• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sığınma evi?

yy_denizz

Her şey beyaz olsun
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
14
5
1
Herkese iyi günler. Önceki konumu bilenler bilir. Şubatta mezun olacağım az dersim kaldığı için temelli döndüm ailemin yanına.Geldiğim ilk gün iş bulup dershane taksitimi öderim diye çok ucuza bi dershaneye yazıldım fakat zamanları uyuşan bir iş bulamadım. Dershaneyi bırakıp işe girersem hem taksitleri boşa ödeyeceğim hem de sınavı kazanamayacağım. Bu arada geldiğim günden beri işsizsin diyip evdekiler kavga çıkardılar sustum hep. En sonunda bir sabah annemin küfürleriyle uyandım o.... diye söyleniyodu bana.Anne insan kızına der mi öyle dedim.Ben çalmadım çırpmadım kimseye o gözle bakmadım bu lafı haketmiyorum dedim, üstüme yürüdü dövecekti ellerini tuttum. Yüzüme tükürdü...Her gün kavga ediyorlar babamla, hatta bir sabah yine sıradan kavga sandım uyumaya çalıştım baktım babam inliyor kalktım bir baktım yerlerde kan damlaları...Allahım kimse ölmemiş olsun dedim mutfağa gittim ki annem babamı bıçaklamış! Kolundan küçük bi şekilde.Allahın her günü evde kavga var.Her gün ağlıyorum aklıma mukayyet olmaya çalışıyorum.Teyzem aradı geçen gün konuşuyoduk birden annen çok şanssız sizin gibi çocukları var dedi niye teyze annemve babama başka evlatlar olsa katlanamaz dedim.sonra anneannem aradı konuştuk biraz, mezun olacağım gurur duyuyo musun benimle dedim:)Ağlamaya başladı vay denizim sen o evde nasıl okudun sen ne sabırlı kızsın demeye başladı dayanamadım ağladım.O kadar zor bir hayatım var ki....Kendi anne babamın evinde yemek yemeye utanıyorum yediğim yemek başıma kakılıyor, kimse yokken hızlıca ne bulduysam yiyorum, bisküvilerle çubuk krakerlerle öğün geçiştiriyorum çoğu zaman...Yemek yediğimi görse annem ''aç köpek '' diyor bana.Küçük kardeşim bile acıyıp ağlıyor halime.Küçük kardeşimi dövdüklerinde de alıyorum ellerinden...Ben tükendim artık...Sığınma evine gideceğim dedim küçük kardeşime, o da anneme söylemiş.Annem geldi bağırdı çağırdı eltilerime rezil mi edecen beni o... dedi.Evlenme demeyin evlenmeyi düşünmüyorum , istemiyorum da.Benim aklıma sahip çıkmam gerek, yoksa ruh sağlığım bozulacak...Söyleyin sizce ne yapayım ben?

ah canım ya bu durumda benimde bir tanıdığım var,rabbim yardımcın olsun sen bence bir an önce kendini ordan kurtarmaya bak,peki anneannele kalsan onada laf ederlermi?belki bi süre hayatını düzene sokana kadar..

Okuduğun şehre geri dön dershaneler genelde dersler başlamadan bu gerekçe ike dersi bırakanlara paralarını veriyor benim dershanemin sözleşmesinde yazıyor

Orda iş bul çalış ders çalışmaya az zamanın kalsın bir şey olmaz zira burda zaman çok olsa da o ortamda kafa kalmaz insanda

Annen tam bi akıl hastası.bölümün ne ne zaman mezun olacaksın?
Eve çalışıp para getirmediğin için seni yük olarak görüyolar.
Sana kardeşine ve babana çok üzüldüm.
O kadına de ki sen bidaha bunları yap bu eve polis çağırcam rezil ederim seni de.
Sen üstüne yürü tehdit et.
Bu ne ya böyle akıl hastasıysa gitsin kliniğe yatsın.
Resmen hayati tehlikeniz var.
Çağırın valla polisi alsınlar götürsünler.
Dövmeye kalkarsa da al eline sen döv bidaha pısırık pısırık oturma.
Çirkef ol az.

Annen tam bi akıl hastası.bölümün ne ne zaman mezun olacaksın?
Eve çalışıp para getirmediğin için seni yük olarak görüyolar.
Sana kardeşine ve babana çok üzüldüm.
O kadına de ki sen bidaha bunları yap bu eve polis çağırcam rezil ederim seni de.
Sen üstüne yürü tehdit et.
Bu ne ya böyle akıl hastasıysa gitsin kliniğe yatsın.
Resmen hayati tehlikeniz var.
Çağırın valla polisi alsınlar götürsünler.
Dövmeye kalkarsa da al eline sen döv bidaha pısırık pısırık oturma.
Çirkef ol az.
Anneme el kaldıramam pısırıklıktan değil, yapamam onu

''Kimse yokken hızlıca ne bulduysam yiyorum '' dedinya beni bitirdin arkadaşım :KK61::KK61:her cümlesini okudumda ,bu bana çok dokundu ,çok etkilendim demekki her doğuran anne olamıyor maalesef ,çok uzuldum sana ;anneannenin yanına filan tasinsan daha huzurlu bir ortamın olur sonra yavaş yavaş kendi hayatını kurarsın.Allah sabir versin ...

Sen mezun olupta çalışmaya başlasan bu sefer maaşına göz koyulacak bu yüzden sana ayrı bi düzen şart bu tür ana babalara şaşırmıyorum artık herkes kafayı yemiş çare bulamazsan sığınma evıne girmektende çekinme eltilerini düşüneceğine kadar evlatlarını düşünsün

Back
X