birkaç ay öncesine kadar sigara kullanmayan, bu bikaç ayda da başladığı sigarayı günde 1 pakete çıkaran erkek arkadaşımı terkettim. . ona endişelerimi, neden istemediğimi, kendim için tiksindirici, onun için ise zararlı olduğunu olduğunu güzel dille anlattım. bi iki kere söz verdi ama olmadı. . bugüne kadar olanları, kıskançlıklarımı bastırmaya çalıştım, ama bu konuda toleransım yok. . tam güzel şeyler olacakken şimdi de bu çıktı başıma( ben de terkettim. sizce doğru mu yaptım ??
Ünide bir arkadaşım vardı. Kız arkadaşından ayrılmıştı. Sormuştum neden ayrıldığını. Bana dedi ki “kız arkadaşım bana ben mi, sigaran mı dedi, ben de sigaram dedim ve ayrıldık.”birkaç ay öncesine kadar sigara kullanmayan, bu bikaç ayda da başladığı sigarayı günde 1 pakete çıkaran erkek arkadaşımı terkettim. . ona endişelerimi, neden istemediğimi, kendim için tiksindirici, onun için ise zararlı olduğunu olduğunu güzel dille anlattım. bi iki kere söz verdi ama olmadı. . bugüne kadar olanları, kıskançlıklarımı bastırmaya çalıştım, ama bu konuda toleransım yok. . tam güzel şeyler olacakken şimdi de bu çıktı başıma( ben de terkettim. sizce doğru mu yaptım ??
birkaç ay öncesine kadar sigara kullanmayan, bu bikaç ayda da başladığı sigarayı günde 1 pakete çıkaran erkek arkadaşımı terkettim. . ona endişelerimi, neden istemediğimi, kendim için tiksindirici, onun için ise zararlı olduğunu olduğunu güzel dille anlattım. bi iki kere söz verdi ama olmadı. . bugüne kadar olanları, kıskançlıklarımı bastırmaya çalıştım, ama bu konuda toleransım yok. . tam güzel şeyler olacakken şimdi de bu çıktı başıma( ben de terkettim. sizce doğru mu yaptım ??
sigara içen dertlidir kederlidir, sevin onları bagrınıza basın bizden zarar gelmez
Kesinlikle yanlış yaptığını düşünüyorum. Emin ol baskı ile olmuyo bu işler. Ayrıldınız terkettin noldu? sigarayı bıraktımı? Büyük ihtimal hayır.. Belki kederinden 1 paketi bile geçirmiştir.
Sigara bahaneniz olmasın sakın.yani nikotin terkedilmek için çok büyük bi bağımlılık değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?