Sigarayi birakma derdi

Bende yarin birakmayi planladim. Insallah basaririm. Bundan yaklasik iki ay önce birakmayi denedim ama okadar agresiflesiyorumki resmen icimden bir canavar cikiyor. Sizde de öyle oluyormu?

@Safsarisin. Kuzum yarin birakalim mi biz de?
Birakin bence
Nasil peki simdi .gercekten bunlari duydukca insan daha iyi hissediyor biraktigi icin
Evet su sigara alti olsun diye yenen yiyecekler olayi beni baya etkiliyor bu surecte
Inanin basarabilirsiniz deneyin
Bende yarin birakmayi planladim. Insallah basaririm. Bundan yaklasik iki ay önce birakmayi denedim ama okadar agresiflesiyorumki resmen icimden bir canavar cikiyor. Sizde de öyle oluyormu?
evet ben cok gergindim su ara gerginlik azaldi biraz biraz

4 gun gercekten cok iyiydi 5. Gun sabah kahvaltidan sonra esim içerken aman bi tane iceyim bugun baska icmem dedim icerkende hic tat almadim ben bu isi bitirmisim falan dedim bi de tabiki devami geldi

Yalniz bendeki sirf gerginlik degil resmen saclarımı yolacak duruma geliyorum

Kızlar bugün tam 82 gün oldu bırakalı. Hatta daha öncede yazmıştım buraya. Hamilelik bırakmam da çok yardımcı oldu ama son bir kaç gündür kötüyüm. Beynimi düşünceler kemiriyor. Rüyalarımda sürekli sigara içtiğimi görüyorum.

Bilinçaltımın bir oyunu diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sanki 2 saat önce sigara içmişimde canım yine istiyor gibi.

Rüyalarımda da baya içiyorum hissede hissede. Beynimi baskılıyorum. İnşallah o hataya düşmem. En azından doğurana kadar sabret diye telkinde bulunuyorum kendime.

82 gün sonra nerden çıktı bu istek inanın anlam veremiyorum. Resmen başıma ağrılar, kramplar giriyor. Bıraktığım ilk zamanlar bile böyle olmamıştım. Halbuki kokusundan falan tiksindim birisi içince öğürüyorum.

Konuyu takipteyim bırakanlar olarak inşallah başlamayız tekrardan. Koahı düşününce içime ürperti geliyor şuan öyle adapte ediyorum kendimi.

4 gun gercekten cok iyiydi 5. Gun sabah kahvaltidan sonra esim içerken aman bi tane iceyim bugun baska icmem dedim icerkende hic tat almadim ben bu isi bitirmisim falan dedim bi de tabiki devami geldi
Malesef 1 tane icince devami gelir buna eminim
sanirim siz hamileligin etkisiyle tiksinmissiniz bir ara.ama iste yine de bunca gun sonra istemek kotu ya aman yenilmeyin.ben de boyle gunler gecse de isterim diye korkuyorum

Malesef 1 tane icince devami gelir buna eminim
sanirim siz hamileligin etkisiyle tiksinmissiniz bir ara.ama iste yine de bunca gun sonra istemek kotu ya aman yenilmeyin.ben de boyle gunler gecse de isterim diye korkuyorum
İşte tiksinti geçmeye başlayınca hafif hafif heralde atak geliyor bana. Siz böyle düşünmeyin ben bir etkenle bıraktım o etken ortadan kalkmaya başlayınca istekler gelmeye başladı ama bunca zaman dayanmışız sabretmişiz. Bugünleri çöpe atmayalım.

Sizde kötü düşünmeyin lütfen. İnşallah birlikte bu zamanlarıda atlatıcaz. Sigara iyi birşey değil ve maalesef içerken fark edilmiyor. Bıraktıktan sonra ben vücuduma napmışım diyorsunuz

Ben de hamileligim suresince agzima surmedim canim istemedi mi tam tersi resmen aserdim ama cocugumda en ufak bi terslik olsa o bi nefes sigaraya baglayip kendimi mahvederdim bunu dusundum sadece ve resmen sigara icecegim gunleri hayal ettim yani o donem resmen birakmadim ara verdim seni cok iyi anliyorum insallah sen baslamazsin tekrar ama lutfen bebegini dusun ve hamileyken bir nefes bile alma sigaradan

Asla allah korusun inşallah yapmam öyle bir hata herşy yavrum için elbet dayanıcam sabredicem. Bu süreci kaybedersem kendimi asla affetmem. Çünkü sigara ne bebeğimden nede benim canımdan kıymetli değil.

Ara ara geliyor istek. Sıkıyorum dişimi.

Bende artık acaba aşeriyor muyum sigarayı diye düşünüyorum (adı batasıca). Bazen diyorum ki işte doğur emzir o zaman içersin kendimi öyle rahatlatıyodum ama baktı olacak giibi değil hiç bir zaman içmeyeceksin diye kestirdim attım

O kadar sure biraktiktan sonra yenilme bence ben malesef yenildim cok pismanim bi daha o iradeyi ne zaman bulurum kim bikir. 2. Cocugu mu yapsam acaba :))

Ben de bırak başla, bırak başla derken iki haftadır içmiyorum. En zoru kahvaltı sonrası keyif çayımın yanında sigara içememek oldu ama şimdi o da geçti. Alkol içersem ne olacak diye merak ediyorum.
Bende de kahve ve alkol korkusu var cidden.
Arkadaşlar dişari ćikalim diyince ben direkt reddediyorum şimdilik :) bakalim nasıl olacak?

Bende de kahve ve alkol korkusu var cidden.
Arkadaşlar dişari ćikalim diyince ben direkt reddediyorum şimdilik :) bakalim nasıl olacak?
ben de birakali kafe ortamina falan gitmedim.orda nasil dayanicam onu merak ediyorum.evde kahve iciyorum basta cok zor oldu sonradan alistim yine ama disarda olursam ne olur bilemiyorum

O kadar sure biraktiktan sonra yenilme bence ben malesef yenildim cok pismanim bi daha o iradeyi ne zaman bulurum kim bikir. 2. Cocugu mu yapsam acaba :))
ben de hamileliklerimde 1 tane bile icmedim ama ben de birgun icicem diye resmen bekliyordum.keske birakmisken baslamasaydim cok pismanim.aslinda ham8lelik iyi bir fırsat oluyor.ama zararin neresinden donersen kar.simdi biraktim bakalim boyle de gid3r insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…