Sigarayı bırakmak için hiçbirşey yapmıyorum!

Teşekkür ederim
 
Yardımcı olması açısından allen carr yöntemini tavsiye ederim. İnternette pdf şeklinde kitabı var okumam derseniz 1 saatlik bir videosu da var. Psikolojik olarak bıraktırıyor. Tavsiye ederim.
Çok sevindim, teşekkür ederim güzel tavsiyeniz için. Arastiracagim
 
Tebrik ederim, çok minik bir etki ile bırakmayı başarmışsınız. Ben hergün kanser senaryoları yazıyorum
 
Tebrik ederim, çok minik bir etki ile bırakmayı başarmışsınız. Ben hergün kanser senaryoları yazıyorum
 
Hoşgeldiniz, tebrik ederim :)
Galiba bende de su aynı etkiyi yapıyor. Ama sırf sigara isteğim kaçmasın diye bazen şu içmiyorum.
Yarın su konusuna yogunlasacagim
 
Vakit ayırıp uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim. Evet o da sözde bırakmak istiyor. Hatta ekonomik tarafına da takmış durumda. Ikimizin sigara masrafı 1 asgari ücret ediyor neredeyse. Günlük sigara parasını kenara koymayı teklif etsem biraz etkilenir sanki :)
Zaten nişanlım bıraksa diğer arkadaşlar çok etkilemez. Yemek sonrası odama çıkarım olur biter
 
Sen yeterki kararlı ol canım.hicbirsey vazgeçilmez değil.ben 1 haftadır sigaraya verdiğim parayı biriktiriyorum. Sabah çok rahat kalkıyorum.cildim parlamaya başladı.sigara icmicem diye annemlere bile gitmek istemiyordum.artik gidiyorum ve kalıyorum.evet ilk üç günüm çok zor geçti.hala da aklıma geliyo.ama kendim deki olumlu gelişmeleri gördükçe geri dönmeyi düşünmüyorum.sana uzun uzun anlatmayı bende isterim ama önce kararını ver.ilk bırakma girişimin olduğu için zorluklarindan bahsedip motivasyonunu bozmak istemiyorum.karar verdiğin anda nasıl baş etmenle alakalı her soruna yardımcı olabilirim.gercekten pişman olmazsin. Bir yerden başlamak gerekiyor sonu yok bu işin.
 
Ben de aynıydım. Hamile kalınca otomatik olarak bıraktım. Hiç aramıyorum bile.
 
bence nişanlınla beraber bırakın, yoksa çok zor, birbirinize destek olursanız kolay olur bence, çiftlerden biri içmeye devam ederken çok çok zor yani
 
2 Gün sonra sigarayı bırakalı 1 yıl olacakken bu konuya rastlamak ne hoş :))

Bende önceleri sizin gibiydim bir heves uğruna başlamıştım ve nasılsa bir gün bırakırım diye düşünüyordum. 4-5 yıl kullandıktan sonra bir şekilde bırakmam gerektiğini idrak ettim ama bırakamıyordum kendimce bahaneler buluyordum tıpkı sizin gibi.

Sonra kendimi şartlandırdım evlenip hamile kalırsam ancak o zaman bırakırım heralde başka şekilde zor olur falan dedim hep. Daha sonra hamile kaldım ki aslında hamile kalmadan 6 ay kadar önce bırakmak gerekiyormuş..

18 Ekim 2016'da son sigaramı içip vedalaştım ve bir daha ağzıma sürmedim, sürmekte istemedim.
Ki hamile kaldıktan 20 gün sonra düşük yapmış olmama rağmen başlamak aklıma dahi gelmedi.
Sadece ilk 1 2 gün zorluk çektim oda alışkanlıktan kaynaklı daha sonraları zaten vücut alışıyor.
Hadi en fazla 1 hafta zorlanırsın diyelim sonrası alışlanlıktan kalma hareketler, yemekten sonra aklına gelmesi, evde otururken yaptığın tek aktivite olduğu için aklına gelmesi falan filan.
Tamamen irade meselesi.

Öncelikle kafanda bitirmen ve kendini şartlandırman lazım inan ki çok zor birşey değil bıraktıktan sonra şöyle böyle yok 10 yıl geçsede aklına geliyor falan laflarına bakma elbette ki geliyor nasıl bir zamanlar yaptığın alışkanlıklarını hatırlıyorsan onuda hatırlayacaksın ama onsuz geçirdiğin zamanlarıda hatırla sağlığını düşün.
Bir bayan olarak zaten yakışmayan ve itici gösteren bir durumken ileride dünyaya bir çocuk getireceğini senin yüzünden onun zehirleneceğini ve hatta senden görüp örnek alacağı için onunda ileride içebileceğini düşün..

Kafanda bitir ve kendini şu gün bırakacağım veya yarın bırakacağım diye şartlandır. Aklına geldiğinde ise kendi içinde iradenle savaş, içmemek en güzeli, en temizi herkese tavsiye ederim..
 
Bende sigara kullaniyorum hamile oldugumda biraktim. Kafanda bitirmeden olmaz bu dedigin canim.
 
Offf yanı dertten muzdaribim. Bir de tüp bebek tedavisi görüyorum doktor kesinlikle bırakacaksın diyor ama ben bunun için çaba harcamıyorum bile. Takipteyim bırakan arkdaşlar bir yok yordam gösterin bize de.
 
Bacım sen ne kadar ağız bakımına dikkat et parfümler sık ama o ağzınız öyle kötü kokuyor ki hiç içmemiş bir insan olarak bana inan çok kötü kokuyorsunuz
 
Sorucam sorucam unutuyorum canım çok sevindim ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…