Sigarayi birakma derdi

ben de birakali kafe ortamina falan gitmedim.orda nasil dayanicam onu merak ediyorum.evde kahve iciyorum basta cok zor oldu sonradan alistim yine ama disarda olursam ne olur bilemiyorum
Ben sigarayla beraber kahveyide kestim. 82 gündür kahvede içmiyorum hatırlatmasın diye. Herşeyle içtiğimiz için su bile içince insanın canı çekiyor bazen maalesef

Kafe ortamları tetikleyici olur ama kokusu falan gelir canınız çeker. Benim ablamda bırakma sürecinde aylarca evden dışarı çıkmadı kokusu gelmesinde canım istemesin diye

Kendini hazır hissediyorsan neden olmasın hem belki vesilede olur
Bende kilo almak istiyorum vesileye bak :)
Diyorum ki 20 kg almam lazim hamile kalinca
Çünkü boyum 167
Olmam gereken kilo 57
Ben 43 kgim
Diyorumki 63le doguma girerim. Bak bak hayallere bak 5 kilo eksilir dogumda eve gelirim
58
Emzirme tantana derken
55 e falan düşerim ooh fıstık
Hahahahahahahaha
Ama iste bir hamile kalsam

Kac gun oldu birakali hocam sizin

Kendi başına çok istikrarlısın şuan canım. Mesela ben hamilelik sayesinde bıraktım aama sen kendi iradenle yapıyorsun inşallah muvaffak olursun canım

Kahve bir teselli bana.ama gun boyu cok iciyorum.hic degilse onunla kendimi avutuyorum.
Kac gun oldu birakali hocam sizin
18 gun
Kendi başına çok istikrarlısın şuan canım. Mesela ben hamilelik sayesinde bıraktım aama sen kendi iradenle yapıyorsun inşallah muvaffak olursun canım
insallah canim cok sagol

Hahahahahah sence.?? Mantiksiz mi. olur bence 20 ÷6 ilk 3 ayi mide bulantisina yoruyorum.
3 kilo gibi bisey e 1 ayda 3.kilo alirim alirim ne kadar zavalliyim dimi hahahahahahahha
Aşkolsun, vallahi hoşuma gitti de o yüzden o smile ekledim.
Sadece komik tarafı şu, genelde hamilelikte fazla kilo almaktan korkarız. Sizinki tam tersi :)
Ama siz şanslı kesimdensiniz.
İnşallah istediginiz kadar alırsınız
Bebiş uğuruyla gelsin.
Saglikla gelsin.

Yok yok anladim zaten hosunuza gittigini :)
Doktor da bana şanslısın diyor ama doktor bilmiyor ki ben magazalarda ne rezillikler yasiyorum
Ya bir de bir tedirginliğim de var o da şudur ki,hani boyle bazi insanlar bahseder ya ben ilk evlendigimde zayiftim zapzayiftim pantolonlara girmezdim ama bunu söyleyen kişi 80 kg falandir kilo vermeye çalışıyordur. Ya oyle olursam sanmam ama

Hahaha :)
Evet ya bizim iş yerinde de bi abla var. Geçen stajyeri göstererek aynı şeyi söyledi. Ikisine bakınca imkansiz diyor insan
Olmazs8nız insallah

Ben size bir ornek olabilirim o zaman.ben kendimi bildim bileli kilo derdi yasadim.asla kilo alamazdim.lisede 44 kiloyfum yillar sonra evlenip ilk cocuguma hamile kaldigimda da 44 tum.sonra hamilelikte 30 kilo aldim.bir dogum yaptim daha lohusaligim biterken 45 tim.yani nasil berdiysem artik.bir turlu alamiyordum.2. Ye hamile kaldim yine 31 kilo aldim hamilelikte .bu sefer o kadar hizli vermedim.ama 2-3 ay icinde 50 kiloydum ve cok memnundum.simdi oglum 5 yasinda ve ben de 37 yasindayim.3 senedir biraz kilo aldim simdi 54 kiloyum .eskisi gibi zayif olmadigim icin cok mutluyum.yine de 34-36 beden giyiyorum mesela.bizim yapimizda olanlar kolay kilo almiyor

Heyecanla okudum bir nefeste geri vermenize cok sasirdim hemde lohusalikta nasil yaaa ay massallah valla hocam ve aldığınız rakamlarda oldukca fazlaymis 54 kiloya sabitlemiş olmak guzel bende de oyle olsun isterim

Heyecanla okudum bir nefeste geri vermenize cok sasirdim hemde lohusalikta nasil yaaa ay massallah valla hocam ve aldığınız rakamlarda oldukca fazlaymis 54 kiloya sabitlemiş olmak guzel bende de oyle olsun isterim
Bir tane bile de yirtigim yok bir de.niye o kadar aldim hamilelikte ben de bilmiyorum haftada 4 kilo aliyordum :) gerci ben cok fazla yiyen bir insanimdir.normalde kilo yapmiyor ama sanirim hamilelikte yapti :) ama eriyip gidiyorum hemen

Bir tane bile de yirtigim yok bir de.niye o kadar aldim hamilelikte ben de bilmiyorum haftada 4 kilo aliyordum :) gerci ben cok fazla yiyen bir insanimdir.normalde kilo yapmiyor ama sanirim hamilelikte yapti :) ama eriyip gidiyorum hemen
Yırtık ne demek abla
Çatlak mi? Ben senden tam 10 yas küçüğüm diyorlar ki yas ilerleyince metobolizma yavaşlıyormus belki sen 54 ten o yuzden inmiyorsun ay inme ama simdi mutlusundur eskiden daha zordur pantolon bulmak vs
Boyun kac?
Ya cok özendim sana masallah bende 30 kg almak istiyorum bugun kuaforde bahsettim birisiyle konustum boyle boyle diye cok şaşırdılar 30 kg alip geri donmene :) bide hamileyken sigara içilmio ya hani ya peki cocuk kac kg doğdu ki 5 kilo falan mi?

Bugun ameliyaf olup kitle cikarilicak.cok yiprstici birsurecti
Malesef akcigerdede kucuk bisey var
Artik sigara icenleri gorunce neden bunu kendilerine yapiyorlar diyorum

Bugun ameliyaf olup kitle cikarilicak.cok yiprstici birsurecti
Malesef akcigerdede kucuk bisey var
Artik sigara icenleri gorunce neden bunu kendilerine yapiyorlar diyorum
Diğer mesajları bulamadım tatlım kusura bakma. Geçmiş olsun ne kitlesi problem neydi. Geçmiş olsun tekrar

Aslinda boyum kisa 1.59 ama ben 44 le cop gibi gorunuyorum cunku kemikliyim nedense benden az kilo olanlar daha kilolu duruyor.simdi 54 le bile 34 bedenim yani.iki cocugum da 3.300 dogdu.benim suyum normalin 3 kati oluyordu hem o var hem aldiklarim :). Evet bence de bu yasta oldugumdan artik kilom artti.bu arada catlak diyecegime yirtik demisim gulmekten oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…