bende bırakmayı istiyorum günde 1 paket içiyorum aslında seviyorum içmeyi ama maddi açıdan hemse sağlık açısından bırakmam lazım geçen gun 3 saat içmedim zor durdum (bakkala gitmeye üşendim)
naapcam bilmiyorum ilacı nerden aldınız dr a gitmek istemiyorum
:)hazır değilim galiba seviyom ben sıgarayı
Teşekkürler alındıSelam :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah başarırsınız. Konunuzu zararlı alışkanlıklar kısmına açsanız daha çok paylaşımınız olabilir belki
Selam. Hangi ilacı kullandın bilmiyorum ama benim sadece bir haftadan sonra kabızlık sorunu dışında bir sıkıntısı yok. İsmi "C" ile başlıyor.O kadar cok istiyorum ki ben de sigarayi birakmayi ama destek ilac dediginiz olay beni benden aldi resmen. Hem de hic azaltamadim. Ilaci ictigim anda mide bulantısından ölüyorum. İştah fln da kalmadi. Baska bir yontem olsa ah keske. Alistigim gune lanetler ediyorum.
Daha önce ki deneyip başaramadığım için ilaçla ilgili stratejiler geliştirdim 10 gün kullanıp kabız olmadan, mide bulantısı yaşamadan ve gece kalp ritminde hızlanma olmadan ilacı bıraktım. Sigarayı da ilacın 5. Gününde bıraktım. Amacım sadece ilk günlerde ki yoğun ataklarda bana destek olmasıydı işe yaradı. Şu anda ara ara yokluyor. Elbette ilacı düzenli kullandığım zamanlarda ki gibi rahat olmuyor ama iki güzellik bir arada olmuyor. Sigarayı bırakalı bu gün 7. Gün. SevgilerAynisini kullaniyorum ama beni cok kotu etkiledi. 14 gun ictim. Bugun ilaci biraktim sigaraya tam gaz devam.
Tebrik ederim gercekten. Umarim daim olur bir daha baslamazsiniz. Ben ilk kez ilac kullananlardanim. Ve bir de ne kadar birakmak istesemde zamani degilmis galiba benim icin. Nikotin bandi bende baya bi ise yariyordu. Belki nikotin bandi kullanabilirim. Mide bulantisi cok etkiledi beni. Yemek yiyememekte cabasi. Kabizlik bende olmadi. Ruh halimede etki edince maalesef ilaca veda ettim iste.Daha önce ki deneyip başaramadığım için ilaçla ilgili stratejiler geliştirdim 10 gün kullanıp kabız olmadan, mide bulantısı yaşamadan ve gece kalp ritminde hızlanma olmadan ilacı bıraktım. Sigarayı da ilacın 5. Gününde bıraktım. Amacım sadece ilk günlerde ki yoğun ataklarda bana destek olmasıydı işe yaradı. Şu anda ara ara yokluyor. Elbette ilacı düzenli kullandığım zamanlarda ki gibi rahat olmuyor ama iki güzellik bir arada olmuyor. Sigarayı bırakalı bu gün 7. Gün. Sevgiler
Kesinlikle denemeye devam et. Zaten bir kere bırakmayı denedikten sonra içmek eskisi kadar huzurlu olmuyor. Bırakabileceğine inanmaya başlıyorsun. İnşallah tekrar denersiniz.Tebrik ederim gercekten. Umarim daim olur bir daha baslamazsiniz. Ben ilk kez ilac kullananlardanim. Ve bir de ne kadar birakmak istesemde zamani degilmis galiba benim icin. Nikotin bandi bende baya bi ise yariyordu. Belki nikotin bandi kullanabilirim. Mide bulantisi cok etkiledi beni. Yemek yiyememekte cabasi. Kabizlik bende olmadi. Ruh halimede etki edince maalesef ilaca veda ettim iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?