- 26 Temmuz 2017
- 2.619
- 5.788
- 88
- 38
- Konu Sahibi LimonReceli
-
Bazen ailemin yanına gidiyorum. Sigara kullandığımı biliyorlar ama yanlarında icmedigim için günlerce icmedigim de oluyor. Ama evden çıkar çıkmaz yaptığım ilk şey sigara almak oluyor :)Tamamen irade meselesi bu ,ek hiç bir şey yapmana gerek yok kafanda bitirmen lazım
Ben içmeyi seviyorum ama istesem içmeden günlerce durabiliyorum ictigim zamanlarda da çok içiyorum yani o iş beyninde bitiyor :)
Inşallah :)Savunulacak birşey değil tabiki ama bende içiyorum ve bırakmak gibi bi çabamda yok ve hep bi bahane buluyorum bırak diyenlere..
Ha deyince birakilmiyor..o günlerde gelir insallah
Ben de bırakmaya çalışıyorum.bir hafta oldu sanırım. Artık saymıyorum.Arkadaşlar merhaba,
Evet ne yazıkki sigara kullanıyorum. Yıllardır bırakmayı plânlasam da malesef hicbir atak yapmadım. Herşeyden önce sağlığım için bırakmak istiyorum. Gündüzleri iş yoğunluğundan 1-2 tane ancak içiyorum ama akşam paketi bitirmeden uyumuyorum.
Kendimce hafifletici sebeplerim de var malesef;
- Ağız bakımıma çok dikkat ediyorum, kimse sigara içtiğime inanmıyor.
- Yürüyen parfüm şişesi gibiyim sırf kötü kokmamak için.
- Ekonomik tarafını kabulleneli çok oldu, ekonomime çok bi etkisi yok.
- Nişanlım da sigara kullanıyor ve ilk buluşmamızda yeniden içmekten korkuyorum.
- İş yerimdeki herkes ne yazıkki sigara kullanıyor.
- Yalnız yaşıyorum ve akşamları evdeysem tek aktivitem sigara içmek
Sigarayı bırakmayı başarmış olan arkadaşlar lütfen bana da rehber olur musunuz?
Tamamen irade meselesi bu ,ek hiç bir şey yapmana gerek yok kafanda bitirmen lazım
Ben içmeyi seviyorum ama istesem içmeden günlerce durabiliyorum ictigim zamanlarda da çok içiyorum yani o iş beyninde bitiyor :)
Evet, aslında böyle bir etki bekliyormuşum ben de :) Düşündüğüm ama kendime ifade edemediklerimi yazmışsınız. Dikkate alacağım, tesekkurlerFarzet ki büyük zaafının olduğu nişanlın seni aldattı ve dünyan başına yıkıldı. Devam eder misin bu ilişkiyi sürdürmeye?
Şimdi de düşün ki hayatının büyük parçası sigara,tüm rutin stresini onunla attığın ama günden güne organlarını zehirleyen.Bu kez dünyanın başına yıkılma sebebi sağlığın olursa durum ağır dram olur. Şimdi olmaz da 10 sene sonra olur.Bu kez soru şu; devam etmeli misin içmeye?
Karar senin.
Teşekkür ederim, içen herkesi insallahIstedigin kadar bakimli ol sigara icmeyen biri illa ki kokunuzu aliyordur. Ileri vadede sagliginiza verecegi zarari arastirin bence bu caydirici olabilir.
Siraladiginiz bahaneler inanin cok gecersiz. Yani disaridan bakan bagimliligi olmayan bana cok sacma geliyor. Allah en kisa zamanda kurtarsin insallah sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?