- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
İnsaallah bırakicam. Şuan gülmek istiyorum mesela kızımla uzaktan oynasiyoruz ama gulemiyorum;( en kötüsü buInsallah birakirsiniz.evet o cok onemli bir adet bile icmek herseyi basa ceviriyor.
cok gecmis olsun malesef sagligi mahvediyor sigara.insallah birakirsiniz siz de.
size tavsiyem asla baslamayin.2 cocugum var hamileliklerimde ve emzirme suresinin belli bir kisminda bir kere bile icmedim.o zaman kolayca birakabiliyirdum ama sonra hemen basliyordum.siz bu sekildeyken sakin baslamayin
bu soz tokat gibi geldi .gercekten basimiza kotu birsey gelmeden bilincine varmak lazim
stresle butunlestirmemek qlazim aslinda ama insan ister istemez yapiyor o zaman da birakmak zor oluyor gercekten.ya da keyifli zamanlarda iciliyor.bunlar da birakmayi zorlastiran etkenler .insallah siz de birakirsiniz
Evet konun etkili oldu bende.o yontemi bir izleyemedim video suresi uzun ve dikkatli ,bolmeden izleyin diyor ya.zaman bulcam insallahSen benim konuya yorum yapmistin sira bende sakin baslama bak bende tutuyorum dayanacagiz basaracagiz Allen car yontemini izledinmi hemen izle dayanma gucunu arttiriyor.Azmin sonu zafer basaracagiz sakin icme
Ne güzel başlamamışsınız . Ben başladım maalesef ki emziriyorum . Bazen bn sigara içtikten sonra kızım uyanıyor emzirmek zorunda kalıyorum kendimden iğreniyorumannem ve kardeşim de içiyor . Kızım ilk doğduğunda ellerinş ağızları yıkatmadan ve en az yarım saat gcmeden yklaştırmazdım bile sakın başlamayın kahvenin yanında tadı falan yok emin olun
BiliyorumEmzirirken içmek hamileyken içmekten çok çok daha zararlı çünkü plasenta gibi herhangi bir filtre yok, doğrudan süte karışıyor yiyip içtikleriniz.
Kişisel tercihlerinize saygı duymak zorundayım ama çok küçük daha yavrunuz. İçiyorsanızda 0.1 olanlardan için el tiryakisi olun
Bu ne belaymis boyle.gecen cuma sigarayi birakma karari aldim ve o gunden beri hic icmedim ama ben bittim.o kadar zorlaniyorum ki .hayatta tat yok sanki.okula gidip geliyorum , ev islerini falan da biraktim iyice.gercekten zor durumdayim.biliyorum 1 tane icsem hersey basa doner.bana oyke cedirdekmis,sakizmis sökmüyor.birakanlar iyi bir yonteminiz var mi?bir de ne kadar sure sonra canınız istememeye basladi.yoksa gucum tukenecek mi
Caresiz kalirsam alirim tabi ama insallah gerek kalmazProfesyonel yardım alın
Bazi sigaralarin nikotin orani 0.1 onlar daha iyi o zamanBiliyorumama stresten baskadım . Dün buraya yazdıktan sonra bgün ekektronik sigara içmeye basladım likit alıp . O da zararlı biliyorum ama bu şekilde bırakabileceğimi düşünüyorum . Nikotin oranı 0.3 . Bugün öğlen ikiden beri hiç sigara içedim . Amacım bi kaç gün bu şekilde sigaradan uzak kalmak ve elektronik sigaraya alışmadan bırakmak . İnşallah kolay bi şekilde bırakırım
Bu likitlerinde nikotinsizi var ama güvenemedim kndime . Zaten ıfak bi şişe aldım . Amacım bu şişe bitmeden bırakmak . Bi kaç gün sigara içmezsem yine bırakabilirim diye düşünüyorumBazi sigaralarin nikotin orani 0.1 onlar daha iyi o zaman
keske insallahBu likitlerinde nikotinsizi var ama güvenemedim kndime . Zaten ıfak bi şişe aldım . Amacım bu şişe bitmeden bırakmak . Bi kaç gün sigara içmezsem yine bırakabilirim diye düşünüyorum
