- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
Bu ne belaymis boyle.gecen cuma sigarayi birakma karari aldim ve o gunden beri hic icmedim ama ben bittim.o kadar zorlaniyorum ki .hayatta tat yok sanki.okula gidip geliyorum , ev islerini falan da biraktim iyice.gercekten zor durumdayim.biliyorum 1 tane icsem hersey basa doner.bana oyke cedirdekmis,sakizmis sökmüyor.birakanlar iyi bir yonteminiz var mi?bir de ne kadar sure sonra canınız istememeye basladi.yoksa gucum tukenecek mi
Aslinda o videoyu izliycem ama 1 saati geçiyor ve yalniz olup kesintisiz izleyin diyor ya ,iste ben o vakti bulamadim bir turlu.bir bulsam izliycemAllen carr - sigarayı bırakmanın en kolay yolu.. videoyu izleyin, kitabı indirip okuyun iyi gelecek.
Aslinda o videoyu izliycem ama 1 saati geçiyor ve yalniz olup kesintisiz izleyin diyor ya ,iste ben o vakti bulamadim bir turlu.bir bulsam izliycem
Bu ne belaymis boyle.gecen cuma sigarayi birakma karari aldim ve o gunden beri hic icmedim ama ben bittim.o kadar zorlaniyorum ki .hayatta tat yok sanki.okula gidip geliyorum , ev islerini falan da biraktim iyice.gercekten zor durumdayim.biliyorum 1 tane icsem hersey basa doner.bana oyke cedirdekmis,sakizmis sökmüyor.birakanlar iyi bir yonteminiz var mi?bir de ne kadar sure sonra canınız istememeye basladi.yoksa gucum tukenecek mi
Ne guzel birakmissiniz sakin baslamayin. Darisi benim basima diyeyim :) konuyu takipteyim.
insallah sizler de birakirsinizBen daha bir saat bile birakamdim ama her sabah bırakıyorum. Lütfen başlamayın koskoca bir hafta isterseniz özelden yazın ama lütfen başlamayın. Annemin halası bir gecede günde 2 paket içtiği sigarayı bıraktı 50 kusur yaşlarında. Ve inanın rengi açıldı. Başlamayın. Bende sizi aklıma getireyim bende bırakayım..
azaltarak biraktim en son gunde 3 sigara iciyordum.aslinda kendimce guzel bir yontem buldum azalttim cok iyiydi.bircok kisiye tavsiye ederim onu da.ama iste birakmak ne zormus.ben cok bagliydim sigarayaBelli bir zaman sonra alışıyorsunuz aslında. Azaltarak mı bıraktınız? Azaltmadıysanız böyle olması normal.
Kuzum en iyi yöntemlerden birisi limonlu su. Yudum yudum iç istek geldiği zaman. Ben 76 gün oldu ama hala beynim arada istiyor ama bastırıyorum. İçme isteğin gelince kendine de ki 1 hafta oldu bırakalı nerdeyse ben bu 1 haftayı çöpe atamam. Bıraktıktan yaklaşık 2-3 hafta sonra kokusuna bile tahammül edemiyorsun. Birde azaltarak bırakmayı düşünme. Birden kesmen çok iyi olmuş.Bu ne belaymis boyle.gecen cuma sigarayi birakma karari aldim ve o gunden beri hic icmedim ama ben bittim.o kadar zorlaniyorum ki .hayatta tat yok sanki.okula gidip geliyorum , ev islerini falan da biraktim iyice.gercekten zor durumdayim.biliyorum 1 tane icsem hersey basa doner.bana oyke cedirdekmis,sakizmis sökmüyor.birakanlar iyi bir yonteminiz var mi?bir de ne kadar sure sonra canınız istememeye basladi.yoksa gucum tukenecek mi
onu da deneyim hem faydaliKuzum en iyi yöntemlerden birisi limonlu su. Yudum yudum iç istek geldiği zaman. Ben 76 gün oldu ama hala beynim arada istiyor ama bastırıyorum. İçme isteğin gelince kendine de ki 1 hafta oldu bırakalı nerdeyse ben bu 1 haftayı çöpe atamam. Bıraktıktan yaklaşık 2-3 hafta sonra kokusuna bile tahammül edemiyorsun. Birde azaltarak bırakmayı düşünme. Birden kesmen çok iyi olmuş.
İnşallah bir daha başlamazsın canım.
Benim gunde iki paket sigara icen 25 yillik tiryaki esim bundan 3 sene once bu kitapla birakti sigarayi. Okudu bitirdi ve bi daha agzina surmedi. Ben de siddetle tavsiye ediyorum.Allen carr - sigarayı bırakmanın en kolay yolu.. videoyu izleyin, kitabı indirip okuyun iyi gelecek.
ben de tam 5 gündür kullanmıyorum, sağlık bakanlığından verilen champix ile bıraktım. kokusu artık midemi bulandırıyor . ben de elbette ilacın etkisi var, ama kendi iradenle bu kadar gündür içmiyorsan seni tebrik ederim. bence yapabilirsin.Bu ne belaymis boyle.gecen cuma sigarayi birakma karari aldim ve o gunden beri hic icmedim ama ben bittim.o kadar zorlaniyorum ki .hayatta tat yok sanki.okula gidip geliyorum , ev islerini falan da biraktim iyice.gercekten zor durumdayim.biliyorum 1 tane icsem hersey basa doner.bana oyke cedirdekmis,sakizmis sökmüyor.birakanlar iyi bir yonteminiz var mi?bir de ne kadar sure sonra canınız istememeye basladi.yoksa gucum tukenecek mi
Bilmiyorum iradem saglam mi.cunku dsyanamiyorum savasiyorum resmen.belki buraya yazarak yazilanlari okuyarak guclu olurum diye umuyorumben de tam 5 gündür kullanmıyorum, sağlık bakanlığından verilen champix ile bıraktım. kokusu artık midemi bulandırıyor . ben de elbette ilacın etkisi var, ama kendi iradenle bu kadar gündür içmiyorsan seni tebrik ederim. bence yapabilirsin.
ben senin gibi bir hafta içmeyecek iradeye sahip olsam ilaca ihtiyaç duymazdım.
en zor kısmını atlamışsın bence, sakın vazgeçme
evet ztaen o keyif yaptigim anlari cok ariyorum.bir kafeye falan gitmedim daha nasil dayanicam bakalimNikotinin fiziksel bağımlılığı 72 saat
72 saati geçtikten sonra her şey psikolojik
Vücudunun ihtiyacı yok artık ona
Beynini ikna etmekte mesele
Bir de üzerine çok düşünmemek gerekiyor
Ha bıraktım ha şu kadar saat oldu ha olacak dedikçe beynin onun etrafında dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?