Yeşil Çayla bir hayli azalttım.Siagara isteği geldikçe yeşil çay içtim..
Şimdi sadece günde 1 en fazla 3 tane içiyorum günde bir bir buçuk paket içerken.. Ve çok kısa bir sürede bu kadar indirdim.. Sanırım bırakırım, bırakmak istiyorum çünkü..
İşte bir haberden kesit. "Klinik ve Uygulamalı Hipnoz Derneği, 23 yılda telkin yöntemiyle 40 bin kişiye sigarayı bıraktırdı. Hipnozla kötü alışkanlığına veda eden kişi kilo da almıyor.
Her yıl 100 bin kişinin sigaraya bağlı hastalıklardan yaşamını yitirdiği ülkemizde, Klinik ve Uygulamalı Hipnoz Derneği Başkanı Kadir Demirel, hipnoz tekniğiyle 23 yılda, 40 bin kişiye sigarayı bıraktırdı.
TÜBİTAKın araştırmasına göre dünyada sigara bırakmada en kolay yöntemin hipnoz olduğunu ifade eden Demirel, önce kişinin sigarayı bırakmaya karar vermesi gerektiğini ve 5 gün üst üste seanslara katılması gerektiğini söyledi.
Kişinin 0-7 yaş döneminde sigaradan etkilendiğini ve bilinçaltında sigarayla ilgili bilgilerin yerleştiğini belirten Demirel, Kişiler, küçükken büyüklere özeniyor. Büyüyünce onlar gigi, sigara içebileceklerini düşünüyor, daha özgür olacağını sanıyor, içmeye başlayınca da, nikotin bağımlılığı oluşuyor. Hipnozla her ikisi ile mücadele etmek de çok kolay hale geliyor. dedi.
Dumanda Türkan Şoray faktörü
(başka sitelerden alıntıdır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?