TeşekkürlerHayırdır rror yok baslamak felan bıraz uzaklastım motıven dusmus hemen canımız falan cekmıyor zorla bılıncımıze sokmaya calıssalarda dur ve düşün istedigin sey omı esaret mi yoksa gelıp gecıcı 2 dk lık ıstek mi
snymhmmt, merak ettim içebildin mi? yani zevk alarak içebildin mi?kizlar bi kaçgün ictim ben maalesef ama pazartesi den itibaren tekrar icmemeye basladim
Sahol canım bende aslında burayı ozluyorum cok sık gırmeme nedenım sureklı aklımda sıgara olmasınÖzlettin kendini, evet o gün çok kötü geçti. O günün ertesinden itibaren ise çok daha kararlı hissederek devam ediyorum. Sigara içilen bir ortamda bir akşam geçirdim ve inanılmaz rahatsız oldum. Ertesi güne baş ağrısıyla uyandım. Saçlarımda unuttuğum o pis koku midemi kaldırdı. Sonra düşündüm sigara kullanırken neredeyse haftada bir başım ağrırdı aylardır başım bile ağrımıyor. O gün ne oldu bilmiyorum ama o günü atlattıktan sonra çok daha rahatım. Bu arada lütfen bu kadar uzun kaybolma. Bir ara YOKSA??? Dedim. Çok şükür yolumuzda devam ediyormuşuz. Sevgiler
Bende kilo almıştım malum spor yapmaya vaktım de olmadı sıgaranın yerıne bısey koymadık tabıkı ama ıstah arttı yemekler lezizkızlarrr, 2,5 kilo aldım. acaba bu böyle artmaya devam mı edecek? O kadarda dikkat ediyorum ama alıyorum. Çok zayıftım şimdilik çok belli olmuyor ama ben çok rahatsızım. Ama istediğim sigara değil, yani sigara isteğini bastırmak için yemiyorum. asla canım içmek istemiyor. ama iştah kontrolünde zorlanıyorum.
Canım hayırlı olsun senın ıcınde ben senı bayadır goruyorum hala neden kendıne ezıyet edıyorsun bırak su ılletı ıcme bıtane ıcmen senı en basa dondurur guclusun bız kadınlar gucluyuz senın benden neyin eksık bırakamayacaksın kı hıc bısey basaracaksın zorlandıgın yerde rrorr un paylastıgı vıdeoşarı tekrar tekrar ızle hedefınden sasmamak adına basaracaksın aslında ama kendıne sıgara ıcme ezıyetı yapıp ustune tekrar cırpınıyorsun bırak kurtul bak bız ne rahatız sıgara alma zorunluluğumuz kalmadı ki ben bıraktıysam haylı haylı bırakırsın 5-6 sene gunde 2 pkt ıcıcıydım ve ıcmeden uyumaz ıcmeden uaynmazdım tun hayayım aıgara olmus her boslukda en fazla 1 saat bosluk bıraktım ıcmedım oda zorla ben bıtırdıysem bıtırırsınıziçer içmez boynum tutuldu sebebini anlamadim günlerce migdem bulandı tiksinerek ictim sigaranin ne kadar gereksiz bisey olduğunu anladım
Tabıkı de zevk alarak ıcmedı cunku agız ıcı uyusuklugu gecti ve ılk gunku ıctıgı tıksındıgı sıgara tadı vardı aklına her sıgara geldıgınde o pis camur tadı hatırla zihin oyunlarına gelme sakın :)snymhmmt, merak ettim içebildin mi? yani zevk alarak içebildin mi?
Bırsey daha eklemek ıstıyorum benım aklıma artık sıgara gelmıyor aslında yankmda ıcenler olunca ıctıgım gelıyor ama yank cıkolata yeseler cıkolata yedıgımde aklıma gelıyor ıstek arzu yok ve rahatsız oluyorum belkı uzun aralıkla bır aklıma gelsede 1 dk da gecen gıden ve bırdaha aklıma gelmeyeb bısey bırde sıgaranıcmeyen arkadaslar edının ınan faydalı ıcmıyor ıyı takılıyoruz
Canım cok sevındım adımıza bıraktık artık cok şükür ınsallah ıcenlerde uyanır artık bırakır ben bıraktıysam hepınız bırakırsınız emın olun ınsanların ıstemesem ıcmem ıstıyorum ıcıuorum yada stres kaynaklı ıcıyorum demelerıne artık guluuorum bende boyle dıyordum ve yanılgı eger oyle olsaydı kımse bırakmazdı hıc bır faydası yokSelam,
Selam, görüşmeyeli kiloyu dengede tutmaya çalışmayla geçti. Sigara artık sadece keşke yıllar önce bıraksaydım demenin dışında hayatımda yok. (böyle bırakabileceğimi bilseydim kesinlikle bırakırdım). 125 gün olmuş ve nasıl rahatım anlatmam. Sevgiler.
Nasıl bıraktınız banada yardımcı olunCanım cok sevındım adımıza bıraktık artık cok şükür ınsallah ıcenlerde uyanır artık bırakır ben bıraktıysam hepınız bırakırsınız emın olun ınsanların ıstemesem ıcmem ıstıyorum ıcıuorum yada stres kaynaklı ıcıyorum demelerıne artık guluuorum bende boyle dıyordum ve yanılgı eger oyle olsaydı kımse bırakmazdı hıc bır faydası yok
Krızler gecıcı aklınızda sureklı sıgarayı dusunmeyın dusunmemeyede calısmak aslında dusundururuorNasıl bıraktınız banada yardımcı olun
Önce istemelisin sonra doktor desteği ve ilaçla sonuca kendin bile şaşıracaksın.merhaba kızlar ben 2.5 paket içiyorum günde gözlerim simsiyah ama değil bırakmak azaltamıyoruum bile bende sigara yakma alışkanlığı var bitiyor direkt yakasım geliyor. öyle konuyu görünce bi dertleşiyim dedim sizce benim için ümit varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?