir arkadaş vardı paket almıyorum sigarayı bırakmaya karar verdim diye diye her saat başı benden bir sigara alıyordu artık kendini aşmıştı sormuyordu bile alırken. Çalışma saatimiz 8 saat saat başı bir sigara 8 tane sigara içmiş oluyor zaten nasıl bırakmaksa. En sonunda sen sigarayı bıraktığına emin misin? Hani günde 1-2 tane içsen anlarım bırakmak istediğini ama sırf benden her gün 8 sigara alıyorsun, bence sen bu sigara bırakma işini daha hazır olduğun bir zamana ertele ve git kendine artık bir paket sigara al ki benim paketimde rahat bir nefes alsın dedim. Çok kızardı bozardı ama ne yapayım yani 1 gün değil 2 gün değil 1 ay boyunca her gün bana da gına geldi yani. Neyseki ondan sonra kendisine paket almaya başladı da bende rahatladım. Bazen açıkça konuşmazsanız karşınızdaki anlamıyor.
hahaha bu güzel bir yöntemmiş sevdim vallaHer istediginde 1 lira aliyim canim diye gevsek gevsek iste. Sasirirsa saksida yetistirmiyorum dersin. Hem cebinden para cikinca rahat birakirsin dersin.
Ancak boyle yola gelir.
MANTIKLI PAKETTE 1 TANE BIRAKIN HEP BIR TANE KALDI ONU DA BEN ICICEM DIYIN:)Yanınıza sadece günde kaç tane içiyorsanız okadar alın.paket almayın yanınıza.sigara içmeye çıkarken yanınıza bir tane alın.isterse sigara ,bırakmaya çalıştığım için anca içeceğim kadar getiriyorum yanımda deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?