• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigara . . .

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
birkaç ay öncesine kadar sigara kullanmayan, bu bikaç ayda da başladığı sigarayı günde 1 pakete çıkaran erkek arkadaşımı terkettim. . ona endişelerimi, neden istemediğimi, kendim için tiksindirici, onun için ise zararlı olduğunu olduğunu güzel dille anlattım. bi iki kere söz verdi ama olmadı. . bugüne kadar olanları, kıskançlıklarımı bastırmaya çalıştım, ama bu konuda toleransım yok. . tam güzel şeyler olacakken şimdi de bu çıktı başıma :(( ben de terkettim. sizce doğru mu yaptım ??

Terketmek çözüm değil arkadaşım...
Şimdi o sigarayı bıraktı mı? Büyük ihtimalle hayır...
Siz onun iyiliğini mi istiyorsunuz? Büyük ihtimalle evet...
Onu bu illetle niye başbaşa bıraktınız öyleyse?
Bırakması için mücadele etmeniz gerekirdi diye düşünüyorum...

Terketmek çözüm değil arkadaşım...
Şimdi o sigarayı bıraktı mı? Büyük ihtimalle hayır...
Siz onun iyiliğini mi istiyorsunuz? Büyük ihtimalle evet...
Onu bu illetle niye başbaşa bıraktınız öyleyse?
Bırakması için mücadele etmeniz gerekirdi diye düşünüyorum...

ben elimden geleni yaptım. ayrı şehirlerdeyiz. 4 günlüğüne yanına gittiğimde o 4 günde sadece 2 tane içti. ona yalvardım yanından dönerken. söz verdi bana. ama sonra olan yine aynı. hatta daha fazla

bir de şöyle bir şey var, antidepresan da kullanıyor :50: madem bu kadar dert keder içinde, madem ben ona mutluluk bile veremiyorum yanında olmamın ne anlamı var ki :50:

birkaç ay öncesine kadar sigara kullanmayan, bu bikaç ayda da başladığı sigarayı günde 1 pakete çıkaran erkek arkadaşımı terkettim. . ona endişelerimi, neden istemediğimi, kendim için tiksindirici, onun için ise zararlı olduğunu olduğunu güzel dille anlattım. bi iki kere söz verdi ama olmadı. . bugüne kadar olanları, kıskançlıklarımı bastırmaya çalıştım, ama bu konuda toleransım yok. . tam güzel şeyler olacakken şimdi de bu çıktı başıma :(( ben de terkettim. sizce doğru mu yaptım ??

21 gun boyunca bırak bırak dıye baskı yapıcaksın///// cunku beyın hafızaya alıcak

ya sıgara ya ben dıceksın tam 21 gun sonraaa haaaa baktın olmuyor :)

sonra da bırakmıyorsa hadı byby de
zaten senın ıcın bır sey yapmayan adamla ne ısın olabılır kiii:!!!!

Biraz ani bi tepki olmuş sanki. Biraz daha yanında olup destek olsaydınız keşke. He bir de kişi kendi içinde bırakmak istemiyorsa ne yapsanız boş.

Hem insan sevdiği insanı sadece günde 1 paket sigara içiyor diye bırakabilir mi ki ya? Bana çok ilginç geldi açıkçası.Kendimi yerine koyuyorum, bu durum sebebiyle bize kıyamam. Biraz fazla olmuş benmce

ah be canım seninle aynı dertten mustaribiz bende sigaradan nefret ederim tiksinirim kül tablasını bile elime alamam gerçekten içmeyen biri için çok zor nası ayrılırsın haksızsın diyemicem çünkü gerçekten tiksinmeyen bi insan anlayamaz. Benim eşimde önceden içmiyodu (eğer sigara içen biri olsaydı mümkün değil evlenmezdim zaten) sonradan nerden çıktıysa adam sigara içmeye başladı her seferinde söyledim tartıştım küstüm ama ne yaptıysam adam sanki benim inadıma yapıyo gibi bu konuda çok hassas olduğumu kabullenemiyeceğimi biliyo ona rağmen yapıyo..

dün eve geldi eliyle yüzümü tutup öpecekti direk kokuyu aldım eline sinmiş kokusu o kadar sinirlendim ki anlatamam bir sürü kızdım tavır yaptım konuşmadım gitti tek başına yedi yemeği dünden beri yemek bile yemedim sinirimden gecede ayrı yattım geldi birsürü yalvardı özür dilerim haklısın şöylesin böylesin gel beraber uyuyalım ayrı yatma diye ama ben sigara içen birinin yanında yatmam dedim yatmadım yanına.

bende bu konuda çok hassas olduğum için seni çok iyi anlıyorum..

Esimin daha nisanlanmadan tiryaki olmayan boyutta sigara ictigini farkettim.sigara icersen ben yokum dedim birakti.2yil sonra tabi evlendik biz falan yine ustunde sigara kokusu almaya basladim yemin ettim terkedip gidicem diye yaklastirmadim yanima pis kokuyosun falan diye 3aydir kokmadan geliyo.bence sigara ayrilma sebebidir.birde kokusu benim migrenimi tetikliyo belki buyuzdende bukadar tepkiliyim

Ayy çok komik bi sebep.Ben 12 yıllık evliyim.Hiç sigara içmeyen eşim 3 yıl önce sigaraya başladı.Bende nefret ediyorum sigara kokusundan,kendim hiç içmedim.Ama şimdi eşimimi boşayayım? Evin içinde içmiyor zaten,balkonda içiyor.İnsanlar artık ayrılmak için komik komik bahaneler arıyorlar.

Sevgilim bana sigarayı bırak dese, ilkinde iyiliğim için olduğuna inanırım. Hatta belki ikincide üçüncüde dördüncüde de. Ama o söyleme beş oldu mu ben tekmeyi basar terk ederim valla. Senden benden değerli muhabbeti olmuyor çünkü o.

Maalesef sigara öyle biri dedi diye bırakılamaz. O biri en degerliniz olsa bile. Insan kendi istemeli bence. Ben sigara kullanmıyorum, nişanlım icmior denilecek kadar az iciyor. Ama ben ona birak dediğim zamanlarda stres yapıp dahada arttırıyor. Simdi ise kendine hedef koymus evlenince birakicam dior. Tamamen kendi rizasiyla oldu. Girtlak kanseri biriyle tanışması ile. Alışkanlıklar 21 gunde edinilir derler. Oda bir haftadir kendine devamli bırakıyorum bırakıyorum die teklinde bulunuyor ve paket alimini birakti bile. Yani maaleaef siz ne kadar soylerseniz söyleyin o istemedikten sonra olmaz o is.

Allah allah . sigara iciyo diye bırakma bence sigara icmeyenle evlenirsin birkac ay sonra başlar gene icmeye sigara kokusu gideren agiz sipreyi vardir onlardsn kullansin.benim eltim hamile fosur fosur iciyor icme diyoruz ama yok anlamıyor bebise cok üzülüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sigara olayını anlıyorum ya bana da çok zor gelirdi. Ama sigara için değer mi karşındaki kişiye bağlı belki de hayatının erkeği nasıl biri bilmiyorum ama, ayrılmak yerine tepki koyabilirdin.

Bırakmak yerine bıraktırmak için çabalamak daha anlamlı olacaktır. Rabbim kimseyi sigara illetine düşürmesin.

Bana göre sigarayı sevmeyen biri sigara içenle evlenmemeli,onu değiştirmeyi düşünse bile nafile.sonra pişman olup ayrılmak isteyebilir bu gerçek ben sigarayla yaşamak istemiyorum :( :KK61:

Back
X