- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.132
- 28
- Konu Sahibi Kalbimmavi
-
Kredi kartı ve banka kredisi arkadaşlari için kredi çekti ve geri alamadı 60 bin TL 2 senedir ödüyoruz hala bir buçuk yıl ödememiz gerekiyorBen cok üzülüyorum bu kadar maddi sıkıntı icinde olanlara. Maalesef ben de maddi gücü yetmeyen insanlarin sigara icme luksunun olmadigini dusunuyorum. Sormasi ayip esiniz ne borcu ödüyor?
Ben orak hücreli anemi hastasıyım çalışamıyorum ayrıca iki günde bir 10 TL ayda 150 yapar kendisi ayda 1 lira bile eve veremiyorken çok tabiDoktor paras dediğiniz sürekli doktora mı gidiyorsunuz? Orayı anlamadım ben. 10 tl den de birşey olmaz sanki verseydiniz her gün istemiyorsa vermeliydiniz. Bide bu kadar zorluk çekiyorsanız neden çalışmıyorsunuz?
Mecburen söylüyorum yoksa evin ihtiyaclarini nereden alıyorsun derSigara bagimlisi degilim anlayamam esinizi ama o bagimliysa istemekte hakli
Siz de vermemekte haklisiniz
Cok zor bir durum
Calisiyor musunuz? Ailenizin desteginden haberi olmasaydi keske esinizin
Kendi sorunu valla evin ihtiyaclariMecburen söylüyorum yoksa evin ihtiyaclarini nereden alıyorsun der
Yok arkadaşlari dolandırdı eşimi paraları nakit aldılar ve eşim senet yapmamış ben neden yapmadın diye fikir verince bana sen ne diyorsun o benim kardeşim güvenim tam diyordu beni bile silecekti arkadaşı uğrunaArkadaşa 60 bin kredi mi çekilir
Birlikte bir iş falan mı yapacaklardı
Bizim arkadaş da öyle çekti Adam battı kredi bunun başına kaldı
Çözüm daha fazla çalışmak o Zaman eşiniz açısından
Teşekkür ederimO istemekte hakli cunku bagimli,Sizde vermemekte haklisiniz cunku para yok..
Allah yardimciniz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?