sigaraaa

Şimdi fark ettimde kafein demişim nikotin diycektim

bende farketmedim deseemm..okuudm ama hiiç takılmadım o kelimeyee..

Sigara,bir başkasının demesiyle bırakılacak bir şey değil.
O kişi bir doktorsa ancak olabilir:) O zaman bile hemen bırakamıyor insanlar.

Bu konuda baskı ve tepki yapmanı hiç tavsiye etmem.
Sonunda seninle zaman geçirmek istemeyen bir eşin olur.
Evde içirmezsin,dışarı çıkar.Masada içirmezsin,masadan kalkıp içmeye gider.
Çayın kahvenin yanında içirmezsen,seninle kafeye gitmez.
Yanından ayrılıp sigara içmek için fırsat kollar.

Bana ters,ben istemem diyorsan baştan bitir daha iyi.
Bugün bıraktım,yarın bırakıcam demekle olmuyor.
Sigara içen herkes,zararını bilir.Ve zaten sigara içen (aşağı yukarı) herkes bıraksam der.
O yüzden gereksiz başının etini yeme derim.

şimdi bıakmazsa düğünden sonra hiiç bırakmz onu biliyoruumm ..ben elimden geleni yaptıımm sigara varsa düğün kalır derimm kenara çekilirim bunu da yapmaz değliimm yapacağımııda çok ii bilir kendisii.. şu zamanlarda bıraktım aşamasındayız gene bakalım sonuç ne olacak..ama kii dediğim herşeyin ardında durdum olumlu olumsuz bu da aynı öle olacak ..istediğim gibiolmazsa sonuş olumsuzz onca emeğe rağmeenn..ben olumusz düşünmeyeyim de bırakmasını diliyorum ALLAH ımdannn..

Ben de sigara iciyorum. Benim esim icmiyor. Biliyorum sagliga zararli ama tek keyfim bu benim. Ustelik gunde tas catlasin 3 4 tne iciyorum. Esra yeter artik icmiyosun der bazen. Bazen paketi alir saklar. Oyle sinir oluyorum ki. Boyle yapinc birakacagimi dusunuyo yani sabah ilk isim sigara almak oluyo :))

keyif mii anlayamıyoruumm ben bunu..özür diliyorum hele de bayanlara hiiç yakıştırmıyorum hele hele de anneleree...kızacaksınız belki tanıdıklarımdan sigara içen arkadaşlarımla çok muhabbetini ettim ama keyif dediler bırakamayız dediler hepp..ALALH ım bırakmayı nasip etsin diyorum..

Bırakmazsan evlenmem diye rest çekmekle nişanlınızın sağlığını mı düşünmüş oluyorsunuz? yoksa şartınızı yerine getirmediği için öfke mi duymuş oluyorsunuz?

her ikiside ikinci daha ağır basıyo artııkkk..ama tatlı diille konuşacamm doğrusu tatlı dill..baktım olmuyorr ALLAH hayırlısını versin diyecem..

ben trde esim almanyada yasiyodu tanistigimizda sonra gorusmelerimizde sen almanyaya gel birakicam dedi ben kursu bitirdim almanyaya geldim ama gelirken vizeyi gecici olarak 3aylik verdiler esimin isine bagli olarak uzaticaklarini bildirdiler simdi´sitresdeyim senbi oturumu alda birakirim dedi ben oturumu Aldim o oldu bu oldu o olsun tamam bu olsun tamam suan 3senedir burdayim ve sonuc gunde 1bucuk paketten az olmamak kaydiyla aynen devam hic inatlasma canim birakamiyolar sevdigimiz icinde Kabul ediyoruz adamlari

anladım ben böyle birşey yazmak istemiyorum buraya..bende öle bi inatlık huy var kii dedğimi yaparım her ne olursa olsun..ALLAH hayırlısnı versin hep duam böle idi şimdilerde daha çook ediyoruum..gözüm bi kararır ki benim kimse çeviremez düşüncemden..beni de çooook iyi tanırr kendisii...sevdiğimiz için kabul ediyoruz ya o beni sevdiği için bu düşüncemi kabul etmişti şimdi de uygulasın ben de onu derimm onaaa..sonucu yaarım inşALLAH olumlu bir şekildee.. herkeslerde bırakır inşALLLAHH..
ÇOĞU ZAMAN DİYORUM Kİİ 4. MURAD IN YAPTIĞI GİBİ İÇKİ SİGARA YASAKLAnacak aslında bu yönde değişiklikler yapılacak olumusuz şeylere karşıı...

