Biorezonans diye bir yöntem var. Sigara bırakmak istemeyene bile bıraktırıyor. Benim çok tanıdığım onunla bıraktı paramız olsun eşimle ben de onla bırakcaz. Seansı 250 lira gibi bir ücret sanırım. Tek seansta son veriyor. 45 dakika sürüyor. Günde 3 paket içen insanlar bile bu yöntemle bıraktı. Zaten aylık sigaraya ödeniyor o para. Kuzenim anlattı, gidiyor bu yöntemi denemeye ama aklında bırakmak falan yok, istemiyor. Sigara paketini almak istiyorlar "ben çıkınca içeceğim" diyor, görevliler de siz bize bırakın paketinizi, çıkınca içmek isterseniz yine gidin allın kendinize bir paket diyorlar. Bu yöntem sigaranın vücutta bozduğu sinyalleri düzeltiyormuş. Son kez 2 sigara içeriyorlarmış size, makine bozulan sinyalleri yakalayıp düzeltiyormuş. Neyse çıkmış kuzenim seanstan. Hemen bir büfeye gidip sigara almış. Arabaya binmiş normalde hemen yakarmış bir sigara. Açmadım paketi diyor canım istemedi. Sonra uzun yola çıkmış, 7-8 saat yol gitmiş yine paketi açmak istememiş derken 1 hafta, 2 hafa... vermiş paketi kullanan birine... o yöntemle bırakıp da tekrar başlayanı görmedim ben, abim de bu yöntemle bıraktı. Arakdaşımın günde 3 paket sigara içen öğretmeni de bu yöntemle bırakmış. Bence araştırın. Vallaha adamların bedava reklamını yapmış gibi oldumama bunun üzerine bir sigara içilir
ben bıraktım 4 senedir içmiyorum..
bi gün kendi kendime "ben bunun kölesi miyim yahu, neden bırakamayım ki?" dedim ve bitti. ondan sonra da hiiç içmedim, 1 tane bile içince ucu kaçar biliyorum.
En sıcak öykü benden:)) Dün karar verdim bugün bıraktım:)) hiçte içmedim.Günde 1 paket içerdim.
hayranim böyle pat diye birakanlara
Tebrik ederimmm ikinizide valla
Artik bende birakmak istiyorum
valla bırakma diye başına silah dayamıyolarsa bırakmamak için hiç sebebin yok :))
yapman gereken sadece sigara içmemek
Sen de sigara kullanmıyorsun sanırım. Sadece içmemek çözüm olsa daha doğrusu çözümü bu kadar kolay olsa hatta bunu başarabilmek kolay olsa herkes bırakırdı bence. Kimse hem sağlığına hem cebine zarar vermek istemez..
Gerçekten sigara yasağı çok iyi oldu. Çok tepki aldı ama bir sürü insanın bırakmasına vesile oldu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?