Kaç gün oldu ne değişti mesela cildinizde nefesinizde bende yarın icmemeye calısıcamKizlar bugun nerdeyse iciyordum.nasil olacak boyle ben asiri derecede ariyorum sigarayibenim icin cok zorlasiyor hayat.konuma anlik gelismeleri boyle yazmak iyi geliyor hep yazicam sanirim.keske birgun de rahatladigimi yazsam
12 gun oldu.ben degisikligi cok farkedemedim daha malesef surekli canim istiyor o yuzden geriliyorum.ama icmemeliyim yoksa yine baslarim diyorum.insallah pes etmiycem.siz de mutlaka deneyin.birakmaliyiz yoksa ne zamana kadar icicez.yasimiz ilerleyince daha cok etkilenicez zararlarindanKaç gün oldu ne değişti mesela cildinizde nefesinizde bende yarın icmemeye calısıcam
20 sene sigara içtikten sonra çok ugraşıp 3 yil önce bıraktım sigarayı.Unutmayin 1 tane içerseniz hiç birakmamiş gibi içmeye devam edersiniz. 10 gündur çektiginiz eziyet boşa gider. Ben birakirken 15 gün eve gelir gelmez yatıp uyuyordum sigarayi unutmak için. 20 gün sonunda aramaz oluyorsunuz sigarayi. Ama bu zor günlerinizi unutmayin, bir tane içerseniz en başa dönersiniz. Alan Carr ın videosunu da mutlaka izleyin,zaman yok falan demeyin çok önemli. Telefonunuza kulaklik takip izleyin. Benim çok işime yaramiş ti12 gun oldu.ben degisikligi cok farkedemedim daha malesef surekli canim istiyor o yuzden geriliyorum.ama icmemeliyim yoksa yine baslarim diyorum.insallah pes etmiycem.siz de mutlaka deneyin.birakmaliyiz yoksa ne zamana kadar icicez.yasimiz ilerleyince daha cok etkilenicez zararlarindan
20. gun insallah dediginiz gibi olur .bu bana umut oldu.elektronik sigara hic denediniz mi nasil birsey acaba.birakmayi da daha mi cok engeller20 sene sigara içtikten sonra çok ugraşıp 3 yil önce bıraktım sigarayı.Unutmayin 1 tane içerseniz hiç birakmamiş gibi içmeye devam edersiniz. 10 gündur çektiginiz eziyet boşa gider. Ben birakirken 15 gün eve gelir gelmez yatıp uyuyordum sigarayi unutmak için. 20 gün sonunda aramaz oluyorsunuz sigarayi. Ama bu zor günlerinizi unutmayin, bir tane içerseniz en başa dönersiniz. Alan Carr ın videosunu da mutlaka izleyin,zaman yok falan demeyin çok önemli. Telefonunuza kulaklik takip izleyin. Benim çok işime yaramiş ti
12 gun oldu.ben degisikligi cok farkedemedim daha malesef surekli canim istiyor o yuzden geriliyorum.ama icmemeliyim yoksa yine baslarim diyorum.insallah pes etmiycem.siz de mutlaka deneyin.birakmaliyiz yoksa ne zamana kadar icicez.yasimiz ilerleyince daha cok etkilenicez zararlarindan[/QUOT
Ve kendinizle gurur duyun..basardiginiz icin...
Hiç denemedim.bence sizde denemeyin. En önemli 2 haftayi atlatmişsiniz zaten.20. gun insallah dediginiz gibi olur .bu bana umut oldu.elektronik sigara hic denediniz mi nasil birsey acaba.birakmayi da daha mi cok engeller
Cildinizde saçınızda gözle görülür değişim vardır ama dimi20 sene sigara içtikten sonra çok ugraşıp 3 yil önce bıraktım sigarayı.Unutmayin 1 tane içerseniz hiç birakmamiş gibi içmeye devam edersiniz. 10 gündur çektiginiz eziyet boşa gider. Ben birakirken 15 gün eve gelir gelmez yatıp uyuyordum sigarayi unutmak için. 20 gün sonunda aramaz oluyorsunuz sigarayi. Ama bu zor günlerinizi unutmayin, bir tane içerseniz en başa dönersiniz. Alan Carr ın videosunu da mutlaka izleyin,zaman yok falan demeyin çok önemli. Telefonunuza kulaklik takip izleyin. Benim çok işime yaramiş ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?