eşimde defalarca baskı yaptı bana kendiside içtiği halde...
tamam diyip gizli içiyodum..
bide beni gizli şeyler yapmaya mecbur ettiği için uyuz oluyodum eşime...
rahat bırakın şu insanları...
kolay değil bırakmak...
şimdi alttan alıyo bi süre sonra nevri bi döner adamın sigara içsin diye dua edersin...

Son düzenleme:
sigara içtiğini sonuçta en başında biliyordunuz, baskıyla çözülmez bencede.
ben kullanmıyorum, açıkçası sigara içen biriyle de kesinlikle evlenemezdim, çünkü o kadar nefret ediyorum, bi defa zararlarından önce kokusu pis... rahatsız edici.
bence en başından koymalıydın tavrını..hani senin için sigara gerçekten büyük bırşeyse hiç başlamasaydın, çünkü bu saatten sonra bunun için ayrılmak saçma olur.

sen böyle baskı yaptıkça ilerde gizli saklı içtiğini görür-duyarsın

bırak biraz kendi haline biraz zaman geçsinn baskı yapmadan bırakana kadar konuşursun

tamam zararlı ama zorla içinden gelmeyerek bırakılacak bi meret değil ki

ahh ahh aynı dert hep benim başımdada vardı canım ne sözler ne yeminler 3 yıl geçmişti üstünden hep aynı senin yanında içmiyim diyip kapatıyodu konuyu yada eskisi gbi içmiyorum diye. Ben bağımlıyım bırakamıyorum diyodu ne sözler sarfettim o sigaradan vazgeçsin diye değermi demştim aramızı şunun için bozmaya haplar hastaneler araştırdım sırf bıraksın diye doktor buldum bin tane ama sonuç hüsran.En son zorlama artık beni demeler o da bunaldı ben bu sigara için rest çektim sen gbi 2 gün sonra geldi bunun için ayrılmayalım söz bırakcam dedi ama biz ayrıldık başka sebeplerden o hala sigara içiyo eskisinden daha çok.

sizin için düğünü iptal edecek kadar kötü bir şeyse en baştan neden sevgili oldunuz? neden kabul ettin onu? ne ben eşime zamanında evet derdeim o da aşkından ölse bana çıkma teklifi yapmazdı zamanında.

Nisanliyken iciyordum bende.esim hayatta icmez tiksinir hatta.bana dedi ki o zaman icmesen olur mu? Olur dedim ve o gun sigara bitti benim icin.12 sene oldu elime almadim.
Esimi deli gibi seviyordum.hala da oyle.sigarali kokalak nefesle nasil olur kari koca işi.mantikliydi istegi...

insanları değiştirmeye çalışmayın..derdiniz yokken kendinize dert aramayın.. insanlar nelerle uğraşıyor

Eğer baskı yapmaya devam ederseniz şimdilik bıraksa bile ileride tekrar MUTLAKA! başlacaktır.
siqara baskıyla değil, tamamen kişinin kendi kararı ve isteğiyle bırakabileceği bi alışkanlıktır.(ki bu şartlar altında bile çok zordur bırakmak)
baskı yaparak kendinizide, ilişkinizide yıpratmayın.Bilin ki o adam o siqarayı içecek.
Bu şartlar altında ya ayrılın ya da alışkanlığına sayqı duyun.

hayırlısıı bakalıımm..bendbaşta yanlış yapmışım inanarakk ..baklaım hayrısı olsun hakkımımzdaa..ben yanlışın neresinden dönülse kardır cümlesine çook katılırımm..ALALH ım hayırlısını versin bkalıım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…