sigara . . .

Kesinlikle yanlış yaptığını düşünüyorum. Emin ol baskı ile olmuyo bu işler. Ayrıldınız terkettin noldu? sigarayı bıraktımı? Büyük ihtimal hayır.. Belki kederinden 1 paketi bile geçirmiştir.

bende sigara kokusundan çok rahatsız oluyorum eşim önce bıraktı sonra bi anda tekrar bşladı ki sanki normal bişeymiş gbi geldi karşmda sigara yaktı ben bozuldum tabi ben kendmden kısıyorm dedm borçlardan kurtulmak için sen gidiyosun sigaraya veriyosun dedm ertesi gün kendme gittim elbise aldm sonrada eşim bıraktı sigarayı.benm yaptığım fedakarlığı düşünnce bakalm 6 ay felan oldu inşallah başlamaz bi daha

Sigara icmesi sizi alakadar etmez. O kendi kararlarini kendi verebilecek yasta.

Böyle konulari okudum mu cinnet geciresim geliyo. Siz onun annesi degil kiz arkadasisiniz öyle davranin!

Cocuk oyuncagi gibi iliskiyi terk etiginiz sebebe bakin. 10 yildir biz aile rizasini bekliyoruz evlenemiyoruz millet sudan sebeplerden sevgilisinden ayriliyo. Adaletin bu mu dünya?

Ünide bir arkadaşım vardı. Kız arkadaşından ayrılmıştı. Sormuştum neden ayrıldığını. Bana dedi ki “kız arkadaşım bana ben mi, sigaran mı dedi, ben de sigaram dedim ve ayrıldık.”

Seninki yeni başlamış..

Ben de kokusuna dahi tahammül edemem ki sigara içmeyen biri içen biriyle asla yapamaz.

Kararının arkasında dur, seviyorsa zorlayacaktır kendini.

Sigaraya tahammül edemiyorsanız içen biriyle birlikte olmayı denemeyin
Kişi kendi iradesiyle bırakmadıkça kimse bıraktıramaz
Ya ben ya sigara derseniz; sigaram der karşıya geçer
Bir de tabi bu senin için üzülüyorum, korkuyorum durumları anlamsız, sigara içen kendi korkmadıkça bir şey olmaz
23 yıldır içiyorum, bir tiryaki olarak şunu söyleyeyim, insanlar bize bırak dedikçe bir tane daha yakmak geliyor içimizden
Tiryaki ise iknası yoktur, uğraşmayın, kendi bıkana kadar içecektir

Ba

Siz mi kıskançlıklarınızı bastırmaya çalıştınız o mu?
Eğer cevap o ise sanki bunalmış suçu da sigaraya atmışsınız gibi geldi bana.
Cevap siz iseniz sevginiz bitiyor olabilir, çünkü çok basit bir neden yanımda sigara içtirmem, sevgilim içer bırakması için uğraşırım da sigara mı ben mi demedim hiç..

İnsanların yaşantılarına bu kadar müdahele etmek bana doğru gelmiyor. Sigara içen biriyle ya birlikte olmamalısın ya da en azından senin yanında içmemesini rica etmelisin. Kimsenin bırak demesiyle sigara bırakılmaz. Herkesin kendi keyfi, lüksü, sağlığı...

arkadaşlar sağolun fikirleriniz için. bu birkaç once açtığım konuydu. barıştık zaten. ama o zamandan bu yana o arada öyle şeyler oldu ki keşke sadece sigara olsaydı takıldığım diyorum evet karışmamalıydım. . ne arkdaşlarına ne de başka şeylere. neyse olan oldu işte. . sağolun fikirlerinzi için

sigara içen dertlidir kederlidir, sevin onları bagrınıza basın bizden zarar gelmez

hayır bırakmadı. azalttı. şu anda da birlikteyiz . .

Benim rahmetli dayim, annem ve teyzemlere sigara icen eslerinizden sigara ictikleri icin bosanmak isterseniz arkanizda olurum, derdi. :) ustelik babam ve enistemin yaninda derdi. O kadar tiksinirdi sigaradan. Hakikaten icmeyen icin zor. O nedenle dogru bir karar olabilir.

üstünden bir yıl geçmiş ama yazmadan edemeyeceğim. buyutulecek bi durum değil yazan arkadaşlar burnunuza pis kokusu gelen bir adamıda öpüp sarmalar mısınız acaba? kesinlikle sigara hic icmediyseniz icen biriyle evlilik düşünmeyin. sonradan baslar yada başlamaz. siz bile bile lades demeyin

Demek ki bağlarınız yeterince kuvvetli değilmiş

Mücadele etmek yerine bırakmışsınız

Sigaradan nefret ederim ama bırakmak o kadar kolay değil demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…