Ne güzel ...
Bana da bir arkadaş geldi:)))Siz nasıl bıraktınız?Destek aldığınız herhangi bişey var mı?
Ama benim akşamları canım çoooook istiyor.Gün içerisinde çok mutluyum bıraktığım için enerjimin arttığını hissediyorum ama akşamları geçmek bilmiyor((
bide ben basarabilsem ama olmuyor kolay kolay
Ne güzel ...
Bana da bir arkadaş geldi:)))Siz nasıl bıraktınız?Destek aldığınız herhangi bişey var mı?
Ama benim akşamları canım çoooook istiyor.Gün içerisinde çok mutluyum bıraktığım için enerjimin arttığını hissediyorum ama akşamları geçmek bilmiyor(([/Q
Merhaba canım nasıl bıraktığıma gelince aklımda hep bırakma isteği vardı. Sabah evde sigara içmiştim. Kararı iş yerime gelince aldım .Sigara paketi yanınızda olmayınca bırakması kolay oldu.Gün boyu kendimle savaştım diyebilirim ama içmedim.Eve gidince işte o kısım daha zor geçiyo evde annem ve kardeşimde kullanıyo.Destekleri süper kriz anında o kadar saat yada( şimdi 3.gün olduya) içmediN yazık emeklerine diyolar bende vazgeçiyorum.İlk zamanlarda oruçlu gibiydim ama bu gün daha iyi hissediyorum kendimi.Bol bol su içiyorum yada bitki çayı şekersiz normal çay.Ayrıca çok daralırsam camın önüne geçip derin derin nefes alıyorum.
Canım üzüldüm tabi çevre faktörüde önemli iç bir tane nolacak diyen insanlar çevremizde olunca bırakması tabiki zor oluyor.Malesef ben kendime verdiğim sözü tutamadım.Bir arkadaşım yüzünden başladığım sigaraya yine bir arkadaşım yüzünden devam ettim.
Sigarayı bırakmaya çalıştığım bu kısa dönemde burda yazılan 'ama ben bırakamadım' sözü beni evet niye bırakayım ki bende tekrar içmeliyim demeye itmişti.Umarım ben kimseye böyle hissettirmem.
Sigara içmediğim bir haftalık süre içinde her sabah daha mutlu uyandım;kendime olan özsaygım arttı;odam,ellerim,kıyafetlerim mis gibi kokuyordu,daha rahat nefes alıyordum ve daha enerjiktim.O yüzden bu zorlu sürece başlamış kişiler lütfen vazgeçmesinler.Ben gerçekten bu lanet şeyi bırakan ve bırakmaya çalışan herkesi çok çok ama çok kıskanıyorum.
En yakın zamanda tekrar deniycem ve eminim bu sefer geri dönmiycem.Bıraktığım zaman tekrar yazıcam buraya.
Allah yardımcımız olsun.
ben azaltmaya başladım bugün sadece 3 tane içtim yuppi:)
sigarayı bıkraktıktan sonra inanılmaz baş ağrısı çekiyorum neredeyse 1 ay olacak ama başımın ağrısı psikolojik mi yoksa bıraktığım için mibaşımın ağrısını geçireceğini bilsem içicem 1 tane o kadar ağrıyor başım yoksa kronik sünizit var ondan mı kaynaklıyor kursta sigarayı bırakan bir arkadaşım 1 ay baş ağrısı çektiğini söyledi o da. çıldırmak üzereyim. majezik falan vız geliyor sigarayı bırakan arkadaşlarım cevaplarsa sorumu memnun olurum.
geçmiş olsun arkadaşım ben çok yeni bırakan birisi olarak baş ağrıı yaşamadım..ama şunu söylemedn yapamayacam ne olursa olsun tekrar başlama bu kadar yol almışken sebebi sigara dahi olsa kısa zamanda bir doktora görünn derim..sağlıcakla kalll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?