dayanamiyorum sigarayi birakma mucadelemin 37.saatindeyim komadayim resmen... nikotin bandi sadece bir aksesuar sanki omzumda!! bu ikinci band ve en kuvvetli olani yani eczaci bana 52,5 mg lik bantin uygun oldugunu soyledi 20 senelik tiryaki ilk sigarasini 14. icmis, ben her gun 1 paketten fazla sigara icen ben sanirim ilk sigarayi birakma mucadelemde kaybedecegim
sadece omzumdaki bandla sigara icer isem tasikardi filan yasarim korkusu ile bi sigara yakmiyorum
dayanamiyorum sigarayi birakma mucadelemin 37.saatindeyim komadayim resmen... nikotin bandi sadece bir aksesuar sanki omzumda!! bu ikinci band ve en kuvvetli olani yani eczaci bana 52,5 mg lik bantin uygun oldugunu soyledi 20 senelik tiryaki ilk sigarasini 14. icmis, ben her gun 1 paketten fazla sigara icen ben sanirim ilk sigarayi birakma mucadelemde kaybedecegim
sadece omzumdaki bandla sigara icer isem tasikardi filan yasarim korkusu ile bi sigara yakmiyorum
Merhabalar
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 2 sene önce sigarayı bıraktım.
2 sene hiç içmedim.
Fakat bikaç hafta önce bir kez sigara içmekle yine bağımlılık hisstmeye başldım
Napıcam bilmiyorum irademe sahip çıkamıyorum.
Sanki 2 sene ara veren ben değilmişim gibi günde 2 3 içmeye başladım
Siz siz olun sigaradan bir kurtulunca 10 yıl sonra bile olsa 1 tane dahi içmeyin
Çünkü o bir tanenin gerisi geliyor
Kızlarr sigarayı bıraksam kilo alırmıyımm 45 kiloyum kilo almak istiyorumm:18: yüzüm zayıfladııı
kızlar ben bırakalı bir aydan fazla oldu.
başlangıçta kendime çok güvenmiyordum.
champix adlı ilaçla başladım. ilacın yan etkileri var.
ama yan etkilerini yok etmek ve sağlık için spora başladım.
yetmedi acil durumlar için alen car'ın kitabını aldım.
ve bu aralar 1. ay krizi dediğimiz artık psikolojik bağımlılık
belirtileri başlayınca kitabıda artık okumaya karar verdim.
bu bağımlılıktan kurtulmak için akupunktur da yaptırmaya başladım, bıraktıktan sonra.
anlayacağınız her koldan saldırdım.
şu an için daha yeni içmeyen biriyim. 5 yılım dolmadan da kendimi kurtulmuş hissetmeyeceğim.
merak edenler için 15 yıldan fazladır içiyordum. ortalama günde 2 paket.
geceleri horlamaya başlayıp, sürekli balgam çıkarınca da kadınlığımdan tiksinmiştim.
bırakacak olan arkadaş varsa ben burdan verebildiğim her türlü desteğe vermeye hazırım.
bir de link bulursa bu kitaptan esinlenerek nette olan bir video var yarım saatlik
beni en çok o etkiledi. o linkide veririm burdan isteyen olursa. bu arada sigara aklıma bazen(haftada bir) geliyor ve bir kaç sn içinde aklımdan gidiyor :) ilacı kesinlikle öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?